Reaper of Souls: BETA
Jak je teda vyreseny expeni 1-60 kdyz neni normal/nm/hell?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ano, to určite nebude jinak.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Reaper of Souls: BETA
@Casus
Počítám že si zvolíš obtížnost jakou chceš/zvládneš/máš přístupnou a hraješ buď klasickou kampaň nebo adventure mód, ten se odemkne tuším po prvním dokončení kampaně. Monstra by měli určitým způsobem levelovat s tebou, takže budeš hrát co budeš chtít. Expení postav tak bude z mého pohledu zajímavější, protože si zajdeš to, na co máš chuť a nemusíš postupovat klasicky Normal-Nightmare-Hell-Inferno jako je tomu teď.
Počítám že si zvolíš obtížnost jakou chceš/zvládneš/máš přístupnou a hraješ buď klasickou kampaň nebo adventure mód, ten se odemkne tuším po prvním dokončení kampaně. Monstra by měli určitým způsobem levelovat s tebou, takže budeš hrát co budeš chtít. Expení postav tak bude z mého pohledu zajímavější, protože si zajdeš to, na co máš chuť a nemusíš postupovat klasicky Normal-Nightmare-Hell-Inferno jako je tomu teď.
Obtížnost se odemyká s lvlem postavy. Torment je až od lvlu 70Predy píše:Díky Dava_C. tohle jsem nevěděl moc si mi pomohl je fajn že ta obtížnost jde snížit i během hraní zkusím hned s křižákem level 1 dát tourment :-D
Já to chápu tak, že založíš postavu a můžeš si vybrat jen, norm, od lvl 10můžeš hrat hard, od lvl 30expert, od lvl 50 master, a torment od 70.Casus píše:Jak je teda vyreseny expeni 1-60 kdyz neni normal/nm/hell?
Ty čísla budou jiné. Jen jsem chtěl vysvětlit princip.
Jo, to chapu. Ale ted se level monster vaze ke 3 pruchodum hrou a je pevne dany. Takze bud to nejak roztahnou na jeden pruchod, nebo to bude jak pise Xenter a level se bude menit s tim jak levlis ty.
Milion: Spatne. Jedinne obtiznosti, co maji zamek na lvl jsou Master a Torment a to jen do prvni postavy, ktera naexpi 60, respektive 70 lvl.
Tady si procti muj a par naslednych prispevku: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 80#p221115
Tady si procti muj a par naslednych prispevku: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 80#p221115
Já jsem to tedy pochopil tak že když už ted mám barbara 60 mám automaticky odemknutou obtížnost master pro všechny další postavy co založím a to samé platí pokud s barbarem udělám 70 a začnu novou postavu křižáka mohu si vybrat hned od levelu 1 obtížnost tourment 6
- Kuki10
- Globální moderátor
To se bude expit.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
muzes me ukazat blue post? nerad bych svejch 10 000 craft matrose prodal a pak koukal jak pukRagnarok píše:Tak zase neco k Dataci:
Informace ohledne craft materialu. Nekdo se ptal, jak je to s craft materialem, ktery nyni mame. Blizzard se vyjadril asi takto:
"Vime, ze existuje moznost si vylepsovat material z nizsi na vyssi uroven". Tuto moznost jsme zvazovali, ale nakonec jsme zvolili jinou moznost. Craft material bude novy. Tedy, material, ktery ziskate rozbitim veci od 61-70 lvl je jiny. Ten predchozi nepujde povysit. Duvod je ten, ze se chceme vyhnout tomu, aby lide dnes ve velkem mnozsti nakoupili a uschovavali material pred prichodem datadisku."
Takze parada, ja vedel, ze to nemam sbirat )
http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... os/#post19
Jinak si myslím, že je to jak říká Predy.
Viděl jsem taky na streamu jak jeden wiz jel progress od lvl 60 na master, měl takovej obyč gear (250k dps, 350k EHP) zezačátku to procházel v klidu, na lvl 65 se začal potit, ale pak stream vypnul.
Jinak si myslím, že je to jak říká Predy.
Viděl jsem taky na streamu jak jeden wiz jel progress od lvl 60 na master, měl takovej obyč gear (250k dps, 350k EHP) zezačátku to procházel v klidu, na lvl 65 se začal potit, ale pak stream vypnul.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Again, things may change, so this plan should not be considered as set in stone.
...ale prodam to,dava vetsi smysl,aby to neslo convertovat,kazdej by toho mel hned hrozne moc a to nechteji
...ale prodam to,dava vetsi smysl,aby to neslo convertovat,kazdej by toho mel hned hrozne moc a to nechteji
RoS teď jde naexpit postava z 1-70 za 15 minut
- Kuki10
- Globální moderátor
ze začátku to procházel v klidu, na lvl 65 se začal potit, ale pak stream vypnul.
:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Myslíte, že puzzle ring bude fungovat i tak, že si nasbírám bílý věci do truhly a až jich budu mít dost tak je vyhážu na jednu hromadu a goblin je sežere a dá mě jako velkou odměnu legendárku?
tezko rict,ale goblin by mel zrat jakykoliv veci po zemi a je jedno,jestli tam uz byly,nebo je tam nahazels sam,ale mozna to pro puzzle ring gobla bude jinak
Jakej puzzle ring co to má společného s goblinem?
len tolko ze puzzle ring zjavuje goblina
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Nevíte někdo jak to bude s ladderem? Někde jsem četl, že bude, jinde píšou, že nebude a jinde, že bude hard reset úplně všeho.
dúfam,že ladder bude....a dúfam,že bude minimálne tak dobrý ako bol v D2 ... ešte by nás mohli prekvapiť s nejakým bonusom ... napr. možnosť trade medzi hráčmi v ladderi