Otázky a Odpovědi
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar.
Vault otvira jen Treasure goblin nebo vsichni?Me ho otevrel vcera BS goblin Objevil jsem Ameriku nebo je to normalni?
Vault otvira jen Treasure goblin nebo vsichni?Me ho otevrel vcera BS goblin Objevil jsem Ameriku nebo je to normalni?
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Re: Otázky a Odpovědi
To byl určitě jen speciální private bonus k 1000. příspěvku zde, ten Vault z BS Goblina :-) :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
nám ho jednou otevrel BS gob, tak nevim zda tj nahoda.
Buchis je death, ať žije herdek
- skyrim1988
- The Butcher
Buchis : Vsak o tom pisu Prave chci zjistit jak to je...No aspon nejsem sam :p kdo se tam dostal pres BS goba.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Měli by všichni goblíni bez rozdílu.skyrim1988 píše:Zdar.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- skyrim1988
- The Butcher
Zdravím,
dají se nějak smazat paragon levely? ... Teda jinak než smáznout všechny savy atd? Respektive aby postava zůstala, ale neměla žádnej paragon?
Hm hm?
dají se nějak smazat paragon levely? ... Teda jinak než smáznout všechny savy atd? Respektive aby postava zůstala, ale neměla žádnej paragon?
Hm hm?
je resetuj a nerozděl....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
To sem udělal ... takže řešení není? Mno aspon si budu příště hlídat kam vlezu než mi během 5 minut naskače 50 paragonu, to se na publicu nedá normálně zahrát? ... ale se** mě to :/
Promiň, asi nechápu tvůj problém . Jde ti o to, abys hrál, ale nedostával žádný paragon level? pokud ano- proč? Pokud resetuješ body,nerozdělíš je a takhle to uložíš, žádný výhody z PL nemáš, tudíš jako bys ho neměl....to není řešení?
Promin, asi sem to špatně vysvětlil ... jde mi o to, že tech cca 50 paragon levelů je nepoctivých (né mou vinou). Chtěl sem právě vědet jen jestli existuje způsob.
Jo je, hrát solo a ne v partě :-)
McT: :-))) to už mě tolik nebaví )
Chápu, ale pak odpověď na tvou otázku je NE :-) kdyby nebylo sdílení zkušenosti tak by tu hru nikdo nehrál. Kdyby dostal zkušenosti jen ten co zabíjí tak by supporti byli asi mírně proti :-D
Já to chápu, jen sem se chtěl ujistit než udělam drastické řešení smazaní všeho ... ach jo :-D Každopádně děkuji za odpovedi
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ale kdyz vsechno smazes, tak o paragony neprijdes. Jsou vazane k uctu a ne postave.
Ale jo přišel ... asi je to na PS4 jinak, tam stačí smáznout save data diabla a je vymalováno :-D A nejspíš při prvním spustění ignorovat hlášku "importovat data" ... takže sem hezky na nule :/
Aha no tak to melo byt receny na zacatku, ze se jedna o PS4, to bych ani neodpovidal
To je mi jasný, proto sem to záměrně neuváděl, jinak bych se žádne odpovědi nedočkal :-DSeton píše:Aha no tak to melo byt receny na zacatku, ze se jedna o PS4, to bych ani neodpovidal