Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Jo tak teď jsem se díval, tak Guest pass by měl umožnovat hrát i na ladderu (ale to si moc nezahraješ, protože budeš pravděpodobně dost dostávat...), ale zase je časově omezený. Pokud ti ho nikdo nepošle, tak zítra až se dostanu domů, tak ti ho sem napíšu. Měl bych doma ještě jeden mít.
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Oki, děkuji. Když obdržím, dám vědět.kojot píše:Jo tak teď jsem se díval, tak Guest pass by měl umožnovat hrát i na ladderu (ale to si moc nezahraješ, protože budeš pravděpodobně dost dostávat...), ale zase je časově omezený. Pokud ti ho nikdo nepošle, tak zítra až se dostanu domů, tak ti ho sem napíšu. Měl bych doma ještě jeden mít.
Děkuji za klíč.kojot píše:Jo tak teď jsem se díval, tak Guest pass by měl umožnovat hrát i na ladderu (ale to si moc nezahraješ, protože budeš pravděpodobně dost dostávat...), ale zase je časově omezený. Pokud ti ho nikdo nepošle, tak zítra až se dostanu domů, tak ti ho sem napíšu. Měl bych doma ještě jeden mít.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Ahoj, sháním pro kamaráda Guest pass do D3. Své jsem již rozdal a on by rád hru před zakoupením zkusil. Pokud má někdo navíc,bych bych moc rád. Děkuji.
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Sak uz netreba.. uz je diablo starter edition