No legendary club
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Tak už se úspěšně přesouvám do kazegorie 31-60 :p
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Re: No legendary club
Tak i lepsi setovku uz mam
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Včera jsem hrál půlku dne a ve 2. aktu mi padly 2 legendárky a jedna setovka. Kromě dýky s 300 dps ty dvě na obrázcích. Měl jsem desítky minut radost, než jsem vlezl na AH. Za setovku při štěstí 1 až 2M. Použitelná v setu s prstenem pro mou barbarku moc není (dps a resisty dolů). Tak snad to bude dnes lepší.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Tady si někdo spletl název klubu. Ale ne, jen se chlubte, zbytek bude tiše závidět.
Taky se zase chlubim. Vcera mi padl prvni planek na krystaly: Perfect Star Emerald
Nekdo tady psal, ze nic nepada, pokud clovek nenakupuje na RMAH. Tak to jsem asi jedina vyjimka.
Nekdo tady psal, ze nic nepada, pokud clovek nenakupuje na RMAH. Tak to jsem asi jedina vyjimka.
Tak dnes mi padla také silná Echoing Fury (obrázek v příslušném klubu), jen o něco horší než Papagajovi. Také se socketem, jen bez life stealu. Na začátku Vault of Assassin z první elitky, bez jediného NV (měl jsem kolem 250% MF). Jsem po identifikaci čučel jak puk. A právem, dělá to solidní paseku, zvláště se zapnutým WotB. Takže od teď můžu být klidně tak dva týdny v kategorii no legendary, vadit mi to nebude.
OMG chlape, tohle je v hodnotě stovek milionů, nářez
Marně zatím hledám na aukci rare 1150+ s int., dírou a life steal do 80M
Mimochodem, hlasuju pro založení tématu NO SET CLUB - legendárky mi už celkem padaj, ale setovku jsem neviděl cca 200h
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Tak vystupuju z klubu, ale už byl na hraně postup do 60h +:-)...
škoda jen, že to nebylo něco lepšího:-)...ale holt zkusím ranged barbara:-)
Měním anketu na 2-5 h:-)
Uploaded with ImageShack.us
škoda jen, že to nebylo něco lepšího:-)...ale holt zkusím ranged barbara:-)
Měním anketu na 2-5 h:-)
Uploaded with ImageShack.us
- vincdrago
- Fallen Shaman
- BattleTag:vincdrago#1334
dneska sem měl brutální luck , setová věc my naposled padla někdy v červnu a dneska rovnou celej set o 2 kusech
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
vincdrago píše:dneska sem měl brutální luck , setová věc my naposled padla někdy v červnu a dneska rovnou celej set o 2 kusech
Nářez chlape, to je mega luck:-). Gratz a dobře s tím nalož :-)
mno tak já stále bez legendary - naposledy padla někdy na začátku července, je to smutný no - hlavne když vidím jaké krásné kousky tu lidem padají...ale nezanevřu, ono to padne vím to:))
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
31-60
včera jsme jeli celý A3 ve čtyřech lidech, nejlepší drop padl mě (plánek na radiant star ruby) jinak nic. Doufám, že se to už brzo zlepší, taky potřebuju hru, kde bude padat každých 7 minut legendárka
včera jsme jeli celý A3 ve čtyřech lidech, nejlepší drop padl mě (plánek na radiant star ruby) jinak nic. Doufám, že se to už brzo zlepší, taky potřebuju hru, kde bude padat každých 7 minut legendárka
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jak se chlubi hnedka.:-DPeckoslav píše:31-60
Nezapomen, kdo dropl ty bracery.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
za dva dny vyjde torchlight 2 tak sem začnu postovat legendárky Jestli mi torchlight dá radost, že sem něco dropnul tak u něj určitě nějakej čas strávim. Tejden sem čekal na legendárku a včera mi dropla WD headka lvl62 soket, 80int, poison resist, life regen a health globy +4k life...joke. Už sem z toho otrávenej a nevim coby, přitom by stačil jeden pěknej drop aby mě to nabudilo. Aspoň si díky D3 můžu ten torchlight koupit "zadarmo" z vydělanejch pár eur, to mě těší.
22. bude vydáno borderlands2. Už se těším na dropy
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Jj ty bracery byly pěkné, ale není to legendárka, koneckonců ten design taky ne, takže si členství ponechávám. Dáme dnes opáčko?Kuki10 píše:Jak se chlubi hnedka.:-DPeckoslav píše:31-60
Nezapomen, kdo dropl ty bracery.:-)
Já se bojím až vyjde XCOM: Enemy unknown... To bude D3 v ohrožení, alespoň na pár dní... Remake téhle pecky by mohly být velmi povedený!Quetak píše:za dva dny vyjde torchlight 2 tak sem začnu postovat legendárky Jestli mi torchlight dá radost, že sem něco dropnul tak u něj určitě nějakej čas strávim. Tejden sem čekal na legendárku a včera mi dropla WD headka lvl62 soket, 80int, poison resist, life regen a health globy +4k life...joke. Už sem z toho otrávenej a nevim coby, přitom by stačil jeden pěknej drop aby mě to nabudilo. Aspoň si díky D3 můžu ten torchlight koupit "zadarmo" z vydělanejch pár eur, to mě těší.
Souhlas, už mám předobjednáno a těšim se hodně na zkoumání mimozemskejch mrtvol , do tý doby to zaplácnu torchlightem a místy se podívám do d3.Peckoslav píše:Já se bojím až vyjde XCOM: Enemy unknown... To bude D3 v ohrožení, alespoň na pár dní... Remake téhle pecky by mohly být velmi povedený!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Peckoslav:no dneska uvidim chci expit HC wizza, ale taky bych chtel dropnout nejakou lege.:-)
A navic jsem to mastil do 2 do rana, pokud neusnu, tak urcite.:-)
A co pan Quetak, ten ma aspon nejaky gemy ze vcerejska ne?:-D
A navic jsem to mastil do 2 do rana, pokud neusnu, tak urcite.:-)
A co pan Quetak, ten ma aspon nejaky gemy ze vcerejska ne?:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
jj pár flawless squarů tam bude, asi 50 ToS, cca 100 esquite essencí...no neber to Ale líbilo se mi jak my na TS: "aspoň nějakej ten recept na gem by mohl padnout" a do pár vteřin peckoslav postoval radiant star ruby design Pak sme začli mluvit o Manticore, ale ta už nějak neposlechla, potvora