Technické problémy
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Fruper#2148
a vam to tu niekomu normalne aj ide?
resp co sa deje oni na tom PRACUJU alebo co???
prisiel som domov idem to spustit a nic potom citam nieco po nete a ze nejake problemy teraz som preinstaloval komplet hru tak som zvedavy...
resp co sa deje oni na tom PRACUJU alebo co???
prisiel som domov idem to spustit a nic potom citam nieco po nete a ze nejake problemy teraz som preinstaloval komplet hru tak som zvedavy...
Re: Technické problémy
Víš proč? Protože Evropa je pro ně naplaveninamafian89 píše:Ale stejně je zajímavé, že jediné US servery nemají problémy po aplikaci patche
-
- Fallen Shaman
Hoši klid Blizzard jsou profíci, s permanent online systemem u nich nebude problém
Zaujimave je ze ked boli problemy s WOW vzdy tam hraci dostali nejaku kompenzaciu. Tu nielenze ziadna kompenzacia nie je ale nezmohli sa ani na oznam preco ten error vybehuje.
jakou kompenzaci hráči dostali ve wow to mi pověz, za 3roky sem tam zadarmo nic nedostal
Neviem na akom servri si hral. Na tom kde som hral ja ked to vypadlo na dlhsi cas davali sa goldy, exp rate a pod. Podstatne ale je ze uz uplynulo dost casu od vydania aby sa stavali taketo veci a predsa ta hra nestala 5 eur.
presne tohle lidi nuti piratit hry
nejvetsi blbost mit hru neustale pripojenou na net.. A to jsou jeste taci kteri to obhajuji..
nejvetsi blbost mit hru neustale pripojenou na net.. A to jsou jeste taci kteri to obhajuji..
To jsi ale wow hral na nejakym neoficiálnim serveru, tohle by blizz neudělal. Ofi wow běželo za ty 3roky co sem to hrál snad bez jedinýho neplánovanýho výpadku, doufám že k tomu D3 taky časem dojde
-
- Quill Rat
- BattleTag:Psychofobic#2758
nechápu jak jim to může padat takovím stylem! měly byt připraveni na nápor a ne na to kašlat jak mi to připadá! hrát nemůzu také error 37hra není zadarmo tak by se mely snažit
Nokitel: Prosím, klidni své emoce. Štve nás to všechny, ale nezbývá než čekat.
Quetak: Podle ofic fóra dostali free-play days - prostě volný dny, po které nemohli hrát.
Psychofobic: Nekašlou na to, pracují na tom, ale není to stylem luskneš prstem a všechno jde...
Quetak: Podle ofic fóra dostali free-play days - prostě volný dny, po které nemohli hrát.
Psychofobic: Nekašlou na to, pracují na tom, ale není to stylem luskneš prstem a všechno jde...
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Jim to nepada, jen nemaji dost serveru, management jim to zkrouhl, tak aby to nespadlo vsem, tak to v naporu omezuji tim, ze tam vic lidi nepustiPsychofobic píše:nechápu jak jim to může padat takovím stylem! měly byt připraveni na nápor a ne na to kašlat jak mi to připadá! hrát nemůzu také error 37hra není zadarmo tak by se mely snažit
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Jinak na to, jak je to obrovska hra a kolik lidi to hraje, tak mi to neprijde, ze by s tim bylo nejak moc problemu, sam jsem se chvili programovanim MMO hry zivil a je to celkem peklo...
mafian89: dnům zdarma bych věřil, ale přecijen ve WoW si platíš každý den hraní a to je něco jinýho než D3.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Psychofobic#2758
to znamená že hra je k ničemusatik píše:Jim to nepada, jen nemaji dost serveru, management jim to zkrouhl, tak aby to nespadlo vsem, tak to v naporu omezuji tim, ze tam vic lidi nepustiPsychofobic píše:nechápu jak jim to může padat takovím stylem! měly byt připraveni na nápor a ne na to kašlat jak mi to připadá! hrát nemůzu také error 37hra není zadarmo tak by se mely snažit
Na americký server se dá bez problémů lognout, nevím proč dlabou na evropské hráče.
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
To víš evropa je z ruky .Přeci si to nerozhází ze s vími (domácími) hráči. :-)
Quetak: Jo, jasný, já jen odpovídal na otázku jakou kompenzaci dostali lidé v WOW. Jinak v EU bych to předně viděl na nedostatek serverů. Jinak je zajímavé, že na US serverech mám latence kolem 250-300ms, což je ve výsledku skoro stejné jako navečer v EU (když jedou servery )
jestli se mi povede lognout až někdy pozdě večer tak tu bude pěkně v pr..li protože se opět nevyspím ...ale jinak nenávidím Error 37!!!
Nechápu proč se aspoň single player game nedá hrát bez připojení jako třeba u Starkřápů 2 ??? Opravdu nechápu. Takhle tady všichni čekáme jak tydýti a hov.o (s prominutím)!
Nejlepší by bylo to jejich slavný Beaking News vyplnit textem typu: "Běžte se vyspat, do 6:00 bude odstávka".
Nejlepší by bylo to jejich slavný Beaking News vyplnit textem typu: "Běžte se vyspat, do 6:00 bude odstávka".
Naposledy upravil(a) Necik666 dne 30.05.2012, 18:56 hod., celkem upraveno 1 x.
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
offline singleplayer tu neni z technickych duvodu, ne kvuli tomu, ze by si nekdo rekl nedame to tam.Necik666 píše:Nechápu proč se aspoň single player game nedá hrát bez připojení jako třeba u Starkřápů 2 ??? Opravdu nechápu. Takhle tady všichni čekáme jak tydýti a hov.o (s prominutím)!
Jinak me se ted podarilo tak na 10. pokus lognout