Parádní Priders fall, přesně takovou bych teď potřeboval (vyšel ti i secondary resist, ideální roll). Já ti dám rozbít :-)
Já se teď budu muset někdy donutit jet zase A3 cachky.
Psycho:
Ono i XP už jsou teď dost o GR i solo. Ze začátku když jsem to testoval, tak jsem ještě neměl poladěné DH ani Wiz. vůbec a DH jsem neměl v ruce. Takže jsem ještě měl zavádějící výsledky pro GR a XP/hodinu (tenkrát jsem zkusil z nižších GR36 a hrál jsem ho přes 8 minut).
Aktuálně už jsem v GR i solo znatelně rychlejší na XP/hodinu a to i při započtení trialu (on trial vůbec není tak hrozný v tomhle ohledu, protože v něm dostanu taky slušné XP). Na dobrou partu to solo sice nemá (ta může být ještě o dost efektivnější), ale už je to také docela slušné.
Jen si to chce najít ten ideální lvl GR pro daný char a schopnosti hráče. Tzn. abys byl dost rychlý a současně minimálně umíral, abys udržel většinu času bonus pool a nemusel ho chodit moc často obnovovat.
Já to tak mám s DH na GR36-37. GR37 ještě zvládám s průměrným časem kolem 5-5,5 minuty (nemám změřeno přesně, neukládám si ty časy zatím do Excelu). Nejlepší čas jsem měl těsně pod 4 minuty a nejhorší těsně přes 7 minut a nejčastěji jsem na 5 minutách.
A má to i jedno pozitivum a to upgrade gemů. Kvůli tomu jsem šel psát tenhle příspěvek. Včera se mi podařil první upgrade při 1% a zvýšil jsem si Trapped z 52 na 53. A jsem rád, že to bylo za speed GR a ne trápení na GR52 (mám jeden klíč, takže jsem to mohl jít hrát na 60% šanci, jenže by to bylo už třeba na 40 minut). Odehrál jsem těch GR37 22, takže už to nebylo až takové štěstí ten upgrade, ale pořád ještě docela jo (vychází to na 50% šanci, že ten upgrade aspoň jednou projde při 66 pokusech, které jsem měl při 22 riftech).
Tedy obecně speed GR budou také jedna z cest jak upgradovat rozumně gemy trošku výše pro ty co nehrají hodně vysoké GR v partě. Akorát tedy je to pouze pro ty kdo jsou ochotní tomu obětovat klíče. Pro maximum doby na speed GR je výhodnější upgradovat klíč. Ale minimálně se k tomu mohou použít všechny pokusy na lvl GR, kde už se končí (tedy když už nechci hrát na speed GR ten o jedno vyšší lvl).
Akorát u Trapped gemu jsem na GR37 už zkončil, tam už teď mám šanci 0%. Ale ještě zbývá spousta dalších gemů. A pak případně se můžu posunout ještě o 1-2lvl výše, to by se ještě asi dalo.
Problém je akorát modrý a bílý matroš. Přihodím jeden pěkný amulet co mi padnul. Zatím asi 120 pokusů a jsem na 96% ChD, budu zkoušet dále a normálně i pro amulet mi aktuálně limituje modrý materiál (gemů mám ještě asi na 350 pokusů).