Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Vozi
Re: Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.

Příspěvek od Vozi » 02.05.2012, 15:15 hod.

@Ksinbad .. Mohu te pozadat o zdokumentovani hry (video) takto slozene party? Mozna ti potom budu schopny vysvetlit, ze postavy budou potrebovat skilly na mobilitu a preziti.

EDIT: Ikdyz po vydani hry uz urcite nestravim moc casu vysvetlovanim veci sirsi verejnosti. Radeji budu hrat s jedinci, kteri jsou myslenim o level dale a dosahuji stejnych hernich vysledku.

LizardWizard
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Papin#2195

Příspěvek od LizardWizard » 02.05.2012, 15:26 hod.

plus dalsi vec- kolik lidi si myslis, ze bude chtit hrat build, ktery jim dopredu nalajnujes? :D

Leon
Fallen Shaman
BattleTag:Leon#2149

Příspěvek od Leon » 02.05.2012, 15:29 hod.

Vozi píše:@Ksinbad .. Mohu te pozadat o zdokumentovani hry (video) takto slozene party? Mozna ti potom budu schopny vysvetlit, ze postavy budou potrebovat skilly na mobilitu a preziti.
voe s tým neprejdú ani na nightmare ;ppp

Ksinbad
Gorebelly
BattleTag:Ksinbad#1240

Příspěvek od Ksinbad » 02.05.2012, 16:09 hod.

Zajímavé je, že každý zde ví proč by to nešlo. Více bych ocenil, kdyby někdo přišel s vlastním nápadem. Jo já chápu, že je to předčasné, ale na podcastech se díváte na sestavování vhodných charakterů ze skillů, které také ještě nikdo nevyzkoušel. Toto je to samé, akorát s tím rozdílem, že při sestavování charakterů je zde nutné více promýšlet kombinace, výhody a nevýhody jednotlivých skillů pro celou partu.

Připomínám pro ty co už se v tom malastu strácejí - téma bylo - vhodná parta pro inferno, skilly, spolupráce v partě apod.

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 02.05.2012, 16:30 hod.

Ksinbad píše: na podcastech se díváte na sestavování vhodných charakterů ze skillů, které také ještě nikdo nevyzkoušel.
Proto se na podcasty nekoukám, přijde mi to naprosto hloupé. Udělat si představu o něčem, jak by to mohlo fungovat je sice fajn, ale už se to tu omýlá půl roku to stejný dokola a nakonec se stejně dojde k tomu, že to nebude fungovat dokud to opravdu nevyzkoušíš. Ten tvůj build je na hlavu postavenej, dávat inferno jen díky CC který bude mít šílenou redukci a jak podotknul alterego a vyvětlil na příkladu, že je dost velká pravděpodobnost, že monstra budou na CC nakonec uplně immuní. Já nevím, kdy si to vy, lidi uvědomíte.
Naposledy upravil(a) Programos dne 02.05.2012, 16:48 hod., celkem upraveno 1 x.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Ksinbad
Gorebelly

Příspěvek od Ksinbad » 02.05.2012, 16:39 hod.

Alterego jen vyjádřil ničím nepodpořenou doměnku jak by to mohlo fungovat. Má taktika party nebyla postavena jen na CC, což by bylo hodně smutný. Rozepisovat se mi to všechno znovu opravdu nechce. Takže v případě zájmu si přečti mé příspěvky k tématu nebo to nech plavat.

Programos
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 02.05.2012, 16:50 hod.

Já jsem to četl a plavat to nenechám. Zapřemýšlej se nad tím znova. Chceš si monstra udržet v co největší vzdálenosti, začínat s wizzem, používat slowtime, CC a high dmg. To já chápu. Ale podívej se např na poslední Deník vývojářů, jak si užívali na inferno. Extra fast, waller a nějaký ranged dmg ti může být u zádi. Znovu to rozepisovat opravdu nemusíš, protože každýmu tady došlo, že je tenhle build totálně proti přírodě.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 02.05.2012, 17:03 hod.

Ksinbad:
Dulezite je, ze Tve domenky jsou podlozene necim co Te podporilo skalopevne si myslet, ze Tva nesmyslna idea realizovana nejakyma gimp buidama bude funkcni.

Polozim uplne trivialni otazku.
Na zaklade ceho jsi si jisty, ze to na to inferno bude fungovat jak si bahove predstavujes?

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 02.05.2012, 17:05 hod.

Blizzard říkal že nebude imunita uplná na nic. kdyby byli úplně imuní na CC tak takoví WD se mlže klouzat protože jediná záchrana by byla 2 sec Spirit walk.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 02.05.2012, 17:23 hod.

@timpa .. Oni mysleli tu immunitu na CC jenom v pripade opakovaneho pouziti stejneho typu CC nekolikrat po sobe. Princip diminishing return z WoW. Naprosto bezna vec z PVP aren. Osobne si nemyslim, ze Blizzard pujde touto cestou, ikdyz neni to nemozne. Kazdopadne elite / rare monstra budou mit opravdu podstatne redukce na CC na ifernu.

Ksinbad
Gorebelly

Příspěvek od Ksinbad » 02.05.2012, 17:32 hod.

Programos
Přesvědčil jsi mě, že se opravdu nemá cenu o tom bavit.

1) Je zde spousta nejasností ve fungování některých skillů.
2) Hodně lidí nechápe základní fungování jednotlivých skillů, přesto se cítí oprávněni kritizovat návrhy jiných lidí. (Tím nemyslím konkrétně tebe).
3) Vytvořit silnou a spolupracující partu bude velmi těžký proces závislý na ochotě jednotlivých hráčů přizpůsobit se hraní v partě. Tohle možná bude největší kámen úrazu, protože co člověk, to jiný názor na taktiku a roli v partě. Přesto by asi bylo dobré rozdělit nějak inteligentně jednotlivé charaktery mezi hráče co chtějí hrát v partě, aby se pak nesešli např. 4 WD nebo 4 DH, což by asi nebylo dobré. Nutností je také si stanovit nějakou základní taktiku jak to hrát.

Opravdu jsem čekal, že kromě kritiky se pokusí někdo jiný sestavit partu do inferna aspoň v hrubých obrysech. Mě opravdu nebaví reagovat pouze na kritiku, která většinou stojí na nepochopení a špatných předpokladech. Čekal jsem aspoň příspěvky typu - já chci do party na inferno barbara, WD a 2 Wiz, protože ........

Programos
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 02.05.2012, 17:39 hod.

Až se dostaneme na úrovneň Inferna, resp. Na úroveň lvl 60, kdy se budou moct prosadit opravdu veškeré buildy, bude se zase o čem bavit. Diablo 3 taky není primárně postaveno na skillech ale především jeho podpory Gearem, který se, především v early fázi farmení, bude často lišit a bude se brát to nejlepší co dropne. Pro fungování 4 členné party, kdy závisí opravdu na vteřinách, což u tohoto buildu je potřeba, to bude chtít taky tréning, než se vůbec z nějaké Taktiky, stane Fungující taktika. Neříkám přímo, že tento build není možnej. Věřím tomu, že určitým způsobem to půjde zahrát, ale né v této fázi, kdy nevíme nic o 80% skillů.

Nenech se ale zastrašit a v theorycraftu pokračuj, jen je třeba vytrvat. Viz Vozi(jenž má moji úctu)

Já jsem zastáncem toho, že dokud to není ozkoušené, tak to nefunguje, alespoň u věcí, které ozkoušet jdou a nebo je lze ozkoušet v blízké budoucnosti(jak tomu bude pár následujících týdnů).

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.05.2012, 17:42 hod.

Programos píše:Ten tvůj build je na hlavu postavenej, dávat inferno jen díky CC který bude mít šílenou redukci a jak podotknul alterego a vyvětlil na příkladu, že je dost velká pravděpodobnost, že monstra budou na CC nakonec uplně immuní. Já nevím, kdy si to vy, lidi uvědomíte.
Tak s tou pravděpodobností bych byl opatrnej. Tak, jak popsal AlterEgo, to vůbec fungovat nemusí. Je to pouze a jenom jeho doměnka. Tím ovšem neříkám, že to tak nebude :) .
Obrázek

Programos
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 02.05.2012, 17:46 hod.

Problém je sám o sobě, že každej si to inferno představuje jinak. A tady narážíme zase na to, že dokud se to neozkouší.... bla bla bla... blizz hypuje a já jsem přesně na té vlně, která tomu věří. Věřím, že to bude těžké a né každý to zvládne. Někdo žije v představě, že to spraví nějakým dobře vybalancovaným buildem. Někdo zase, že na to má skill... Já za sebe můžu říct, že ani sobě nevěřím, že bych si Inferno nakonec podal a to se většinou nepovažuju za skromnýho člověka.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 02.05.2012, 17:50 hod.

Kazdy bude hrat s lidmi, kteri budou dosahovat stejnych hernich vysledku ve smyslu nafarmeneho gearu a postupu ve hre. Ostatni urcite nebudu posuzovat podle buildu ale efektivity hrani. Stejny pristup ocekavam od ostatnich vuci mne. Proto premyslim pouze nad vlastnim buildem.

Narazim na buildy, ktere by se hodily do party k tomu memu. Nicmene nedelam si iluze, ze bych kohokoliv presvedcil hrat specificky build. Bud verim usudku daneho cloveka a hraju s nim nebo proste ne.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.05.2012, 18:09 hod.

Programos: Mě nejde o to, jak si kdo představuje, že to bude těžké. Šlo mi o to, že píšeš o naprosto neověřené a hlavně nepodložené informaci, že to tak bude s největší pravděpodobností. Já si taky myslím, že Inf bude hodně hardcore, ale to nemusí znamenat, že to bude způsobeno zrovna tímhle. Jak říkám, taky si myslím, že to bude fungovat na podobném principu, jak píše AlterEgo, ale napsat, že je dost velká pravděpodobnost, že to tak bude je IMO dost odvážné až troufalé :D .
Obrázek

Programos
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 02.05.2012, 18:12 hod.

2Vozi:
To je právě to... prvně musíš vyzkoušet build, kterej ti bude nejvíc sedět a s kterým budeš mít co nejlepší progress. Ti, kteří mají buildy již připravené, je taky prvně musí ozkoušet(včetně mě) a potom budu teprve hledat adekvátní partnera/partu a bude záležet na tom, jaký oni mají potenciál, progress a skill a upravit si build během 5 minut v townu na žádost party leadera není zas až takovej problém, pokud máte nějakej cíl, kteerýho chcete všichni v partě dosáhnout.

2Kojot:
Jsem nervózní z učení a mám nějaký to promile. A vůbec je asi potřeba mě občas brát s rezervou ;)

LizardWizard
Wraith
BattleTag:Papin#2195

Příspěvek od LizardWizard » 03.05.2012, 07:06 hod.

Vozi píše:Kazdy bude hrat s lidmi, kteri budou dosahovat stejnych hernich vysledku ve smyslu nafarmeneho gearu a postupu ve hre.
ja budu hrat s kamosema, a je mi jedno jakych hernich vysledku budou dosahovat, nebo jakej budou mit gear :D tak jsem asi vyjimka no :D

Ecthe
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 3
BattleTag:Fndk#2544

Příspěvek od Ecthe » 03.05.2012, 07:08 hod.

to Programmos: to čo si práve povedal som napísal už na 27.strane tak neviem o čom stále hovoríte. 3 zbytočné strany wall of text :)
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg

Cejkis
Fallen Shaman
BattleTag:Cejkis#1290

Příspěvek od Cejkis » 03.05.2012, 10:16 hod.

mají affix "Waller"
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'

Odpovědět

Zpět na „Obecně“