Spekulant v nejhorším prodává část goldů a mění je na € na Battlenet balance (když to chce mít jen ve hře), pak i kdyby resetovali vše, včetně goldů, tak tvoje € nevyresetují, to by jaksi bylo oficiálně na žaloby. Navíc battlenet balance není jen pro Diablo3. Nu a pak si do začátku může koupit klidně i nový goldy pro AH pro datadisk, kdyby to chtěli oddělit. Tak nevím nevím.firdecek píše:Jsem zvědav, až investoři typu Gold Eagle poznají na Blizzconu sílu, jakou má tvůjce hry: kdo říká, že nebude opět nový tier gemů (např. Flawless Marquise)? kdo říká, že z monster lvl. 70 nebudou padat vyšší gemy než je dnešní Flawless square gem? Kde opravdu bereš tu jistotu, že může mít něco stabilní hodnotu? Už v minulosti Blizz několikrát zatočil ekonomikou D3 a já rozhodně do žádných gemů, brimů ani ničeho podobného nebudu "investovat". V podstatě můj soukromý odhad, co udělá s ekonomikou datadisk, je to, že přidá zhola novou obtížnost: jakoby jsme teď hráli hell a mělo přijít inferno
Navíc každý kdo umí spekulovat (slušně se jako říká investovat), i kdyby začal po datáči s NULOU, tak má za chvíli zase miliardy. V tom je síla lidí, kteří vědí jak se vydělávají peníze a baví je to i v reálu. I kdybys je okradl o všechno, tak už mají cit mít rychle vše zase zpět. Nejzábavnější na tom je ta cesta. Takže obereš spekulanty a pokud je nezavřeš nebo nepostřílíš, tak budou mít přes svoje schopnosti zase TOP účty a gear.
Jo a brimstone fakt nekupuj. Jetsli jsem dobře koukal, tak na úpravu novejch legendárek bude potřeba novej typ stone a současný brimstone bůh ví na co bude. Ono vůbec jak oddělí věci z nových itemů po rozbití a ze současných infernových aniž by z toho nebyl paskvil, tak mě taky napadá celá nová obtížnost a až po ní zase budou naskakovat paragony. To by odpovídalo. na hell můžeš až s levelem 50 na inferno s levelem 60 a na novou obtížnost s levelem 70. Ta nová obtížnost mi už bude připadat jak nastavovaná kaše typu Zyel mód Diabla 2. Takže nová obtížnost na MP10 bude potřebovat milióny dps a statisíve healu. Budeme tak mít Zyel mód Diablo 3 oficiálně. PFFFF