Hezké ráno
Chííích, třeba vznikne na světě válka mezi žlutými čepicemi ( lidé, které D3 nebaví ) a červenočepičkářema ( lidé, které hra baví ) a celý svět se vyhladí jen kvůli D3 a jeho nedostatků, které mohou být a jsou pro každého přece naprosto rozdílné a jinak každého hra baví. Že si dokážeme až tolik vjet do vlasů díky hře ( nic tak důležitého pro život ) je popravdě velice roztomilé:)). Myslím, že kdyby nás všechny bavilo to samé a měli jsme stejný vkus, tak je na této modré planetce za chvíli dokonalá nuda, protože by nikdo neměl kreativní a originální nápady. Stejně, dokud si člověk D3 nevyzkouší sám, tak si názor udělat nemůže. Ono když to tak vezmu, tak máme všichni v něčem pravdu. Třeba jak tvrdí Alfajk. Hra zabugovaná je a nesmrtelný mob je příklad sám o sobě. ( Stalo se mi to vážně jen jednou za cca 400 hodin hraní ), Ten se stane na i na obtížnost normál okamžitě infernem. Hlavně poud se vám toto třeba stane u žlutého pavuka se skillem fast. Hra baví každého odlišně. Celosvětový názor je opravdu 50de na 50. Stejně tak je to i u jiných her. Viz třeba Heroes of might and magic 1 až 6. Já na tu hru nedám dopustit a mojí polovinu, i když sem se mu to pracně snažila vysvětlit, nikdy tato hra bavit nezačala. Stejně tak, jako když me nutil hrát ruskou hru Stalker. Mě to prostě nebaví. Každý máme přece jiný vkus a jinak to není ani u D3. Lidem, kteří se chtějí nechat ovlinit názory ostatních při koupi D3 se taky může stát to, že příjdou o hru, která je bude bavit, ale i to, že po kladným ovliněvní budou naprosto zklamaní. Dokud si hru nevyzkoušíte sami, tak si stejně nikdy ucelit názor nemůžete. I tady na FORUM je to tak 50de na 50de jak tak sleduji. Hra si své příznivce rozhodně našla, ale také rozhodně příznivce ztratila. Myslím, že netřeba více dodávat.
. Vyzkoušejte jí a podělte se snámi o vaše zážitky
. Uznávám, že cca 1500 může být drahá sranda, ale pro aktivního člověka, který se práce ( brigády ) nebojí, by to zase tak krvácející ztáta být neměla. Vždy tu hru můžete někomu prodat. Nebo udělat radost rodině, známým ( atd. ) a dát jim třeba dárek v podobě D3. To už vše závisí jen na vašem charakteru. Mě D3 baví a Reda třeba ne. Spíš by bylo supr najít společnou řeč, než se tu přít o něčem, co vám doživota vlastně nic nepřinese.