Seton: Jo to mi je jasne, co jsem si tady na foru procital ruzne prispevky, tak na jednu stranu je dobre vedet, ze to pada tak casto ale zase na druhou stranu je to, ze clovek muze mit pomerne slusne Equipnutou postavu za hodne kratky cas a to nepocitam to, ze kdyz ma uz silnejsi postavu a jede si T6 a pak si itemy bere od Kadaly tak je to vuci tem co to hrali od Vanily docela nefer a jak se tu uz resilo, tak se vytraci efekt wauu a juuu nebo jooo konecne

dvakrat jsem si toto mohl rict

Poprve i giftu a podruhe u Darklightu

kez by takovy vzruso bylo vicekrat a ne jednou nebo dvakrat u jedne postavy...
Witek: no to je jasny ze to budu zkouset dal a momentalne huntim crusem a nechavam pro monka
Tokugava: Tohle uz tu bylo reseno a chvili to tak fungovalo nez to Blizzardi Hotfixnuli, ze jsi farmil Casku na T1 a otevrel na T6... ted uz to nefunguje a jak pise Mlok to co je v Kasce se generuje v momente dropu a ne v momente kdy a kde casku otevres.
Mlok: asi jsem mel kopec smuly, respektive 5 casek bylo nafarmeno na T1 a zbylych 5 na T2, takze tam ten drop bude asi hodne limitovan a jak se zminujes tech 15-30% je male cislo, takze se nedivim, ze nepadnul...