Zrušení AH!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Patho
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Patho#2188
Re: Zrušení AH!

Příspěvek od Patho » 19.09.2013, 14:49 hod.

ale zas ma aj napadlo, ze ked bude, no vlastne ak teda bude neviem ci to urcite bude..(opravte ma) mystic tak tam by sa dali spravit veci na ostatne postavy nie?

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 19.09.2013, 14:51 hod.

ja si ted nakoupil lvl 15-18 reduced lvl requirments str+vit+all ress equip,abych mel cim vytahnout toho crusdadera,protoze potom AH nebude,ale jinak je vazne zbytecnost mit nejakej uber top equip na RoS,protoze to nebude moct bejt nijak tezky - co by delali hraci,kteri zacnou s nahatou postavou?

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 19.09.2013, 14:55 hod.

Mystic bude asi drahej ... a hlavně to bude fungovat tak, že mu řekneš tenhle stat chci nahradit ... on ti řekne cenu a materiály (včetně gemů) ... ty zaplatíš a až po té ti dá nabídku jaký staty místo toho ... a tobě se klidně nemusí líbit žádnej ... no a když dáš STORNO, tak prachy a materíály jsou fuč :) prostě to bude gambling

Patho
Gorebelly
BattleTag:Patho#2188

Příspěvek od Patho » 19.09.2013, 15:03 hod.

pockat,takze u mystica sa bude dat len zamienat stat? nic ine?

odkial mas ze to bude na sposob "hazardu"? ved v jednom screene kde bol ukazany item tak tam bola cena(ziadny material som tam nevidel) a zoznam statov ktory sa tam da dat

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 19.09.2013, 15:16 hod.

Mystic bude ASI umět rerollnout stávající stat a nahradit stat jiným statem ... jenže definitivní slovo neřekli - bude to tak a tak a bude to stát tolik a tolik, to zatím nikdo neví. Tvrdili, že nad tím ještě diskutují. Jinak je to někde v nějakym videu v rozhovoru a něco jsem četl blue postu. Prodávám , jak jsem koupil :) Předpokládám, že to bude tvrdej gamble :)

Jinak korektní odpověď na tu otázku je samozřejmě: "Standard disclaimer. Enchanting is a work-in-progress. Expect it to change before it's done, but this is a glimpse at the current state." :green:

Traumatan
Quill Rat

Příspěvek od Traumatan » 19.09.2013, 15:54 hod.

Změny co nás čekají vypadají super, jenom mě stve, že to bude ještě minimálně půl roku trvat... a to už jsme teď několik měsíců bez opravdovýho patche... :evil:

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 19.09.2013, 15:57 hod.

Ksinbad píše:Co přinese zrušení AH Blizzardu? Blizzard má totiž z AH nemalé peníze a teď se toho vzdává.

1) Zrušením AH se Blizzard zbavuje nejen finančního zdroje, ale také nutnosti hru dále rozvíjet a chránit např. před programy, které duplikují předměty (kdo to neví, tak v D2 je toho plno a ještě horší věci). Samozřejmě, že by mohl i nadále hru rozvíjet, ale nevěřím moc tomu, protože by to dělal zadarmo.
už jsem to psal v jinym topicu, D3 na PC se prodalo údajně 12m kopií po cca 40e (v době vydání to bylo myslim víc), to je 12 miliard korun! + teď pár milionů kopií na konzole + další milióny kopií datadisku. Kolik procentuálně myslíš, že blizz vydělal na rmah? Jestli to je 100m korun (4m eur = 4m prodanejch itemů na rmah = cca 9k itemů denně / 375 za hodinu / 6,25 za minutu od vydání) tak to je hodně a to není ani 1% z prodeje původní hry. Nějaký hrabání eur z rmah bych sem moc netahal, to jsou pro blizz drobný, kterejch jim nědělá problém se zbavit. Peníze byl asi ten poslední důvod proč (rm)ah ponechávali takovou dobu. Kdyby ji zrušili dřív tak hra upadne do bahna, protože sehnat na sebe dobrou věc z dropu je skoro nemožný. S aplikací lootu 2.0 to jde ruku v ruce.

btw.: Z wow má blizz nesrovnatelný příjmy oproti d3: cca 10m aktivních hráčů x cca 10e měsíčně = 100m eur měsíčně x 12 = 1,2 miliardy eur ročně = 30 miliard korun ročně (datum vydání 2004)

sakra jak to tak čtu tak asi založim firmu na hry :lol:

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 19.09.2013, 16:00 hod.

jo BTW: ... mystic bude samozřemě umět i "transmogrifikaci" - nahrazení vzhledu věci jiným vzhledem

Kefir
Quill Rat

Příspěvek od Kefir » 19.09.2013, 17:03 hod.

No už to tady pročítám delší dobu:
-DI ani DII jsem nikdy nehrál,ani neplánuji,jsem nezaujatej hráč
-DIII jsem si pořídil,protože se mi hra líbila
-aukci jsem aktivně využíval a budu,nevím proč bych ji neměl užít,když tam je,to je,jako kdy bych ze celé hry hrál jenom část
kdo chtěl hrát bez AH,hrál a opačně
-celá tahle diskuse mi přijde trochu moc horká,řešej se tady doměnky,jak to bude vypadat,copak pracujete v Blizzardu,máte info z první ruky?Třeba nás Blizz vojebe na kost a pak budete čumět
-goldy budou k ničemu?kolik ted stojí výroba nej kamene,20mega?akolik vyjmutí ze socketu?5Mi kdo ví koik bude stát oprava vybavení ,40tis není problém,a když to navýšej o nulu?
mystic-to je ten jak za poplatek zpšřeházel v Titan quest skiilly,a tady bude manipulovat sse statistikama na vybavení??Někde jsem četl,že ve WoW si před bossem mužeš navolit,jakej drop ti padne..
souhlasím s panem Ragnem,kterej má na věc střízlivej názor..
Prostě at s AH nebo bez,hra je to paráddní,datadisk si jistě pořídím..

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 19.09.2013, 18:24 hod.

@Kefir: http://www.youtube.com/watch?v=ijCgKciMIE4 aukci muzes aktivne pouzivat presne do 18.3.2014 a diskuse opravdu neni horka a zaklada se na faktech.. takze to chce troschu vic znalosti nez tu zacnes placat nesmysly
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

vavik
Wraith
BattleTag:vavik#2969

Příspěvek od vavik » 19.09.2013, 19:26 hod.

takže datadisk po 18. 3.? uzavřít aukci je vážné rozhodnutí, snad to je první krok návratu ke kořenům diabla

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 19.09.2013, 19:50 hod.

Ze bude datadisk po 18.3 je vcelku jista vec. Osobne to vidim tak, ze 18.3 vyjde patch a behem kvetna datadisk. Ale nechme se prekvapit.
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

Kefir
Quill Rat

Příspěvek od Kefir » 19.09.2013, 19:59 hod.

umím číst,vím kdy končí aukce,,koukám,je tady hromada externích pracovníkov od Blizzu,co vědí co bude a jak to bude..víte velký prd...cituj jeden nesmysl,co jsem napsal....

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 19.09.2013, 22:16 hod.

No psát ze budes aktivně vyuzivat AH kdyz vlastne vis ze konci mi prijde divne :-) Jinak tady každý ví plus minus to co Blizz sám vypustil nebo potvrdil tak nevim proc tvrdis ze vime prd apod
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 20.09.2013, 06:04 hod.

Celej problém AH a zrušení AH je vlastně jednoduchý - jde tu jen o zvyk a přijmout prostě fakt, že se něco změní.
Prostě téměř 2 roky hrajeme D3 s AH, bereme to jako samozřejmost, teď se to zkrátka radiálně změní, jde jen o to se s tím smířit :D
Někomu AH vyhovuje, někomu ne, vemte to prostě jako fakt radikální změnu hry, to je celé.
Já osobně radši budu mlátit moby a TĚŠIT se co z nich vypadne (po patchi a bez AH), než mládit moby a DĚSIT se, co za hrůzný název se pod tou hvězdičkou zase dočtu :twisted: Akorát půl roku je fakt zatraceně dlouho :evil:

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 20.09.2013, 07:40 hod.

Quetak píše:
Ksinbad píše:Co přinese zrušení AH Blizzardu? Blizzard má totiž z AH nemalé peníze a teď se toho vzdává.

1) Zrušením AH se Blizzard zbavuje nejen finančního zdroje, ale také nutnosti hru dále rozvíjet a chránit např. před programy, které duplikují předměty (kdo to neví, tak v D2 je toho plno a ještě horší věci). Samozřejmě, že by mohl i nadále hru rozvíjet, ale nevěřím moc tomu, protože by to dělal zadarmo.
už jsem to psal v jinym topicu, D3 na PC se prodalo údajně 12m kopií po cca 40e (v době vydání to bylo myslim víc), to je 12 miliard korun! + teď pár milionů kopií na konzole + další milióny kopií datadisku. Kolik procentuálně myslíš, že blizz vydělal na rmah? Jestli to je 100m korun (4m eur = 4m prodanejch itemů na rmah = cca 9k itemů denně / 375 za hodinu / 6,25 za minutu od vydání) tak to je hodně a to není ani 1% z prodeje původní hry. Nějaký hrabání eur z rmah bych sem moc netahal, to jsou pro blizz drobný, kterejch jim nědělá problém se zbavit. Peníze byl asi ten poslední důvod proč (rm)ah ponechávali takovou dobu. Kdyby ji zrušili dřív tak hra upadne do bahna, protože sehnat na sebe dobrou věc z dropu je skoro nemožný. S aplikací lootu 2.0 to jde ruku v ruce.

btw.: Z wow má blizz nesrovnatelný příjmy oproti d3: cca 10m aktivních hráčů x cca 10e měsíčně = 100m eur měsíčně x 12 = 1,2 miliardy eur ročně = 30 miliard korun ročně (datum vydání 2004)

sakra jak to tak čtu tak asi založim firmu na hry :lol:
Přesně tak... to je to, co jsem tu psal už několikrát. Ona ta představa, jak Blizzard ždíme prachy na AH je sice možná částečně opodstatněná, ale reálně je stále pro Blizzard lepší mít hru, které prodává 10m kopií+ a díl od dílu je značka cennější, než pár milionů z RMAH (a ruku na srdce, je zřejmé, že ten zisk z něj je a bude stále menší a menší).

Já bych si bez téhle změny třeba datadisk asi nekoupil. S touhle změnou to pro mě bude určitej restart hry a příležitost začít znovu. Jediné co je velká škoda, je ten termín.

Datadisk přijde max pár měsíců po patch. Blizzard to bude chtít mít načasované tak, aby byli po patch hráči ještě aktivní a byli natěšení na nový obsah.

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 20.09.2013, 12:22 hod.

... možná jsem někde něco přehlídl, pokud ano, tak se omlouvám, ale každopádně tak nějak se předpokládá, že Loot 2.0 nastoupí až po zrušení AH a poté bude datadisk ... toto se ví? ... já jen - nakolik je nesmysl, že by loot 2.0 byl zaveden dříve než 18.3 , kdy se zruší AH ??? ...

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 20.09.2013, 12:45 hod.

nepřehlídl, konkrétní datum neřekli. Tvoje úvaha ale má logiku ;)

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 20.09.2013, 13:41 hod.

Logiku má to že na moje narozky se zruší AH a nahodí stím hned novej patch takže vše v jeden den.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 20.09.2013, 17:11 hod.

Myslím si že je nemožné pouze zrušení AH, vidím tot ak že to ude víc změn najednou spolu se změnou vytvářen her a nebo rovnou datadiskem .)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“