Patch 1.0.8 potvrzené změny
Kuki oni myslejí to zobrazovani pomoci tlacitka ALT. Drive bylo videt nazev dropu 6s po zmacknuti ale ted jak tlacitko pustis vse zmizi.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Patch 1.0.8 potvrzené změny
Ja nemusim nic drzet ani mackat vidim je porad.
Ale prepinani altem me nefunguje, takze je vidim perma.
Mel jsem to tak nastavene i pred patchem, esi to ma nejakej vliv.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ale prepinani altem me nefunguje, takze je vidim perma.
Mel jsem to tak nastavene i pred patchem, esi to ma nejakej vliv.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Kuki jde o to, že když ti padnou předměty po killu tak svítí jejich název cca 10 s, pak zmizí. Před patchem si zmačkl ALT a znova se na těch cca 10s ukazal a tak dokola. To ted není, ten ALT musíš držet aby si viděl kde co je. Je to otravnější v tom, že ted je všude o dost více monster tak, že se mi stává, že hrnu stále dopředu monstra neubejvaj ba naopak a pak lezu po mapě se zmačnutým ALt a hledam drop.
edit: jo tak ty máš asi nastavené aby to bylo vidět pořád, mno tak to prubnu.
edit: jo tak ty máš asi nastavené aby to bylo vidět pořád, mno tak to prubnu.
No tak je to poblbané protože jedněm to blbne tak, druhým zase jinak
Problém je to nastavení před patchem ... teď když se to snažíš změnit, tak to nejde kravina, kterou můžou fixnout za den a neudělaj to
uff, tak to mám štěstí že jsem to měl nastavený před patchem na always on, ale přepínat altem mě to jde
Tak to mám štěstí také. :o)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ake stesti? drzat alt je taky problem? v diable 2 sa tiez musel drzat. Som zato aby ten cas zrusili uplne!
Milý trollíku ...
my tady píšem o chybě, která přišla spolu s patchem !
To je tak, když jde do options ... sekce Gameplay ... a je tam Item Label Display možnost "Push to show for 10 sec" , která nejde zvolit, jakmile se dá accept tak já osobně tam mám furt jen "Push to show" ...
A ano držet alt jak koko je problém. Když už tam je tato možnost, tak ji chci jsem na ní zvyklej ! A nefunguje.
my tady píšem o chybě, která přišla spolu s patchem !
To je tak, když jde do options ... sekce Gameplay ... a je tam Item Label Display možnost "Push to show for 10 sec" , která nejde zvolit, jakmile se dá accept tak já osobně tam mám furt jen "Push to show" ...
A ano držet alt jak koko je problém. Když už tam je tato možnost, tak ji chci jsem na ní zvyklej ! A nefunguje.
-
- Zhar the Mad
ja viem o co ide, ale mne to vyhovuje takto, takze aj ked to fixnu vypnem to uplne.
jak je to ted s magic findem? stale je 300 cap slozenej z equip mfind+paragon a nad to se pricita valor+mp mf?
Asi nechápeš, že každýmu to vyhovuje jinak. Já to mám taky nastavený tak, že se předměty ukazujou jenom když držím Alt. Nastavil jsem si to tak, protože jsem na to byl zvyklej z D2. Ale někdo o chce mít nastavený jinak a byl na to zvyklej, tak je logický, že ho štve, když tam ta možnost kvůli bugu najednou není...
Všiml si vůbec někdo že rozšířili možnosti generování dungeonů? Ani sám blizz to nikde nepsal, ale východy z dungeonů jsou mnohem víc random a třeba defiler crypty mají mnohem víc možností jak se rollnou chodby.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
quetak: všiml dokonce se mi stalo nevim jesi to dřív bylo že byl východ stejný jak vchod (zobrazení) a ne obelisk mám pocit že to byli flooded cave ale nejsem si jist ...jinak celkově mi přijde že jsou východy blíž u vchodů třeba vault of assasin býval obelisk vetšinou někde vzadu ted bývá pokaždé vpravo hned vepředu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Jojo toho jsem si vsiml i v aktu 1 v kryptach ze je vychod za rohem mnohdy
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Divný že se s tím blizz nepochlubil ani v patch notes, přitom je to změna k lepšímu.
edit: Aha tak už vim proč se nepochlubil
Fixed an issue introduced in Patch 1.0.8 causing dungeon exits to sometimes be placed in abnormally close proximity to the entrance
edit: Aha tak už vim proč se nepochlubil
Fixed an issue introduced in Patch 1.0.8 causing dungeon exits to sometimes be placed in abnormally close proximity to the entrance
-
- Zhar the Mad
aha tak co patch 1.0.8 priniesol, fix ihned odniesol.
Objevuje se mi zajímavá hláška momentálně, když se snažím připojit do hry:
Patch Required
A new patch for D3 is available. The game will now close and apply patch automatically...
Dám ok .. hra se restartuje, nic neproběhne a ve hře opět pak tato hláška
Patch Required
A new patch for D3 is available. The game will now close and apply patch automatically...
Dám ok .. hra se restartuje, nic neproběhne a ve hře opět pak tato hláška
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Here: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 843?page=1 and here: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/7426844725 Mám ten samej problém, dokonce jsem spouštěl i reapir tools, než mě napadlo jít na b-net. Tak na výročí Blizz pěkně zatrollil hned po ránu, že
Edit: Dokonce to maj i ve statusech shozený: http://us.battle.net/d3/en/status .
Edit: Dokonce to maj i ve statusech shozený: http://us.battle.net/d3/en/status .
Ale on není 1. Apríla krucinál
EDIT: tak už to stáhnulo patch, ale servery jsou dole .. tak čekáme dál
EDIT: tak už to stáhnulo patch, ale servery jsou dole .. tak čekáme dál