Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !

Příspěvek od Gold Eagle » 24.08.2013, 16:37 hod.

firdecek píše:Jsem zvědav, až investoři typu Gold Eagle poznají na Blizzconu sílu, jakou má tvůjce hry: kdo říká, že nebude opět nový tier gemů (např. Flawless Marquise)? kdo říká, že z monster lvl. 70 nebudou padat vyšší gemy než je dnešní Flawless square gem? Kde opravdu bereš tu jistotu, že může mít něco stabilní hodnotu? Už v minulosti Blizz několikrát zatočil ekonomikou D3 a já rozhodně do žádných gemů, brimů ani ničeho podobného nebudu "investovat". V podstatě můj soukromý odhad, co udělá s ekonomikou datadisk, je to, že přidá zhola novou obtížnost: jakoby jsme teď hráli hell a mělo přijít inferno :)
Spekulant v nejhorším prodává část goldů a mění je na € na Battlenet balance (když to chce mít jen ve hře), pak i kdyby resetovali vše, včetně goldů, tak tvoje € nevyresetují, to by jaksi bylo oficiálně na žaloby. Navíc battlenet balance není jen pro Diablo3. Nu a pak si do začátku může koupit klidně i nový goldy pro AH pro datadisk, kdyby to chtěli oddělit. Tak nevím nevím. :D
Navíc každý kdo umí spekulovat (slušně se jako říká investovat), i kdyby začal po datáči s NULOU, tak má za chvíli zase miliardy. V tom je síla lidí, kteří vědí jak se vydělávají peníze a baví je to i v reálu. I kdybys je okradl o všechno, tak už mají cit mít rychle vše zase zpět. Nejzábavnější na tom je ta cesta. Takže obereš spekulanty a pokud je nezavřeš nebo nepostřílíš, tak budou mít přes svoje schopnosti zase TOP účty a gear.

Jo a brimstone fakt nekupuj. Jetsli jsem dobře koukal, tak na úpravu novejch legendárek bude potřeba novej typ stone a současný brimstone bůh ví na co bude. Ono vůbec jak oddělí věci z nových itemů po rozbití a ze současných infernových aniž by z toho nebyl paskvil, tak mě taky napadá celá nová obtížnost a až po ní zase budou naskakovat paragony. To by odpovídalo. na hell můžeš až s levelem 50 na inferno s levelem 60 a na novou obtížnost s levelem 70. Ta nová obtížnost mi už bude připadat jak nastavovaná kaše typu Zyel mód Diabla 2. :D Takže nová obtížnost na MP10 bude potřebovat milióny dps a statisíve healu. Budeme tak mít Zyel mód Diablo 3 oficiálně. PFFFF

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 24.08.2013, 16:46 hod.

A proto mi prijde pritomnost AH atd. jako docela fail. Ne ze bych tem spekulantum a wallet warriorum gear zavidel, ale imho by mel byt gear vymlacenej z hrani. Tohle je proste ujety.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 24.08.2013, 16:47 hod.

Jo a pokud v tom budou pokračovat, tak poslední dtadisk D3 by mohl mít klasická level 100 a ubermód s dps , že by se číslička už ani nevešli do statistik.

Pokud tedy bude nová 5. obtížnost, tak se mohla jmenovat death. ECH

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 24.08.2013, 16:52 hod.

Casus píše:A proto mi prijde pritomnost AH atd. jako docela fail. Ne ze bych tem spekulantum a wallet warriorum gear zavidel, ale imho by mel byt gear vymlacenej z hrani. Tohle je proste ujety.
Lepší AH než D2 systém, kdy lidi byly okrádáni na prostoru 3. stran. Blizzard do toho namáčeli, měli z toho prd jedině problémy. Takhle většinu pokryli a lépe ohlídali než v D2 a mají z toho bokem prachy. Celkově je to lepší. Taky si uvědom, že AH používá 50% hráčů! Kdo chce být nolifer může u toho sedět s člověkem, co použije AH, aby spolu mohli i zahrát. celkově se tak počet hráčů zvyšuje, ať se to fajnšmekrům líbí nebo ne. Blizzard musí primárně mít zisk, jinak by nebyl! Takže AH nezruší jen lépe vyřeší crafting a přiblíží ho craftingu POE nebo ZyeL D2. Aby celkově v průměru uspokojil většinu.

Mě by jen zajímalo so hrají lidi, kteří sem lezou a jen tady plivají své emoční jedy na D3. To hrajou POE a jsou z toho tak frustrovaný, že lezou sem a tady plivají na D3? To se jim ten POE nakonec taky nelíbí bo co? Osobně POE nehraju, mě prostě štve ta grafika.
Doprčic práce to nemohli udělat lepší grafiku? Je to až moc arkádový jak z 90 let. Ano hrál jsem Diablo 1, ale i já jakožto člověk co pařil hry na Sinclair ZX80 v roce 1985 nebo z nouze na IQ151 černobíle na přenosné televizi Merkur chce už dneska u takový hry lepší grafiku.

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 24.08.2013, 16:59 hod.

Ty 3rd party aukce jsou docela validni argument, proti tomu nic nemam, eliminovalo se to. Ale taky nikdo Blizz nenutil delat hru online only. Coz je z mojeho subjektivniho pohledu nejvetsi pruser D3. Ptze kdyby nebylo tak 1. me nezajima nejaka inflace na AH 2. me neomezuje nejaky "nerfnu ti postavu se kterou se babras, nebo tytyty tady farmit nebudes vylevy" a 3. nemam na chuj loot, protoze si hru modnu. No a co se tyce uspokojovani vetsiny, tak se asi shodnem ze vsichni mame v pazi co si mysli ostatni a dulezity je jestli hra bavi nas.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 24.08.2013, 17:11 hod.

Je určitý většinový názor, do kterého třeba nespadám ani já ani ty, ale Blizzard ho uspokojí protože pak má větší jistotu, že to bude hrát celkově více lidí. Je to jako v reálu. Většina lidí volí interně i sobě blízká hovada do parlamentu (mezi náma kdo nikdy nic neukrad, ať z donucení - děcka v rodinách aspoň pytel s osivem i přes odpor ze státního statku jako nosiči nebo kyblík a lopatičku nebo angličáka na písku v 5 letech a kopací míč - tohle není můj případ , to jsem byl já ten obraný např. nebo sám od sebe - typicky stáhnutí z netu něčeho za co se platí - taky můj případ u Winraru a kdysi u Windows a Office, ať hodí kamenem, ale z 98% se ten kámen otočí a bací ho zpátky) brečí že nemají komu dát hlas nebo na to kašlou. Přitom stačí to hodit neparlamentní straně, které je ti programově nejblíže + víš, že tam nejsou totál vymaštěnci.

Co na ten online nevím. Mě osobně to nevadí. Nemožnost modu to si Blizzard nakakal, tahle vlastně musí modovat sám.

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 24.08.2013, 17:16 hod.

To jo, ale myslel jsem tim neco jako ze je krasny ze ty si myslis ze aukce a online only v necem pomohlo (priklad), ale ja kvuli nim a kvuli rng mam odehrany desitky hodin bez dropu co by se dal pouzit. A je mi putna ze diky tomu hralo D3 vic lidi, protoze jsem to stejne hral s kamosema ze. A to samy s konzolizaci. Skvely ze si to zahrajou lidi s xboxem a pskem ale ja kvuli tomu mam koridor a jenom 4 lidi. Takze veci pro obecny dobro nebo dobro Blizzardu nemusi byt dobry pro me a opacne.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 24.08.2013, 17:20 hod.

O online si nemyslím nic. Nikoli, že to je plus. A k tomu, že to celkově štve, bo nezaúpadáš do nějakého průměrnému názoru, který Blizzard uspokojuje. Ti mohu pomoci jen tím, že ti poradím jako u TV programu. Buď TV vypni nebo přepni na jiný kanál. Diablo 3 nehraj a neutrácej za něj prachy. Copak není jiná lepší hra co ti vyhovuje? Já tomu furt nerozumím, vysvětli mě to nějak.

JInak nepozoruji pokles zájmu o hraní D3, spíš mě to připadá, že tím ohlášením se D3 více opět dostalo do povědomí, bo na publicu je nyní skoro 4000 her na SC EU a HC přes 580! To minule v sobotu nebylo. Nebo je to počasím. :)

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 24.08.2013, 18:09 hod.

Tak na to ti muzu odpovedet uplne stejne. Jestli mas problem s pochopenim odlisnyho nazoru, muzes ho vesele ignorovat. Jenze takova diskuze pak nikam nevede, vime?

edit: vic v SZ, at nejsme offtopic
Naposledy upravil(a) Casus dne 24.08.2013, 18:38 hod., celkem upraveno 1 x.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 24.08.2013, 18:31 hod.

Např. POE nehraju bo se mi nelíbí grafika. Na fóra POE nelezu a nepíšu tam, že je grafika na prd a neremcám tam. Tak proto se ptám co tě k tomu motivuje.

Necituj predchozi prispevek - Kuki

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 24.08.2013, 22:16 hod.

je vela typov hracov. Ti co sa stale pretlkaju normal obtiaznostou dufajuc, ze im dropne item level 63, dalsi su ti ktori sprintuju iba par hodin s novou postavou na inferno dufajuc, ze im tam padne top legendarka. Potom su ti, co sedia nad AH a snipuju vsetko co sa da a zarabaju goldy ci eura. Ini zase chcu mat splnene vsetky achievmenty a ini zas mat paragon 100 za vsetky classy. Specialna skupina su HC hraci, ktori maju radi adrenalin. Da sa povedat, ze diablo 3 zastresilo siroky obzor hracov, takze polemizovat ci je dobre, alebo nie je blbost.

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 24.08.2013, 22:58 hod.

Můj první dojem - video úžasné, ale content slabota a zklamání, jeden akt velkej jako akt2 a jedna postava, málo, přijde mi že tam toho bude málo, snad si nechali něco na blizzcon :)

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 25.08.2013, 07:17 hod.

Jak si přišel na to že ten act bude velký jako A2 já myslím že bude minimálně dlouhý jako A1 ale spíš bude ještě větší a potom myslím že blizz ještě neodtajnil všechny trumfy.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 25.08.2013, 07:23 hod.

Drakkari asi viděl náhled kompletní mapy ActV :)
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 25.08.2013, 07:54 hod.

Drakkari: Samozřejmě že si nechali více infa na BlizzCon, dokonce to i v rozhovorech říkají :P A to to moc nesleduju :)

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 25.08.2013, 07:59 hod.

Ked sa pozeram na tie zmeny, tak si vravim, ze asi posledne obdobie, v ktorom budem hrat D2, bude to pred patchom :)
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

huhla
Quill Rat

Příspěvek od huhla » 25.08.2013, 08:32 hod.

Baglik píše:Jak si přišel na to že ten act bude velký jako A2 já myslím že bude minimálně dlouhý jako A1 ale spíš bude ještě větší a potom myslím že blizz ještě neodtajnil všechny trumfy.
rikali to v rozhovoru s Athenem

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 25.08.2013, 08:39 hod.

Baglik píše:Jak si přišel na to že ten act bude velký jako A2 já myslím že bude minimálně dlouhý jako A1 ale spíš bude ještě větší a potom myslím že blizz ještě neodtajnil všechny trumfy.
zde

http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... -razerzone

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 25.08.2013, 10:21 hod.

zahadum
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zahadum#2966

Příspěvek od zahadum » 25.08.2013, 10:54 hod.

super screeny Petros ! díki

Odpovědět

Zpět na „Obecně“