První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
godlike
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od godlike » 24.05.2012, 18:10 hod.

No abych i já přispěl.Právě jsem vstoupil na hell na nm sem byl silnej ale na Hellu mě sestřelili zpátky na zem.Ano dopadnul sem dost tvrdě,autoři nekecali na hellu je to opravdu hell.

Celkově jsem s diablem velmi spokojen jen ta jedna smrt mě mrzí(radši nebudu říkat koho kdo to má tak ví)Příběh je skvělej nečekal jsem že by mohl být tak fajn.Prostě diablo 3 se povedlo a velmi se mi zamlouvá.

Metalicum
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Metalicum#2727

Příspěvek od Metalicum » 24.05.2012, 18:14 hod.

Pro mě D3 špička. Já prostě tenhle druh her miluju a tohle je špička mezi nima. Kdybych měl říct něco k nedostatkům:

Monk lvl 59
To, jak si blizz pohrává s hráčema. Ten datadisk který ještě není na světě je tam velmi cítit. Hra má neuvěřitelný potencial, kterého nevyužívá plně. Věřím, že po prvním datadisku se věci kolem zvláštnímu pojetí itemů, AH a další zlepší.

co mě ale prudí úplně maximálně je nesmyslně lehká normal obtížnost. Mě se nechce rozjíždět novou postavu a procházet ten otravný normal. Ale asi je to schválně kvůli casual hráčům (teď ani nevím jestli jsem nebo nejsem casual :D) a pro změnu už na hell bez super itemu nemáte šanci přežít první nepříjemnou elitku. nakombinuje se vortex, arcane, molten a ještě nějaký mega dmg podle tipu monstra a jdete do kytek. ještě sem nebyl v infernu ale už teď to není lehké. HC budeme muset hoooodne nafarmit než někam vlezem.

technický problémy mě netrápí. nějak mě to neomezovalo.

a chci víc necrů ve hře :D našel sem jenom jednoho v jednom eventu ve II. aktu. btw ten příběh trochu ignoruje výklad rovnováhy podle knížek R.A. Knaaka :D jen tak pro zajímavost. Zayl by neměl ani trochu radost ... jo a v datadisku chci Ureh

du farmit :)
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman

Val-Quer-Tal-Rash
Quill Rat
BattleTag:ValQuerTal#2834

Příspěvek od Val-Quer-Tal-Rash » 24.05.2012, 19:28 hod.

Další ze série Diablo, co k němu říci. Hra se mi celkově líbí, má opět tu návykovost, stejně jako předchozí díly. Ale má i své nedostatky. Po zabití Diabla jsem se nemohl zbavit pocitu, že je hra je VELMI krátká. Sice bych nechtěl obrovské pláně jejichž prohledávání se stává nudným, ale pár lokací navíc by neuškodilo. Dále mne zarazila Diablova postava. Chápu, že se zde zrodil z ženy, ale mám pocit, že pán temnot by něměl mít postavu jako modelka. Asi slyšeli rčení "Kam čert nemůže, nastrčí ženskou". Co se týče skilů, tak ty jsou podle mne velmi povedené, jen bych možná zvětšil počet run a tím i variabilitu. Celkem se mi hra líbí, jen nechápu, co tam těch 12 let dělali.
Ale jednu věc jim nikdy neodpustím:
ZABILI CAINA, BASTARDI
Když už to muselo být, tak měl poslední Horadrim odejít se ctí v monumentálním souboji. Čest jeho památce
May the Hell be with you

Gladicka
Quill Rat

Příspěvek od Gladicka » 24.05.2012, 20:32 hod.

Prosím Vás, Poslal by mi někdo guesst pass na email petrik.lhotsky@seznam.cz

Děkuji moc.

Mmariner
Fallen Shaman
BattleTag:Mmariner#1388

Příspěvek od Mmariner » 24.05.2012, 20:56 hod.

Proboha lidi proberte se.. Vtom děsným smradu nudných her co vychází posledních pár let, vyšlo něco skvělýho a vám je to furt málo ;) nechápu... Jo ale skvělá novinka pro mě, to čumim. On bude datadisk? Řekl bych, že teť ňákej měsíc potrvá pvp...

hajcus
Quill Rat
BattleTag:hajcus#2370

Příspěvek od hajcus » 24.05.2012, 21:30 hod.

Silblade píše:Mg, přestaňte tu spamovat o w3, dotě atd., sem patří názory ...
Kdyz se nekdo bavi mimo tema, nejedna se o spam.
mafian89 píše:Silblade: Naprosto s tebou souhlasím.
Tak presne toto, se povazuje za spamovani :lol: :lol:
Mmariner píše:Proboha lidi proberte se.. Vtom děsným smradu nudných her co vychází posledních pár let, vyšlo něco skvělýho a vám je to furt málo ;) nechápu... Jo ale skvělá novinka pro mě, to čumim. On bude datadisk? Řekl bych, že teť ňákej měsíc potrvá pvp...
Tak blizzard mel dost casu na to, udelat "neco dokonalyho". Stejne tak vyvojari DNF. Ackovy, dlouuuuho vyvijeny tituly a NIC MOC teda. Spusta lidi ma tyto dve hry praktick jen z "povinnosti"

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 24.05.2012, 22:05 hod.

Prijde mi, ze hledáte každou malickost. Můj názor: žádný errory jsem u sebe nepozoroval; herní mechaniky jsou zajímavý a velmi zábavný; AH funguje perfektně a komu to přijde jako cheat, at to nepoužívá; kdo chce, aby bliz kontroloval ceny v AH měl by si uvědomit, jak to tady vypadalo za komunistů a profackovat se; čtvrtej akt má bejt rychlej run na diabla o záchranu světa, času je málo a nebesa se rozpadají, proč to protahovat; na nově vydanou hru je kvalita perfektní, co chcete víc? Zbrusu nový hry jsou často zabugovaný a tady bych to vůbec neřek, kdyby to nebyl bliz, chrochtali byste nad kvalitou, tak wake up a hrajte místo hatování :-p

Máčos
Quill Rat
BattleTag:LordMáčos#2293

Příspěvek od Máčos » 24.05.2012, 23:42 hod.

Tak jsem taky právě dohrál první akt a musím říct, že super. Ze začátku mě hra moc nebavila. Nevím čím to bylo, jestli neustálým srovnáváním s D2 nebo hra za monka. Pak jsem ale rozjel Witch doctora a pecka. Ohledně obtížnosti: párkrát už jsem zařval, ale to bude asi tím, že u D2 jsem hrál buď barbara nebo paladina u kterých se nemusí tolik utíkat jako u kouzelných postav. Jinak hra za monka byla fakt nuda u witch doctora musí být člověk více ve střehu. Už se nemůžu dočkat až se kámoš o víkendu připojí a půjdem battle... >:D

kenybalboa
Quill Rat
BattleTag:kenybalboa#2660

Příspěvek od kenybalboa » 25.05.2012, 00:26 hod.

Zdravim

vsechno je super muzu poznamenat jen par nedostatku:

1. blacksmith a jewelcraft nanic
2. colddown na healpoty moc dlouhej 30 sec
3. heal poty i na 57 lvl postavy jdou koupit max 4500 hp heal což neni ani 1/6 hp (malokdy se dostanu na 9000 hp a to je stejne malo)
4. healovat umi jen monk
5. absence rychleho dolneni arcane power nebo spirit
6. chybí z diabla2 horadric cube a s tim veci spojene
7. neni gamble
8. setove veci padaji jen chuck norrisovi ( do 57 lvl padla jen jedna mizerna legendarka)
9. runova slova itemy bez nich to neni diablo
10. preskakovani questu je hnus , nemusite act2 kdyz se pripojite na nekoho v act 3 muzete preskocit cely act.
11. Ve ctyrech postavach je tolik svetelnych efektu ze zacnete utocit na spoluhrace misto na mobky nevite kde stojite....
12. modre a zlute elity jsou nekdy nesmyslně těžké na danou obtížnost
13. moc mi chybí moznost portovani se na vsechny acty hry pres pointy jako bylo diablo2 - je to moc příběhově
14. random připojování se do public her mi přijde nepřirozený

Gotha
Quill Rat

Příspěvek od Gotha » 25.05.2012, 07:41 hod.

Celkem by me zajimalo kolik z Vas co obhajujete jak je D3 skvele navstivilo uz Inferno :-)

Artii
Quill Rat
BattleTag:Artii#1984

Příspěvek od Artii » 25.05.2012, 07:57 hod.

Treba ja inferno je opravdu masaz dneska sem se tam konecne dostal a prvni zombici (ty trosku vetsi) mi dali za 15k :D takze sranda uz se tesim az potkam prvni elitky to bude breceni. Nez se infernem prochcipam na konec prvniho aktu tak mi to asi chvilku da :)

Gotha
Quill Rat

Příspěvek od Gotha » 25.05.2012, 08:14 hod.

Metalicum píše:Ten datadisk který ještě není na světě je tam velmi cítit.
Spis jestli to nejsou tvy fusekle :twisted:

kutik
Quill Rat

Příspěvek od kutik » 25.05.2012, 08:59 hod.

Ahoj

Tak já se tu taky připojím se svou troškou do mlýna. Hra se mi líbí asi jako skoro všem tady a to překvapivě přes to, že je to spíš jedna velká beta než cokoliv jiného. Hra má obrovský potenciál, budou ale chlapci muset doladit aby jim neskákali errory - dost věcí vůbec nejde prodat na AH, také věřím že příchod RMAH fixne výraznou ekonomickou nevyváženost ( nic se skoro nevyplatí vyrábět, materiály, svitky, knížky nemají žádnou cenu ) Kvalita legendárek je velmi pochybná a to i přesto že padají hodně raritně, o variabilitě všech skilů a jejich použitelnosti raději také nemluvit. Obtížnost rovněž diskutabilní - jsem wizz, nejel jsem na low HP Force armor a až do 4 aktu hell kde mě potrápil 1 boss a pak Izual to je hodně easy, alespoň pro wiznu 60, zkušenost s monkem 54 podobná. Sranda začíná s Infernem. Pokud člověk prodává věci vendorovi a sem tam něco na AH má dost peněz na nákup solidní výbavy a až do 4 aktu Hellu je relativně v pohodě, což mi příjde dost lehké na to jak vychvalovali obtížnost. Takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho (např i na streamu zmiňovaný nesmysl s gemy) díky tomu všemu a dalším věcem pro mě hra byla zpočátku velkým zklamáním - od blizzu jsem čekal víc, ale přesto mě pořád bavila, baví a budu doufat, že to časem chlapci doladí a D3 bude hratelné tak jako D2 a že mě bavit nepřestane (obávám se stereotypu z kitování). Můj osobní pocit je ten, že od fůze s Activision jde blizz postupně směrem od kvality ke kvantitě a speciálně na D3 je vidět, jak byli vývojáři dotlačení finanční stránkou k tomu aby hru vydali dřív, než je dodělaná.

PS: Prosím o kritiku svého postu, zda věci vnímáte stejně a nebo jestli je můj názor ojedinělý. Přes všechny negativa co jsme popsal jsem po celou dovolenou na D3 urputně hrál a hraju pořád a baví.

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 25.05.2012, 09:50 hod.

Já musim víceméně souhlasit.

Osobně vidim ale největší problém v online/drm modelu. Já nevim, jak vám... ale já osobně řešim nějaký problém s LAG v průměru každých 10-15 minut. Většinou u toho zemřu nebo se dostanu do momentu, kdy se musim portnout do města, abych mohl v mapě pokračovat. Internet mam myslim poměrně kvalitní (alespoň u jiných her jsem nikdy nic podobného nezaznamenal).

Jediné s čím nesouhlasím je ta snadnost hry. Hraju za SC (LVL 40), jedu na max inteligenci pro max damage. A na nightmare teda umírám poměrně pravidelně (i mimo lagy). Když narazim na skupinu champů, nemam sám moc šanci.

Ale skrze to všechno si myslim, že D3 je velmi kvalitní hra. Pokud bych to vzal poměrem cena/výkon... určitě výborná.

Samotnou hru bych klidně hodnotil za nějakejch 85%. -20% ale za DRM a hlavně všechny ty problémy s LAG. To je 65-70%. Neni to průšvih výsledek, ale čekal jsem to lepší.

Když vyšlo Diablo 2, taky jsem měl výhrady... přecejenom Diablo 1 byla revoluční hra opravdových měřítek, která vyšla bez velkého hype a byla to prostě jasně 10/10 záležitost, která definovala nový žánr. Očekávání v pokračování tedy byly veliké. Ale ať už to bylo jakkoliv, Diablo 2 bylo poměrem k předešlému dílu podobně revoluční a domakané jako Diablo 3 k 2ce. Jenže na rozdíl od Diabla 3 šlo bez jakéhokoliv problému hrát po vybalení z krabice a klidně i bez internetu. A nečekalo se na něj 12 let.

Z tohodle hlediska je pro mě tedy D3 spíše zklamání, protože je zde vidět, že série má sestupnou kvalitu.

Ale celkově vzato si myslim, že to ještě nedopadlo tak špatně. Hra je to dobá, zábavná. Atmosféra je tu stále. Jen prostě po tom čekání a masáži reklam člověk čekal více, než nadprůměrnou 65/100 hru.

Moneta
Quill Rat

Příspěvek od Moneta » 25.05.2012, 11:06 hod.

Zdar lidi ale je to hra bez budoucnosti.... důvod ?? kolik z těch 6 mega lidi chce dohrát hru i na Hell, Inferno?? Je to jen o achievmentech které většina lidi z tohoto forá ani nechce dělat....99% lidi už tu hru dohrálo. A Inferno je docela odfláknuté co se testingu týče.

EDIT: hodnocení 75% dobrá hra která má hodně špatně udělanou/nastavenou obtížnost kampaň bossu a elite packu.
Naposledy upravil(a) Moneta dne 25.05.2012, 11:15 hod., celkem upraveno 1 x.

zahadum
Doom Knight
BattleTag:zahadum#2966

Příspěvek od zahadum » 25.05.2012, 11:14 hod.

99% hru dohralo.... niekedy je tu fakt sranda :)

Moneta
Quill Rat

Příspěvek od Moneta » 25.05.2012, 11:16 hod.

zahadum píše:99% hru dohralo.... niekedy je tu fakt sranda :)
na normál dohrálo i to nejhladovější dítě v Africe za tu dobu co to je venku :wave:

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 25.05.2012, 11:19 hod.

Tak jestli považuješ dohrání Normal za dohrání DIII, tak sis ho neměl ani kupovat :roll:

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 25.05.2012, 11:51 hod.

99% lidí :) a pokud do to počítáš jen normal tak to je o ničem. protože ten bych řekl že je spíš jen takovým tutorialem. Řekl bych že u D3 je na nějaké větší hodnocení ještě brzy. Jak už tu někdo psal k D2 taky byla v porovnání s D1 kritika a vlastně opravdovým hitem se stala až s příchodem datadisku.

Moneta
Quill Rat

Příspěvek od Moneta » 25.05.2012, 12:23 hod.

Jo jenže Blizzrad dělá datadisky 2,5 roku viz. Starcraft..... pro majoritní část hráču je D3 zábava na 2 měsíce. Šélenci to budou farmit to je jasné.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“