Příspěvek
od Mlok » 25.11.2015, 09:20 hod.
lulinak: Proč hned tolik pesimismu s Wiz? Vždyť i tak na tom bude Wiz. pořád slušně a nejspíš lépe než DH i přesto, že současně DH dostal boost.
Přijde mi, že teď se opravdu snaží ty sety balancovat, tedy minimálně pro solo, otázka pak co pro partu.
FB set jde s dmg pro elitky na 30%. Tzn. -7GR pokud bych to bral jako celkové snížení dmg. V reálu to bude o chlup lepší, odhaduju tak 5-6GR nerf. Tzn. výsledek pořád kolem GR80.
Teď už si nemyslím, že to následně sníží, takový pesimista nejsem. Pokud s tím ještě jednou hnout, tak můj tip je naopak navýšení na 500% (1000% určitě na live nepůjde).
U DH jsem rád, že na to nekašlou a dělají boost, ale pořád to nebude stačit a DH na tom bude pořád ještě nejspíš o trošku hůře než Wiz.
Více jsem koukal na UE, která mi zajímá nejvíce a vychází to +38% dmg za navýšení setových bonusů (obou dohromady). K tomu 5% za navýšení discipline.
A k tomu mi moc těší prodloužení Vengeance na 20s, k tomu navýšení CDR Dawn na 65%. Ve výsledku to moc dmg nepřidá, perfma Vengeance bez Obsidianu pořád nehrozí. Ale už půjde s Obsidianem použít druhý skill s cool downem. Žádný velký boost v GR to tedy stejně nebude za tuhle změnu, ale i tak mi potěšila, zpříjemní hraní.
K tomu navýšení generování hatred o +2 navíc za U2 bonus.
Jsou to příjemné změny a je vidět, že na to nekašlou a snaží se to upravit komplexněji (ne jen zvednout jedno číslo dmg), přesto to podle mě dá tak maximálně +5GR.
A tzn., že se UE dostane někam těsně pod GR80 a už se přiblíží FB setu.
Přesněji uvidíme na PTR.
Mě se změny líbí, takhle bych byl s UE už spokojený i když na tom mohou být pořád jiné postavy o trochu lépe, ale už ten rozdíl bude poměrně malý.