Zeď nářků
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
já dnes zkusil soft public no asi pudu taky
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: Zeď nářků
Jako ty Falcony budiž .. ale ty křídla motýlí ? to napadlo jakého joudu
Mě štve, že jsem jen tak ze srandy zkoušel pár desítek pokusů lovení těch falcon křídel... a během relogů hry mi asi 3x spadla do systému s errorem hry :/ tak nevím, co je špatně, jestli mám nějaký vir v pc či co.
Mě štve, že jsem jen tak ze srandy zkoušel pár desítek pokusů lovení těch falcon křídel... a během relogů hry mi asi 3x spadla do systému s errorem hry :/ tak nevím, co je špatně, jestli mám nějaký vir v pc či co.
- dawemorraless
- Na-Krul
Hulk Mno jedu season parta není tak sem šel kešky na split a děs teda ..ale furt rychlejší než solo
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Né že bych na tom bazíroval.. je to jen vizual.. ale když už mi takový prvek z goblina padnul (podle popisu, když ještě ležel na zemi). Tak by mi to snad nějakého peta dát mohlo. Jsem to vzal a nic (ani inventář, ani nikde jinde).
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
ne, ani tam, ani inventář.. na zemi jsem to taky ležet nenechal
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
Tak ono to treba pouzit ale ked pises ze si to zobral a v batohu nic,tak to je divne
To by mě fakt naštvalo, hlavně tehdy, když bych dělal grindění třeba těch křídel .. najdu konečně mysterious chestku, něco z ní vypadne a nikde se to neobjeví by mě jeblo
Teda tahle sezóna se mi zatím krutě nedaří. Tak jsem si řekl, že si tady poprvé postěžuju a třeba to zabere. Začal jsem tentokrát pozvolna, ale čekal bych, že na PL téměř 300 už budu schopen dát TX. V minulých sezónách to zabralo vždy max. 100-150PL a byl jsem připraven na vše co přijde. Očividně něco dělám špatně, ale klíčové předměty pro téměř všechny buildy jsem ještě neviděl. Vyzkoušel jsem EB, ale tam jsem neměl ani dmg, ani toughness, pak jsem zkusil základní chando firebird archon build. No očividně to nefunguje na malý torment/GR s tím gearem co mám. Nakonec jsem skončil s arcane orbitem a slow time. TX uřežu, ale teda na farmení to není ani omylem. Na non season HC mi stačil 1 ring a WD byl 3x schopnejší než tahle moje wiz rajda Wizardi s polovičním PL kolem me jezdí jak na motorce.
Kedysi u ursi stacilo rychlo naklikat vylepsenie gemu a bolo teraz tie par sec animacie dokazu neuveritelne otrávit.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nehledě na to, že se stále dost často představuje
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Jo, to máš recht, tady nevím, jak to spravili, ale moc se to nepovedlo. Navíc mi ještě nedávno hodila fail při 90% šanci...Dark_Deamon píše:Nehledě na to, že se stále dost často představuje
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Vrátili se k verzi před patchem 2.4. Ve 2.4. se sem tam stávalo, že to nestačilo ukázat tu kratší animaci. A to podle Bliz. byl strašný problém (který v reálu vůbec nikomu nevadil) a nedokázali ho na PTR 2.4.1 odstranit (tomu rozumím, že se o to nikdo ani nesnažil), tak se raději (raději podle Bliz., reálně naprostá hovadina) vrátili k tomu předchozímu řešení s pomalou animací a častým představováním.
- MARVEL_svk
- Wraith
Inak niekde som videl video ako to urychlit cez ESC klavesu,len netusim kto to daval na youtube,skusim to doma pozriet.
Mám dotaz na ring - Band of the Rue Chambers - padá jen nějaké postavě, nebo byl zrušen či co ? Potřebuju jakejkoliv na točení v kostce, ale prostě neexistuje . Už asi měsíc s*ru všechny bs do ringů, točím kostku, somruju kde se dá a nic.
Jo a ještě perlička - dnes jsem se pokoušel natočit 7% attack speed na rukavice, přes 1200 pokusů a ho*no. Všechny mlíka v ha*lu na takovouhle bejkárnu
Jo a ještě perlička - dnes jsem se pokoušel natočit 7% attack speed na rukavice, přes 1200 pokusů a ho*no. Všechny mlíka v ha*lu na takovouhle bejkárnu
- dawemorraless
- Na-Krul
wert ..zrušen nebyl co sem hrával monka tak mi sem tam padnul já zas nemužu ulovit ring na phalanx. Jinak já si taky zabečím Crus stojí za ho*no hpčka mi lítaj na t8 jak wdčku ve vanile nějak ho nepobírám asi budu muset jak trubec jet na trní tak jak všichni
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Postěžování tady pomohlo a včera padnul . Hned v 2. riftu. Anc jsem sice v kostce nenatočil, ale aspoň jsem si vylepšil ten obyč.
Jinak včera jsme jeli ve čtyřech s ulianou v partě a naprosto nehratelný. Fps tak 1 - 2, lagy jako prase. Dokonce 1 gr jsme ani nedokončili, protože se nedal skončit. RG se objevil už před dobitím posledního packu a nedal se zabít, byl neaktivní. Foto dodám odpo.
Jinak včera jsme jeli ve čtyřech s ulianou v partě a naprosto nehratelný. Fps tak 1 - 2, lagy jako prase. Dokonce 1 gr jsme ani nedokončili, protože se nedal skončit. RG se objevil už před dobitím posledního packu a nedal se zabít, byl neaktivní. Foto dodám odpo.
Naposledy upravil(a) wert dne 06.05.2016, 07:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Třeba mě se nejednou stalo, že jsem pokecal s Urshi, ale nešel zavřít GR ! XPčka vyletěly komínem .. musela se restartovat hra.
- MARVEL_svk
- Wraith
Inak mna tie lagy hrozne se*u :/ ...tie dropy fps su neskutocne a to hram solo...vsimol som si ale ze iba ked narazim na elit pack,ale zas nie vzdy to urobi...pred patchom som nemal s tym ziaden problem...inak neviem ci to tak ma byt ale mne sa casto stane ze zabijem nieco a ono to tam ostane...nula hp a je ta kreatura zamrznuta.