Reakce D3 po case

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
satik
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:
Re: Reakce D3 po case

Příspěvek od satik » 15.08.2012, 21:01 hod.

Red Eagle píše:vokurka len v kratkosti ty znalec logiky :)) Mne je uplne jedno kto co hra, a uz vobec nikomu nic nevnucujem a to z jedneho zakladneho dovodu: Ludom co su jesitni a nemaju svoj vlastny nazor nemozes nic vnutit ;)
Kludne hraj aj Rodgera Ramroda mne je to uplne jedno co kto hra je to vas zivot. A ked tu nieco napisem je to vacsinou len reakcia na to co niekto napise mne( ako v tomto pripade).
Decka sorry ale fakt nemam chut tu cely vecer travit reagovanim na xxx hluposti ktore mi niekto napise. Skuste pisat k teme a nie len stale na mna reagovat lebo sa uz vazne zacnem citit ako dolezita osoba na tomto fore :)
Jediný, kdo se na tomhle fóru chová jako děcko jsi ty.

Alfajk sice taky Diablo3 kritizuje, ale má aspon rozumné argumenty a umí se vyjadřovat, aniž by při tom musel někoho urážet (což se nedá říct o tobě).

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 16.08.2012, 07:11 hod.

Hezké ráno :)

Chííích, třeba vznikne na světě válka mezi žlutými čepicemi ( lidé, které D3 nebaví ) a červenočepičkářema ( lidé, které hra baví ) a celý svět se vyhladí jen kvůli D3 a jeho nedostatků, které mohou být a jsou pro každého přece naprosto rozdílné a jinak každého hra baví. Že si dokážeme až tolik vjet do vlasů díky hře ( nic tak důležitého pro život ) je popravdě velice roztomilé:)). Myslím, že kdyby nás všechny bavilo to samé a měli jsme stejný vkus, tak je na této modré planetce za chvíli dokonalá nuda, protože by nikdo neměl kreativní a originální nápady. Stejně, dokud si člověk D3 nevyzkouší sám, tak si názor udělat nemůže. Ono když to tak vezmu, tak máme všichni v něčem pravdu. Třeba jak tvrdí Alfajk. Hra zabugovaná je a nesmrtelný mob je příklad sám o sobě. ( Stalo se mi to vážně jen jednou za cca 400 hodin hraní ), Ten se stane na i na obtížnost normál okamžitě infernem. Hlavně poud se vám toto třeba stane u žlutého pavuka se skillem fast. Hra baví každého odlišně. Celosvětový názor je opravdu 50de na 50. Stejně tak je to i u jiných her. Viz třeba Heroes of might and magic 1 až 6. Já na tu hru nedám dopustit a mojí polovinu, i když sem se mu to pracně snažila vysvětlit, nikdy tato hra bavit nezačala. Stejně tak, jako když me nutil hrát ruskou hru Stalker. Mě to prostě nebaví. Každý máme přece jiný vkus a jinak to není ani u D3. Lidem, kteří se chtějí nechat ovlinit názory ostatních při koupi D3 se taky může stát to, že příjdou o hru, která je bude bavit, ale i to, že po kladným ovliněvní budou naprosto zklamaní. Dokud si hru nevyzkoušíte sami, tak si stejně nikdy ucelit názor nemůžete. I tady na FORUM je to tak 50de na 50de jak tak sleduji. Hra si své příznivce rozhodně našla, ale také rozhodně příznivce ztratila. Myslím, že netřeba více dodávat. :). Vyzkoušejte jí a podělte se snámi o vaše zážitky :). Uznávám, že cca 1500 může být drahá sranda, ale pro aktivního člověka, který se práce ( brigády ) nebojí, by to zase tak krvácející ztáta být neměla. Vždy tu hru můžete někomu prodat. Nebo udělat radost rodině, známým ( atd. ) a dát jim třeba dárek v podobě D3. To už vše závisí jen na vašem charakteru. Mě D3 baví a Reda třeba ne. Spíš by bylo supr najít společnou řeč, než se tu přít o něčem, co vám doživota vlastně nic nepřinese. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 16.08.2012, 11:24 hod.

RedEagle: 1.Přestaň už prosím tu lidi nazývat jakýmsi označením "funboy". Není tomu tak, že všichni, kteří hrajou D3 jsou funboyové. Například já, hru nehraju denně, strávím nad ní cca 10 hodin týdně a zrovna se bavím (ještě si to jednou přečti BAVÍM) hardcorem. Nejsem slepý, jsem ke hře kritický, mohla by mě bavit ještě víc. Ale nechápu,kde bereš tu drzost mi tuto hru neustálými dementními a okopírovanými komenty znechucovat? Jdi už s tím do háje, dyžtak si založ svou stránku a nějakým "cool" názvem - napovím - "Ihatediablo3joinme.com, zkus to, určitě si tam přijdeš na svý.

2.Že jsme nenároční konzumenti? Kdes na to byl? Na jakým foru jsi to četl a následně sem napsal? Rozhodně si nepřipadám jako onen zmíněný konzument, přičemž se mi hra vícemeně líbí? Tvá logika je v řiti- vlastně, jaká logika? :-D...

3. Na ofic. fora píšou "lidi" jako ty, lidi, kteří jsou do morku kostí nespokojení, všecko je štve, jsou zapšklí a budou do poslední chvíle kritizovat vše, co se JIM nelibí a JINÝM ano. Tyto názory pro mě nejsou absolutně vypovídající.

4. Když je ta hra paskvil, tato stránka prý velebí paskvil, furt si říkám, co tu ještě děláš? Hraješ ještě vůbec D3? Jak jsi to dlouho hrál, ukaž profil, uvidíme, jak si moc vidíš do pusy... Já sem chodím proto, že se mi hra vícemeně libí, checkuju co děje v komunitě atd, ale ten Tvůj přístup je naprosto tristní. Prosím uvědom se a zanech trollingu a příspěvků, který jsou skoro na jedno brdo. Už mě (myslím, že i nás) to nebaví. ...ne nadarmo jsi měl ten ban...

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 12:57 hod.

kulisekcz Ukludni sa a neprskaj. a krot sa trocha z vulgarizmamy..Pises blbosti. Na tejto stranke je asi tak 100 ludi co Diablo 3 kritizuju. Ibaze rozmaznane decka tu maju tendenciu reagovat len na mna co mi sice na jednej strane lichoti lebo sa zacinam citit ako dolezita osoba na tomto fore ale na druhu stranu ma to nebavi tieto flame wars :)) A ked sa ti nepaci necitaj nikto ta nenuti. Toto co teraz pisem by som nepisal keby sa do mna zase nejaky rozmaznany spratek nezacal navazat. este raz vas poprosim decka venujte sa uz teme Reakce D3 po case a nie vypisovaniu sprostosti na moju adresu.Flame wars ma nebavia:))
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

kulisekcz
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 16.08.2012, 13:09 hod.

RedEagle: Já jsem se nedopustil ani jednoho vulgarismu ;). To "tvoje" pises blbosti - zmuzes se taky na neco jinyho? A ze jsi celebrita? Mozna snad jo, ale rozhodne v negativnim slova smyslu.
Pokud nemas rad flame wars, tak s nimi nezacinej. Prave tvuj post, kde jsi zesmesnoval dalsi hrace a hral jsi si na vseveda, vyvolal mou a nejenom mou reakci.
Tak pokud me nekdo nazve "nenarocnym konzumentem", tak se urcite ozvu a ne ze ne. Takze argument, "kdyz te to nebavi, necti", je mimo.

A uplne OT opravdu nejsem, psal jsem, jak dlouho ted hraju, ze se bavim Hardcorem, jak jsem se hrou spokojen...

Takze cely Tvuj koment byla jedna velka hloupost...

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 16.08.2012, 13:17 hod.

Ja sa veru ako decko citim lebo pri hrani D3 som sa akoby vratil v case a bavi ma to uplne rovnako ako pred 10 rokmi Lord of Destruction :D

80% haterov su proste totalni neschopni imbecily. Vcera ohlasili zmenu wizarda a dnes rano zasa citam kopu flamu, kedze nerfuju zauzivany build, kde staci stat na mieste a hadzat na seba absorcny stit. Takze som sa len pousmial, nema cenu sa k tomu vyjadrovat.

Taktiez sa furt ludia stazuju na A3 aky je tazky.... ktory som ja farmil tak 3 tyzdne pred 1.0.3 patchom :P

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 13:24 hod.

Red Eagle píše:kulisekcz Ukludni sa a neprskaj. a krot sa trocha z vulgarizmamy..Pises blbosti. Na tejto stranke je asi tak 100 ludi co Diablo 3 kritizuju. Ibaze rozmaznane decka tu maju tendenciu reagovat len na mna co mi sice na jednej strane lichoti lebo sa zacinam citit ako dolezita osoba na tomto fore ale na druhu stranu ma to nebavi tieto flame wars :)) A ked sa ti nepaci necitaj nikto ta nenuti. Toto co teraz pisem by som nepisal keby sa do mna zase nejaky rozmaznany spratek nezacal navazat. este raz vas poprosim decka venujte sa uz teme Reakce D3 po case a nie vypisovaniu sprostosti na moju adresu.Flame wars ma nebavia:))
Hodně štěstí do života, pokud ti teď není 15 a nevyrosteš z toho, tak s tímhle chováním budeš mít dost problémů (nejen) při hledání práce :)

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 13:34 hod.

kulisekcz bavi ta to stale mi vypisovat ? :))) uzatvorme to tak ze vsetko co ty pises povazujem ja za velku hlupost a vsetko co ja pisem povazujes zase za velku hlupost ty . fakt ma to uz nebavi chapem ze dnesnym deckam je pojem vlastny nazor a respektovanie nazoru druheho cloveka neznamy ale nemam chut to riesit vratme sa k teme Reakce D3 po case
satik pocuj ty naivka :)) ,,tohle chovani,, o akom pises ma kazdy druhy clovek v dnesnej dobe otvor oci lebo mam pocit ze 15 je tebe. a pracu mam skvelu o to sa neboj :)) ale dakujem ti vdaka tebe som sa teraz dobre zasmial a pobavil. uz to nechajme tak nie som pedagog ani ucitel nemam trpezlivost na rozmazlene a jesitne decka.. Ked neviete respektovat nazor druheho cloveka ok berem to chapem je to vekom ale venujte sa uz teme Reakce D3 po case lebo tie fantasmagorie co mi pisete su desne OT.
Best Games na PC :

kulisekcz
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 16.08.2012, 13:48 hod.

RedEagle: WTF? To je neskutecne, co jste za cloveka... ja nemam slov...bye.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 13:50 hod.

Názor se taky musí podat inteligentně, na do každé druhé věty psát něco o rozmazlených děckách a podobné "mutace" (asi nějaký mindrák, nešikanovali tě ty rozmazlené děti ve škole? :) ).

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 13:52 hod.

Red Eagle píše:satik pocuj ty naivka :)) ,,tohle chovani,, o akom pises ma kazdy druhy clovek v dnesnej dobe otvor oci lebo mam pocit ze 15 je tebe. a pracu mam skvelu o to sa neboj :)) ale dakujem ti vdaka tebe som sa teraz dobre zasmial a pobavil. uz to nechajme tak nie som pedagog ani ucitel nemam trpezlivost na rozmazlene a jesitne decka.. Ked neviete respektovat nazor druheho cloveka ok berem to chapem je to vekom ale venujte sa uz teme Reakce D3 po case lebo tie fantasmagorie co mi pisete su desne OT.
Nějak jsem si nevšiml, že by tu s tvými názory souhlasil i třeba jen jeden jediný člověk, vážně si jsi jistej, že ten, se kterým je něco špatně, jsem já nebo někdo z ostatních účastníků tohohle fóra? Nejsi to třeba ty? :)

Mimochodem čekám, kdy ti tu dají moderátoři/admini konečně ban, protože nedokážeš napsat příspěvek, kde bys někoho neurážel, což si evidentně stále nedokážeš připustit (že ten, kdo tu uráží a kope kolem sebe jsi ty).
Naposledy upravil(a) satik dne 16.08.2012, 13:57 hod., celkem upraveno 1 x.

kulisekcz
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 16.08.2012, 13:55 hod.

satik: Uz ban mel...

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 13:58 hod.

x-factor už za tohle ban dostal... Kde je teda problém?

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 14:49 hod.

Fakt sa neviete bavit o nicom inom iba o mne ? bavi vas ten OT ?
satik ,,Nějak jsem si nevšiml, že by tu s tvými názory souhlasil i třeba jen jeden jediný člověk,, Tak vies ono to tu tak chodi :)) Vy funboyi drzite spolu ale my ,,hateri,, ako nas vy nazyvate bohuzial spolu uz tak nedrzime.je tu xxx ludi co suhlasi s tym aky mam na D3 nazor ale budu mlcat a aj mlcia lebo nemaju chut na flame war a tie OT hluposti co mi pisete. Ale klobuk dolu si fakt Demagog numero uno :)) Ked chces vidiet urazky a neustale attacky na moju osobu v kazdom jednom prispevku a neustale otieranie si s prepacenim huby o moju osobu tak si precitaj prispevky pacienta z nickom still alive.ban by mal dostat on pripadne aj ty a kulisek ak to co tu predvadzate robite ucelovo..Uz 3 krat som vas vyzval aby sme to nechali tak lebo je to OT.
Ak si si to stale nevsimol ja tu stale len reagujem na trio inteligentov ktori sa tu do mna ucelovo zakerne navazaju aby tu vyvolali flame war ktory si moderatori vsimnu. Ja fakt nie som blbec vidim o co sa snazite je to fakt zakerne atrapne z vasej strany ale co uz .
Ok tak napisem to po stvrty krat : neutocte furt na mna nemam zaujem o flame war venujte sa teme Reakce na D3 po case :)
Best Games na PC :

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 14:53 hod.

100x opakovaná lež se stává pravdou, to už říkal Goebbles :)
Přečti si někdy ty své příspěvky a pozorně sleduj kdo si vyrypuje.

kulisekcz
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 16.08.2012, 15:02 hod.

Red Eagle píše:Affajk obdivujem ta ze mas trpezlivost vysvetlovat fanboyom ze D3 je fail. Ja uz im to nevysvetlujem berem to tak ze su to este deti ktorym sa paci aka kolvek sra.cka aku aktivision/Blizzard vyda staci ze to ma nazov Diablo :))
Aj ked je pravda ze prave ti nekriticky fanboyi sk.rvia kazdu slavnu hernu seriu nielen Diablo viz Heroes total War atd.. No a ta hrstka dospelych ludi ktorym sa D3 paci no comment V Blizzarde takych ludi volaju ,,nenarocni konzumenti,, .
Ono staci navstivit Blizz forum Battle net atd a ine fora zahranicne a vsade to tam vypada nasledovne : 1000 ludi co kritizuje Diablo 3 a pise ze je to blbost a 10 fanboyov co pisu ze je to super hra takze asi tak :)) Tato web stranka je jedina aku poznam na ktorej sa ten paskvil D3 ,,velebi do nebes,,
Boha jeho, ty si neuvedomujes, ze TY jsi prave tento flamewar / ja si myslim, ze to teda flamewar neni/ zacal timto prispevkem Ty? To Tvy zobecnovani a jak jsi vlastne ty nejvic chytry a podivejte se na ofic. forum a dalsi kecy / k tomu jeste s vulgaritama - sorry tecka fakt nepomuze/.
K tomu zde urazis stranku, kluky co se o to staraj a vetsinu uzivatelu.
Ja uz nevim, jak Ti to vysvetlit. Bud to neumis anebo nechces pochopit.
Chapu, ze ted uz jsem trosku OT, ano jsem, ale toto fakt uz neni mozny.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 15:10 hod.

Nech ho... já ho mám rád. Díky němu jsem zase dítě.

(Dokonce rozmazlené dítě ... sice se musím rozmazlovat sám, ale aspoň sem měl pro sebe argument koupit si pár hraček pro radost :)
Naposledy upravil(a) Xkryspin dne 16.08.2012, 15:11 hod., celkem upraveno 1 x.

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 15:10 hod.

kulisek pocuvaj ma ty tragéd :)) kde som pisal ze som chytry ? kde som urazal ,,kluky co se staraj a vetsinu uzivatelu,, ?
uz sa ukludni uz som pochopil o co ti ide :)
Nechajme to uz tak uz je to od teba fakt trapne..
Best Games na PC :

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 15:13 hod.

Red Eagle píše:Fakt sa neviete bavit o nicom inom iba o mne ? bavi vas ten OT ?
satik ,,Nějak jsem si nevšiml, že by tu s tvými názory souhlasil i třeba jen jeden jediný člověk,, Tak vies ono to tu tak chodi :)) Vy funboyi drzite spolu ale my ,,hateri,, ako nas vy nazyvate bohuzial spolu uz tak nedrzime.je tu xxx ludi co suhlasi s tym aky mam na D3 nazor ale budu mlcat a aj mlcia lebo nemaju chut na flame war a tie OT hluposti co mi pisete. Ale klobuk dolu si fakt Demagog numero uno :)) Ked chces vidiet urazky a neustale attacky na moju osobu v kazdom jednom prispevku a neustale otieranie si s prepacenim huby o moju osobu tak si precitaj prispevky pacienta z nickom still alive.ban by mal dostat on pripadne aj ty a kulisek ak to co tu predvadzate robite ucelovo..Uz 3 krat som vas vyzval aby sme to nechali tak lebo je to OT.
Ak si si to stale nevsimol ja tu stale len reagujem na trio inteligentov ktori sa tu do mna ucelovo zakerne navazaju aby tu vyvolali flame war ktory si moderatori vsimnu. Ja fakt nie som blbec vidim o co sa snazite je to fakt zakerne atrapne z vasej strany ale co uz .
Ok tak napisem to po stvrty krat : neutocte furt na mna nemam zaujem o flame war venujte sa teme Reakce na D3 po case :)
Gratuluju, první tvůj příspěvek v tomhle vlákně bez urážek.

Nevím, jestli se můžu považovat za fanboye (předpokládám, že slovem funboy jsi myslel fanboy), jelikož jsem za poslední měsíc Diablo hrál asi 4x.

Nemám nic proti jakémukoliv názoru na D3, ale ty jsi ten, kdo tu všem vnucuje svůj názor, jako by to byl jediný správný a nedokážeš pochopit, že u každé hry se najdou lidé, kterým se líbí a lidí, kterým se nelíbí.
(
Affajk obdivujem ta ze mas trpezlivost vysvetlovat fanboyom ze D3 je fail. Ja uz im to nevysvetlujem berem to tak ze su to este deti ktorym sa paci aka kolvek sra.cka aku aktivision/Blizzard vyda staci ze to ma nazov Diablo )
)

Pokud někoho, kdo má na nějakou hru jiný názor než ty, označíš za dítě a danou hru označíš za s*ač a tvrdíš, že to není vyvolávání flamu, pak se tu jako demagog chováš spíš ty...

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 16.08.2012, 15:14 hod.

Ježíš, kašlete na něj ;) Beztak je to nějakej 18-ti letej troll, co zrovna dostal občanku (neznám moc starších lidí, kteří by s takovou kadencí používali slovo dítě, aby druhého "ponížili"). Je happy, že je dospělák, že konečně může kupovat retka a chlast, aniž by po něm chtěli papírek od mamky. Ve výsledku je to jen trapné zero, co žije z Vaší pozornosti :wave:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“