První názory (SPOILER)
- Winty
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WintyBadass#2859
Když na ten spell najedeš, tak se ti tam objeví popisek co to dělá. Když si v nastavení zapneš "Advanced tooltips" tak ti to napíše i přesný čísílka. A jestli neumíš anglicky tak to hoď do Googlu.
PS: Když cheš jó fakt poradit tak napiš classu za kterou hraješ.
PS: Když cheš jó fakt poradit tak napiš classu za kterou hraješ.
Naposledy upravil(a) Winty dne 23.05.2012, 10:53 hod., celkem upraveno 1 x.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Re: První názory (SPOILER)
Tak za mě:
+hratelnost
+grafika
+různorodost buildů(říkejte si co chcete, každej má jinej build, jen lamy kopčí ty "dobré" buildy)
-(velké mínus) Systém předmětů: legendárky jsou zkažený, žlutejch itemů padá moc, modrejch itemů padá moc
-craft zakžený velkým dropem předmětů, mělo to být že z hromady bílejch si vycraftím modrej, z kterýho mám radost
-+ nikdo to nemusí používat, ale AH je takový podivný
-nevyváženost monster
-chudák barbarian na infernu
ale to sou podle mě věci, který jdou vychytat. Jen doufám, že to bude brzo
+hratelnost
+grafika
+různorodost buildů(říkejte si co chcete, každej má jinej build, jen lamy kopčí ty "dobré" buildy)
-(velké mínus) Systém předmětů: legendárky jsou zkažený, žlutejch itemů padá moc, modrejch itemů padá moc
-craft zakžený velkým dropem předmětů, mělo to být že z hromady bílejch si vycraftím modrej, z kterýho mám radost
-+ nikdo to nemusí používat, ale AH je takový podivný
-nevyváženost monster
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
@Winty ahoj chci hrat wizardku ciste na solo a jenom na farmeni psal jsem do tematu wizard nikdo mi zadny build nenavrhl a mam jeste jednu otazku jak se prehazuji skilly a veci v ty liste myslim ze se tomu rika spell bar diky za odpovedi a omlouvam se za OT.
Achievements: 7400 (92%)
Argument AH moc zjednodušuje hru tak jej nepoužívejte je jako tvrdit zda se ti tolehky tak nepouživej lékárníčku zdá se ti to moc lehky tak si nedavej nejlepší itemy.
pro mě je největší problém MP snad to vyladí. Hrát to jenom solo a psát si na webu výsledky s komunitou tak za to mě to nestálo kupovat teda.
Snad vyladí MP hrát ve 2 já a kámoš je dobrý ještě ale hrát ve 4 lidech je hrozný mě nebaví do monster tam kutat 2 hodiny.
a Argument co si stěžuješ nikdo ti to nenutí kupovat je zavádějící asi jako co si stěžuješ na ekonomiku a zdražování plynu a elektřiny když tě to nikdo nenutí kupovat můžeš žít v lese bez elektřiny a plynu.
pro mě je největší problém MP snad to vyladí. Hrát to jenom solo a psát si na webu výsledky s komunitou tak za to mě to nestálo kupovat teda.
Snad vyladí MP hrát ve 2 já a kámoš je dobrý ještě ale hrát ve 4 lidech je hrozný mě nebaví do monster tam kutat 2 hodiny.
a Argument co si stěžuješ nikdo ti to nenutí kupovat je zavádějící asi jako co si stěžuješ na ekonomiku a zdražování plynu a elektřiny když tě to nikdo nenutí kupovat můžeš žít v lese bez elektřiny a plynu.
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
DeathHero: V nastavení si zapni "Elective mod". Potom pravim tlačítkem klikni dole na skill bar a vyjede ti tabulka kde si vybíráš skilly. Wizard má dobrý všechny skilly. Na normál vyzkoušej všecky a pak se rozhodni které se ti nejvíce líbí.
PS: Jestli ještě něco chceš tak mi pošli PM
PS: Jestli ještě něco chceš tak mi pošli PM
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sa teda tešímPana_Ruplahlava píše:T
-
- Quill Rat
- BattleTag:mammamiaa#2645
Už mám 29 lvl a jsem někde v druhým actu před Diablem. Hraju monka a moc nevím, jaký kouzla používat. Je fakt, že dost healuje, takže co nedá silou, ošéfuje tímhle a nebýt pomocníků, asi by se moc nechytal. Ale jsem na začátku, takže to dobrý mě doufám teprve čeká.
Je pro mě průser, že to nemá aspoň překlad questů nebo textu psaného ve hře vůbec. Ale to je můj problém, holt si to budu muset překládat poněkud složitěji, budu-li chtít vědět, co který kouzlo umí.
Jen jsem nepochopila tu aukci. To budu muset vysondovat.
Je pro mě průser, že to nemá aspoň překlad questů nebo textu psaného ve hře vůbec. Ale to je můj problém, holt si to budu muset překládat poněkud složitěji, budu-li chtít vědět, co který kouzlo umí.
Jen jsem nepochopila tu aukci. To budu muset vysondovat.
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.
Pokud chceš vědět, co které kouzlo umí, podívej se třeba sem http://www.diablofans.cz/herni-postavy.html.mishiczka1 píše:Ale to je můj problém, holt si to budu muset překládat poněkud složitěji, budu-li chtít vědět, co který kouzlo umí.
(konkrétně Monka máš tady http://www.diablofans.cz/herni-postavy-monk.html)
Tam je to přeložené vcelku dobře.
+ hratelnost, návykovost
+ atmosféra v některých lokacích (zejména I. akt)
+ klenotník a kovář
+ truhla společná pro více mých postav
- hudba (originalita asi někam uletěla, že ?)
- absence skill tree (tahle předem nalajnovaná stupidita degraduje hru !)
- nemožnost přidělení bodů vlastnosti na nových levelech (tohle že má být RPG ?!)
- cena předmětů (to vzácné vypadávání legendárních předmětů mi vcelku nevadí, ale co mě vytáčí je tak strašně nízká cena bílých předmětů)
- absence run
- aukční síň (jako mít na 10 levelu nabušenou postavu? Neee, děkuji, nechci!)
SUMA sumárum: dohraju si všechny postavy na normal a zřejmě se vrátím k D2. Pochybuji, že bude nějaký Patch, který opravý alespoň skill tree, který mě ze všeho nejvíc štve.
+ atmosféra v některých lokacích (zejména I. akt)
+ klenotník a kovář
+ truhla společná pro více mých postav
- hudba (originalita asi někam uletěla, že ?)
- absence skill tree (tahle předem nalajnovaná stupidita degraduje hru !)
- nemožnost přidělení bodů vlastnosti na nových levelech (tohle že má být RPG ?!)
- cena předmětů (to vzácné vypadávání legendárních předmětů mi vcelku nevadí, ale co mě vytáčí je tak strašně nízká cena bílých předmětů)
- absence run
- aukční síň (jako mít na 10 levelu nabušenou postavu? Neee, děkuji, nechci!)
SUMA sumárum: dohraju si všechny postavy na normal a zřejmě se vrátím k D2. Pochybuji, že bude nějaký Patch, který opravý alespoň skill tree, který mě ze všeho nejvíc štve.
Naposledy upravil(a) Nečik dne 24.05.2012, 08:51 hod., celkem upraveno 1 x.
D3 je super...
Docela jsem se bál že jak to dohraju na poprvé nebudu chtít hrát znova a znova vyšší obtížnosti a nakonec to mlatim na Hell a těším se na inferno
Každopádně barbar je řezník...
Systém skillů a run je skvělej pořád se těším na ňáký lvl a nový runy dokonce mě to nutí přehazovat spelly takže nmě hra nutí přehazovat i spelly a používat nový kombinace + passivky .... pro mě je to výhoda oproti D2 kde každej šetřil na 1-2 spelly + ani nerozděloval atributy aby měl popřípadě na nějaké brnění.
Docela jsem se bál že jak to dohraju na poprvé nebudu chtít hrát znova a znova vyšší obtížnosti a nakonec to mlatim na Hell a těším se na inferno
Každopádně barbar je řezník...
Systém skillů a run je skvělej pořád se těším na ňáký lvl a nový runy dokonce mě to nutí přehazovat spelly takže nmě hra nutí přehazovat i spelly a používat nový kombinace + passivky .... pro mě je to výhoda oproti D2 kde každej šetřil na 1-2 spelly + ani nerozděloval atributy aby měl popřípadě na nějaké brnění.
Asi me ukamenujete ... ale:
--- MINUSY ---
1 - MULTI10 verze obsahuje i polstinu. Proc to do***ele neni v CZ?? (ne prosim, vy udajni anglictinari, co tvrdite ze cestina zkazi hru, nebo "jsi debil, ze neumis anglicky", na toto prosim nereagujte - ja osobne chci hru hrat a ne ze sebe delat slovnik)
2 - ze hry totalne smrdi WOWko. Jak jsem na to prisel? Protoze ho hraju taky.
3 - interface hry je prasecky velkej i v 1080p. Taky ta okna mohla byt mensi.
4 - okna skillu, alespon teda pro me, nejsou moc prehledna. Klidne tam mohl zustat talentovy strom jako je ve dvojce.
5 - weekly maintenance, alespon tuto stredu byl od stejne hodiny jako u WOW. Takze od tri hodin neslo ani D3 ani WOW. Co mam jako delat kdyz se mi nechce spat?
--- PLUSY ---
1 - konecne to vyslo
2 - hratelnost nastesti stejne skvela jako u D2
...uvidime co pridaji, seberou, ci upravi nasledujici patche. Zatim teda az tak nadseny nejsem. Od 15.5. jsem teprve na lvl12
--- MINUSY ---
1 - MULTI10 verze obsahuje i polstinu. Proc to do***ele neni v CZ?? (ne prosim, vy udajni anglictinari, co tvrdite ze cestina zkazi hru, nebo "jsi debil, ze neumis anglicky", na toto prosim nereagujte - ja osobne chci hru hrat a ne ze sebe delat slovnik)
4 - okna skillu, alespon teda pro me, nejsou moc prehledna. Klidne tam mohl zustat talentovy strom jako je ve dvojce.
5 - weekly maintenance, alespon tuto stredu byl od stejne hodiny jako u WOW. Takze od tri hodin neslo ani D3 ani WOW. Co mam jako delat kdyz se mi nechce spat?
--- PLUSY ---
1 - konecne to vyslo
...uvidime co pridaji, seberou, ci upravi nasledujici patche. Zatim teda az tak nadseny nejsem. Od 15.5. jsem teprve na lvl12
Protože v Polsku je stokrát větší herní základna. V ČR se prodá zanedbatelný procento kopii tak proč by se měl Blizz zdržovat překladem??
A ty ostatní mínusy, promiň, ale musim se smát co všechno si lidi vymyslí jenom aby mohli aspoň něco zkritizovat
A ty ostatní mínusy, promiň, ale musim se smát co všechno si lidi vymyslí jenom aby mohli aspoň něco zkritizovat
To jste se v zeměpise neučili, že Poláků je 40 mega a nás jen 10?
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Tak je to muj nazor na kterej se toto tema pta. Smat se muzes jak chces. To ti nikdo nesebereHelljovany píše:Protože v Polsku je stokrát větší herní základna. V ČR se prodá zanedbatelný procento kopii tak proč by se měl Blizz zdržovat překladem??
ale to joo ... mozna by si hru ale koupilo vic lidi, kdyby byla v CZ.Garn píše:To jste se v zeměpise neučili, že Poláků je 40 mega a nás jen 10?
No dobře, je jich 4x víc, ale znamená to taky že jich o tolik víc hraje?
No mimo jiné studuji demografii a můžu ti říct, že i kdyby bylo Poláků 10 mega, tak jich % bude hrát nejspíš víc.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
To jiste ANO ... protoze by to meli v polstineGarn píše:No mimo jiné studuji demografii a můžu ti říct, že i kdyby bylo Poláků 10 mega, tak jich % bude hrát nejspíš víc.
mno ... hehe ... nenadelame ale nic. Ale zase u nas politici umej z vina vycarovat prachy ... LOL ... aspon v necem jsme lepsi.Garn píše:Spíš proto, že v Česku je mnohem menší % lidí, kteří jsou v "herním věku". A ani desítky "seniorů" po třicítce, kteří hrají, to nezachrání.
Naposledy upravil(a) hajcus dne 24.05.2012, 09:19 hod., celkem upraveno 1 x.
Spíš proto, že v Česku je mnohem menší % lidí, kteří jsou v "herním věku". A ani desítky "seniorů" po třicítce, kteří hrají, to nezachrání.
To protože jsou v Polsku tolik na to náboženství, rodí se tam holt víc dětí no
1.-čestinu bych taky uvítalhajcus píše:Asi me ukamenujete ... ale:
--- MINUSY ---
--- PLUSY ---
1 - konecne to vyslo
2.- Hmm ani bych neřekl a když si vezmou drobnost která funguje tak proč ne
3.- ....
4.- talentový strom u spellů co se nerozvíjejí je blbost a oproti D2 jsou skilly oživený dost (dle mě)
5.- uznávám .. To naštve když si chceš zahrát třeba i sám ale nemůžeš kvůli výpadku ale to je cena za propojení s ostatníma lidma (aukce,MP)