To jsi ho prodal hodně pod cenou, škoda. Pro monka úžasný předmět, ale i pro DH.Papagaj píše:Ak je to vsetko pravda co si myslim ze je, tak najcennejsimi vecami budu prave tie s perfect rollom dvoch hl atribut, all resistu a MF.
K comu je uber DPS gear s 200 000 dps, ked sa neda swapovat gear cize pack sa zabije sice rychlo, ale teoreticky len s 200% MF co je o nicom.
Vcera mi dropol belt
+120 dext
+60 str
+50 int
+80 all resist
+57 fire resist
20% MF
Predal sa za 5 mil behom 2 minut Takze ludia sa uz predzasobuju
Patch 1.0.4.
- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patch 1.0.4.
Nejak tomu nerozumim dear fellas, muze mi nekdo vysvetlit toto?
Every Paragon level will reward you with:
Core stats such as Strength, Dexterity, Intelligence, and Vitality in amounts similar to what you’d gain from a normal level
3% Magic Find and 3% Gold Find
Znamena to, ze mi s novym PL pribyde nejen 3 MF a 3 GF, ale taky Str,Dex, Int, Vit tak jako bych sel o dalsi level podle charakteru vyse?
Nikdo to tady nezminuje a me se to zda celkem podstatne....
Every Paragon level will reward you with:
Core stats such as Strength, Dexterity, Intelligence, and Vitality in amounts similar to what you’d gain from a normal level
3% Magic Find and 3% Gold Find
Znamena to, ze mi s novym PL pribyde nejen 3 MF a 3 GF, ale taky Str,Dex, Int, Vit tak jako bych sel o dalsi level podle charakteru vyse?
Nikdo to tady nezminuje a me se to zda celkem podstatne....
Tak podstatný mi to moc nepřipadá. Vem si, že ti za lvl přibyde 3 do main statu, 2 do vit a 1 do ostatních dvou. To na 100PL dělá 300, 200 a 100. Což není žádnej zázrak vzhledem k tomu, jak dlouho bude pravděpodobně trvat se dostat na vyšší level...
kojot: je to tak a znamená to další postupný zjednodušování inferna.
Tak tohle mi připadá jako mnohem menší zjednodušování, než nerfování Elitek a skoro plošnému buffování skillů. Inferno bude po patchi stejný jak Hell před 1.0.3 .
Jako hell zrovna ne, ale souhlasím, že ty elitky jsou zbytečné:). Ale tak v Diablu mi šlo vždy o nalézání nových věcí, tedy o drop, takže mi to ani nevadí:)
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
to kojot: diky za potvrzeni, ano mas pravdu, jasne, bude to trvat dlouho a prirustky budou "male", ale aspon nejaky pocit ze progressujes na postave
to all: buff skillu, nerf elitek, no enrage, no elite heal, lehci coop, mnoooo, zda se mi, ze blizz asi trochu podlehl vetsine, a z inferna se nam stava DEMInferno
ale ja se jim nedivim, tolik lidi si koupilo hru, ze na ne proste musi dat, a byt proste komercni, uz nejsou páni vlastni hry, pritazeno za vlasy
to all: buff skillu, nerf elitek, no enrage, no elite heal, lehci coop, mnoooo, zda se mi, ze blizz asi trochu podlehl vetsine, a z inferna se nam stava DEMInferno
ale ja se jim nedivim, tolik lidi si koupilo hru, ze na ne proste musi dat, a byt proste komercni, uz nejsou páni vlastni hry, pritazeno za vlasy
teď mě tak došlo, cap na gold find nikde nepíšou....jupí
píše se o obojím.Quetak píše:teď mě tak došlo, cap na gold find nikde nepíšou....jupí
With the Paragon system in place, we’re capping Magic Find and Gold Find to 300% (before Nephalem Valor).
jn, teď sem si to přečetl ještě jednou, tak nic
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6368188147
jsem zvědavej komu se to bude chtít překládat, hádám všichni raději půjdou pařit
jsem zvědavej komu se to bude chtít překládat, hádám všichni raději půjdou pařit
Jestli dobře počítám, tak k nasazení patche v Evropě dojde zítra (22.8.) a odstávka bude v rozmezí od 5:00 do 15:00.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
tak takPetros píše:Jestli dobře počítám, tak k nasazení patche v Evropě dojde zítra (22.8.) a odstávka bude v rozmezí od 5:00 do 15:00.
Fakt nechápu proč je tak důležité přesunout MF z itemů jinam jak píšou. Oni se ani neobtěžují napsat důvod
Patch notes je k dispozici na : http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 7?page=1#1
Jedna (pro mě) novinka:
"After a player reaches level 60, killing monsters and completing combat challenge streaks (Killing Blow, Massacre, etc) will begin to award experience towards Paragon levels."
Jedna (pro mě) novinka:
"After a player reaches level 60, killing monsters and completing combat challenge streaks (Killing Blow, Massacre, etc) will begin to award experience towards Paragon levels."
Naposledy upravil(a) plechi dne 21.08.2012, 07:19 hod., celkem upraveno 1 x.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
no ku*va oni se s tím vůbec nepářou... zírám http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5168837418
jak tak čtu celej ten log z postu nade mnou, tak možná jediným restem zůstane pvp... a možná nějaké ty balance změny.
jak tak čtu celej ten log z postu nade mnou, tak možná jediným restem zůstane pvp... a možná nějaké ty balance změny.
Naposledy upravil(a) v0kurka dne 21.08.2012, 07:23 hod., celkem upraveno 1 x.
No konečně...
AUCTION HOUSE
* Auctions can now be cancelled at any point so long as they do not have any active bids
* Number of "Preferred Stats" allowed per search increased from 3 to 6
* Number of digits allowed in the "Min Value" field for equipment searches increased from 3 to 5
* "Minimum Damage" has been replaced with "Average Damage" as a searchable stat
o Bonus damage is calculated as the Average Damage: (Min Damage + Max Damage) / 2
o For example, searching for a Bonus Damage of 12 will find an item with 10-14 damage, 12 minimum damage, or 24 maximum damage
* Stat increases which come from slotted gems are no longer taken into account when searching for equipment
* Armor, DPS, Buyout, and Time Left columns are now sortable in the Search tab
* The maximum stack size of gold per listing has been increased from 100,000 to 1,000,000
* The following message has been added to the Item Purchase screen: "Item properties and values may change over time due to game balancing"
* Description text has been added or improved for several error messages
AUCTION HOUSE
* Auctions can now be cancelled at any point so long as they do not have any active bids
* Number of "Preferred Stats" allowed per search increased from 3 to 6
* Number of digits allowed in the "Min Value" field for equipment searches increased from 3 to 5
* "Minimum Damage" has been replaced with "Average Damage" as a searchable stat
o Bonus damage is calculated as the Average Damage: (Min Damage + Max Damage) / 2
o For example, searching for a Bonus Damage of 12 will find an item with 10-14 damage, 12 minimum damage, or 24 maximum damage
* Stat increases which come from slotted gems are no longer taken into account when searching for equipment
* Armor, DPS, Buyout, and Time Left columns are now sortable in the Search tab
* The maximum stack size of gold per listing has been increased from 100,000 to 1,000,000
* The following message has been added to the Item Purchase screen: "Item properties and values may change over time due to game balancing"
* Description text has been added or improved for several error messages
Pošlete mi někdo prosím do pm, nebo sem oficiální patch noty. Díky =) (nejde mi tu ofic web)
Zkus tady: ttp://www.diablofans.com/news/1321-official-1 ... -tomorrow/Necromadx píše:Pošlete mi někdo prosím do pm, nebo sem oficiální patch noty. Díky =) (nejde mi tu ofic web)
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile