maja píše:Shadou píše:
Já proti SC hráčům nic nemám, každý tam začínal, jsou lidi, který to baví, ale měli by se krotit v podobných příspěvcích, víc k tomu psát nebudu, aby se nerozpoutala válka HC vs. SC...
předpokládám, že tím myslíš něco - někoho konkrétního

nemyslel sem nikoho konkrétně, ale jak sem teď měl čas a pročítal si forko, nejen obecně, ale i o charakterech a i další. Tak se člověk diví co tam hráči dokáží vyplodit. Jen pro příklad, ani nevim kde už sem to četl, ani nevim už jak se dotyčný/á jmenuje, zkoušel sem to znovu najít, ale nenašel. Byla tam debata o stylu hraní, obtížnostech atd. Ze svý pozice vím, že se musí jít krůček po krůčku, doexpím postavu, hezky normál, pak když dropnu nějaký ten item, tak zvýšit obtížnost, na vyšší se staženou zadnicí leda v partě, ale já hraju když mám čas a to většinou nemá čas nikdo jiný a public sem po pár ripech demencí neznámých lidí a lamstvým svým raději vzdal...takže hezky pomalu...no a právě v tom příspěvku psal týpek nebo typka, že po doexpení ještě modro žlutá si skočí hezky T3 a "dává" to...TO SEM MYSLEL...protože pod tím pojmem "dává" s tím equipem co byl bych to viděl na prvních pár mobků - rip, obnovení postavy, další pár mobků - rip.... Na HC by ten rip byl jen jeden...toť vše..a to je právě ten rozdíl mezi SC a HC, na HC když náhodou jdeš public, tak víš, že se ti lidi chovají dobře, protože každýmu jde o život a hlavně MAJÍ NA TO EQUIP na tu obtížnost, na kterou se přihlásí. Na SC chceš jít T6 a kudláš to tam sám, protože tam máš právě takový modrožlutý, který se jen vezou a pak se chcípá...
To Psycho - tak to se omlouvám, to jsou ty zkreslený statistiky v profilech a detailně na equip sem ti nekoukal, to přiznávám bez mučení

Ale jak píšeš, občas ripneš a je to vlastně jedno, pač pokračuješ dál. Někoho to baví, někoho ne. Jak sem psal, nesoudím, jen sem svobodně přidal příspěvek "za sebe"
GL všem
Sh.
Jo ještě abych si zanaříkal...pořád postrádám zuni pox, SoJ, gatě Jade a pásek BT do setu na redukci od elitek. Pláču pláču dál a prdka

včera xyz riftů a jen pět setovek a k prdu...chjo tak snad to brzy vyjde
Ještě k tomu T6 na HC, po rozmluvě s kukim sem nasadil na followera unity s tím, že já unity na prstu mít nechci, tak sem to zkusil bez něj a ono to jde. Sice se to nekrájí tak snadno jako na T3/T4, ale jde to. Zatím sem teda jel včera pár bounty, rift sem ještě nezkoušel...každopádně já hraju dokud nebudu mít vše co potřebuju jen na efektivitu, tak sem se pak stejně vrátil na T3, kde i elitky dostávají skoro IK a tak je vše rychle hotovo a hned od toho
konec mozkového průjmu
Howg