První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Weeman
Quill Rat
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od Weeman » 24.05.2012, 12:18 hod.

Winty píše:Weeman: Když je to jen o gearu, tak dohraj inferno jen s Auto Attackem.
Ja sem tim chtel rici, ze skill se neleveluje a nezlepsuej sam od sebe. Proste skill a kouzlo dava % z dmg...

Winty
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:WintyBadass#2859

Příspěvek od Winty » 24.05.2012, 12:20 hod.

Weeman: Vždyť to je dobře. Můžeš svůj DMG (atd) zvyšovat teoreticky do nekonečna.

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 24.05.2012, 12:22 hod.

Winty píše:Weeman: Vždyť to je dobře. Můžeš svůj DMG (atd) zvyšovat teoreticky do nekonečna.
Kdyz ma kouzlo vetsi dmg k vuli vetsi dmg palice ... :)

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 24.05.2012, 12:24 hod.

Winty: Ty jsi Trolololol. Vždyť to nad vodou držela jenom DoTa u toho se nedá tvrdit opak a jestli jo potom je to. Trolololol

Winty
Fallen Shaman
BattleTag:WintyBadass#2859

Příspěvek od Winty » 24.05.2012, 12:27 hod.

DURiN: W3 je deset let stará hra a hrála se hodně, hraje se hodně a bude se hrát hodně. Je to jedna z nej RTS a vyrovnává se jí snad jen SC. Blizz 4ever!

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 24.05.2012, 12:29 hod.

Winty píše:DURiN: W3 je deset let stará hra a hrála se hodně, hraje se hodně a bude se hrát hodně. Je to jedna z nej RTS a vyrovnává se jí snad jen SC. Blizz 4ever!
Ale nie, občas sa stane že hráč dosiahne 15 rokov a prestane. :lol:

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 24.05.2012, 12:32 hod.

tak to je už moc. SC:BW a SC2 jako progaming strategie se nic nevyrovná a W3 ji nesahá ani po nehty u palce na nohou. Takové tvrzení tohle je to tvoje Trolololol xD.

Dotu vystřídali LoL a HoN a Dota 2 nevim nevim no.

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 24.05.2012, 12:43 hod.

Ale no tak ... LoLko nahradilo Dotu jo? Myslis tu hru pro deti, kde kazdej tejden udelaj OP hrdinu, aby ho lidi nakoupili a pak ho nerfnou? :D Radeji bych se drzel Diabla .. nebo nam to zamknou :D

Robo0000100
Quill Rat
BattleTag:Robo0000100#2364
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo0000100 » 24.05.2012, 12:53 hod.

Neuveriteľný pocit hrať konečne Diablo 3. Do teraz tomu neverím, že to vyšlo. :D

Hrám DH (L51, DPS 4333) Nightmare, stojím už pred Diablom takže zachvíľu Hell. :)
Len som trochu zdesený z toho, že hráči predávajú itemy s 250 DPS len za 5000 gold apod. :/
Obrázek

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 24.05.2012, 13:02 hod.

Mg, přestaňte tu spamovat o w3, dotě atd., sem patří názory na diablo 3, ne handrkování se, kdo koho vystřídal. Diablo 3 je prostě klikačka, je zde určitá strategie, jak co nejlíp pokořit inferno, představa o buildu, ale pro všechny svatý, neočekávejte od toho kdovíjak komplikované RPG, něco jako Drakensang a podobné pipinoviny, kde než se rozhodnete udělat nějakej krok, máte půl dnes v tahu. Diablo 3 je o té spontánnosti, řežbě, zběsilém klikání a pobíhání po bojišti. Snad nechcete z diabla tahový RPG.:D To potom nemusíte hrát diablo jako sérii vůbec, apč i 1 a 2 jsou hack n slash RPG. Rozdíl mezi dvojkou a trojkou je, že v diablu 2 byl každej tak shnilej, že používal 2, max 3 skilly, který naboostoval na 20.lvl a to bylo jeho "nebe" a to co dělalo hru "variabilní". Fakt variabilita jak dělo, když 2/3 skillů se považoval za odpad, či nutné zlo, které vám otevřelo dveře k uber skillům. V D3 používáte 6 skillů najednou, všechny jsou použitelné, a které si navíc můžete kdykoliv pozměnit a změnit tak úplně strategii, tak jakýpak, že je diablo 3 takticky jednodušší?? Vrrrrrrr, asi fakt nejsem člověk stavěný na diskuze, pač mě fakt dokáží názory některých lidí zvednout ze židle.:-O
Obrázek

mafian89
Gorebelly
BattleTag:mafian89#2328

Příspěvek od mafian89 » 24.05.2012, 13:10 hod.

Silblade: Naprosto s tebou souhlasím.
Obrázek

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 24.05.2012, 13:36 hod.

Tak moje celkové názory na hru (SC Mighty_Majk, LVL 37) jsou zatím takové, že to je dobrá hra, která za nákup stála. Z 12ti let čekání jsem ale dost zklamanej.

Celkem bych samotnou hru hodnotil cca 8-9/10. Řekněme cca 85%, svoje chyby určitě má. Strom dovedností i rozdělování atributů bych odpustil... po chvilce mi to ani nepřišlo. V případě stromu jde z mého pohledu o upgrade. V D2 jsem celý začátek hry "sušil" a šetřil body na lepší skilly. Otázkou ale je, proč už teda rovnou nejde něčím změnit postava. Docela bych si zkusil hru za další postavy, ale procházet znova normal se mi vůbec nechce. Myslim, že mohli lépe zamakat na modelech nepřátel, ale zase se jim hodně povedla krajina. Zvlášť AKT 3 je graficky fakt nádhernej.

-10% ale za DRM a dalších -10% za to, že ta DRM nefunguje pořádně. Abych si koupil hru a u SP si nemohl ve vybrané dny zahrát, abych umíral při LAGu (osobně jsem umřel při LAGu cca 30x, je to sice dané mojim stylem hry, ale jinak by se mi to nestalo), vyhazoval mě server... za to je si myslim 10% dolu dost spravedlivé.

Chuť ve hře pokračovat pomalinku odkapává, ale to asi nebude samotnou hrou, ale spíš mojim věkem.... přecejenom už mi neni 16, jako za časů D2 :-).

Když tohle všechno sečtu... jsem na 65/100. Pro někoho kdo začne hrát až za nějakej pátek nebo u toho plánuje trávit stovky hodin času, kdy bude vše s DRM opraveno, si může přičíst +10% nahoru.

Celkově si myslim, že s jedná o naprůměrnou hru, ale D3 by si zasloužila být ještě lepší. Hlavně ten start. U nás v práci nás bylo asi 10, kteří jsme si D3 kupovali... spíš jako vzpomínku na studentská léta. A všichni jsme se víceméně shodli, že další hru už od Blizzardu kupovat nebudeme :-(. Protože kazit si po 12ti letech čekání SP zážitek tím vším, co okolo online proběhlo... to je bohužel dost bezprecedentní.

Hádám, že ještě dám 3-4 LVL a krabice s hrou půjde na čestné místo k D1, HellFire, D2 a LOD. Datadisk k ní ale už asi přidávat nebudu.

Finch
Quill Rat
BattleTag:Finch#2633

Příspěvek od Finch » 24.05.2012, 14:17 hod.

Dohráno na normal. LVL 32 Barbar.Mě osobně se hra moc líbila do 4 aktu. Ten je bohužel dost krátký. Na druhou stranu už jsem dlouho nepocítil závislost na hře. Za mě 80%. Servery padají stále dál. To je škoda. Určitě hra baví mnohem víc ve více lidech. Přece jen když jde člověk sám nemá až takové nutkání něco nepodělat. Určitě bych hru doporučil koupit. Hateři at si dál prudí a ostatní si zahrajte:)

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 24.05.2012, 14:32 hod.

d3, kdyby udelali na 8act, 1-2norma, 3-4nm atd. tak by to bylo velice pekne.. ale co uz.. datadisk si myslim ze ani nemuze vyjit, nema na co navazovat, nebo jako duvod vydani dalsich penez ma byt ze adri odesla jinym portalem, blizz tohle naprosto zkopali a ponicili...

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 24.05.2012, 14:36 hod.

WD lvl 57 hell třetí akt

7/10

S hrou jsem spokojený, jen je to až moc okatě připraveno na datadisky a záměrně je z toho "základu" vypuštěna spousta věcí, jako unique itemy, jewely, runy, plánky a mraky dalšího. Stejně tak je tento "základ" vlastně taková opravdová velká "beta", ve které se doladí všechny chybky, vybalancují se jednotlivé postavy a skily, vyzkouší se inferno a drop za pomoci nephalem valoru.

Dost dobře si po zkušenostech z hell nedovedu představit HC hru. Stejně tak moc nevidím velké a rozmanité možnosti RM aukce před nasazením datadisku.

Drobné nedostatky jsou nemožnost si personifikovat postavu přes volbu vzhledu (to už snad v dnešní době fakt není žádný nadstandart) a pak, to mě hooodně zarazilo, možnost připojit se v coop například do třetího aktu i přesto, že nemám dokončený druhý akt - tahle možnost skákat - to sem na rovinu čuměl.

Jediné větší zklamání je z technických problémů, které to zatím občas má. Ať se na to podívám jak se podívám je rok 2012, nekupuju si hru, abych pak koukal na spam různých druhů errorů první týden a argument o vytíženosti neberu stejně jako že to jako někdo spraví - jde o blizzard a očekávám, že co si koupím bude fungovat a bude to fungovat hned a bude to fungovat dobře, ne zítra, ne za týden - ale hned...

Nejsme na freečku wowka!

PS: počítám, že po nasazení datadisku 10/10, blizz dobře ví, co dělá - prostě si připraví půdu, vyladí a vybalancuje hru a pak to prostě pustí a ty aukce pojedou tak, že se budem divit:)

Demon_Seddy
Quill Rat
BattleTag:DemonSeddy#2365

Příspěvek od Demon_Seddy » 24.05.2012, 15:03 hod.

Gotha píše:
marian_r píše:
Demon_Seddy píše:Nemám moc co k Diablu 3 říct, jelikož sem s hrou až na různé drobnosti spokojený, ty drobnosti kterých jsou plné fóra a diskuze neřeším, protože sem přesvědčený že je Blizz odstraní, upraví... vždyť hra je teprve pár dní venku.
...
Roky vývoja a beta testov a Ty povieš že "veď to odstránia"? Kúpiš si auto a bude mať občas výpadok bŕzd, veď to odstránia?
bingo :-)
Hoši nebuďte z toho tak rozhozeni... v dnešní době je to standardní situace a jestli jste si mysleli, že Diablo3 bude vyjímkou a bude dokonalé od samého začátku tak jste při nejmenším ,,trošku naivní,,...

Dusty123
Quill Rat
BattleTag:DustyToXXX#2759

Příspěvek od Dusty123 » 24.05.2012, 15:35 hod.

Tak Diablo me velice baví jako hra za 9.9/10 tu setinku odečítam kvuli technickým problemum ktere by už mohli upravit ..... dale se mi nelíbí jedina věc nebudou zvětšovat lvl to me dostalo protože udělaji 1-2 datadisky do kterých přidají akt určitě nove postavy ale co ted ??? to už budeme lvl 60 v hellu na 2 aktu ne li dříve ... navíc určitě budou padat nove itemy a budou zas od lvl 60 ?? blizzard to nedomyslel ... Expení je moc rychle hra se dá dohrat na začatek inferna za 40-60 Herních hodin podle me by meli přidat obtížnost protože lide dohrali diablo na inferno necelý týden po vydání... meli by Blizzardi určovat Ceny Gemu ne hrači každej ma tendenci zlevnovat takže nakonec bude stat každej gem 100 goldu pak už se bude dát vydělávat jenom přes itemy ... jako rare legendary set takže hra bude dost chudá navíc jakmile se 30.5 otevře Rmah tak už si nic pekneho nekoupíte Black smith a Alchemy je dát na lvl 10 lehčí než dát diabla na normal vždit tu knížku s inferna koupíte za 1-2k ... všichni říkají že diablo2 se dá dohrat rychle příbeh ano ale lvl 99 je těžší dat :) .... příběh se mi líbí ale prostě Chce to aby zvětšili lvl

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 24.05.2012, 16:21 hod.

Tjn, busit co to da pred otevrenim RMAHu, protoze pak na nem bude uplne vsechno :) Navic tisice lidi co ted jedou inferno uz dropuji a setri nej itemy a cekaji az se otevre RMAH, aby mohli inkasovat. A ten level - souhlasim take. At daj 99 - meli to otevrit hned si myslim :-\

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 24.05.2012, 16:49 hod.

Rmah bez tak podla poslednej modrej spravy od blizzu posunuli na blizsie nespecifikovany datum (comming soon tm) . Takze ani 30. maja nebude spusteny
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 24.05.2012, 18:06 hod.

Ba né blizzard má dost práce z něčím jiným než aby se zabýval D3.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“