První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Winty
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:WintyBadass#2859
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od Winty » 23.05.2012, 10:52 hod.

Když na ten spell najedeš, tak se ti tam objeví popisek co to dělá. Když si v nastavení zapneš "Advanced tooltips" tak ti to napíše i přesný čísílka. A jestli neumíš anglicky tak to hoď do Googlu.
PS: Když cheš jó fakt poradit tak napiš classu za kterou hraješ.
Naposledy upravil(a) Winty dne 23.05.2012, 10:53 hod., celkem upraveno 1 x.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 23.05.2012, 10:52 hod.

Tak za mě:
+hratelnost
+grafika
+různorodost buildů(říkejte si co chcete, každej má jinej build, jen lamy kopčí ty "dobré" buildy)

-(velké mínus) Systém předmětů: legendárky jsou zkažený, žlutejch itemů padá moc, modrejch itemů padá moc
-craft zakžený velkým dropem předmětů, mělo to být že z hromady bílejch si vycraftím modrej, z kterýho mám radost
-+ nikdo to nemusí používat, ale AH je takový podivný
-nevyváženost monster
-chudák barbarian na infernu

ale to sou podle mě věci, který jdou vychytat. Jen doufám, že to bude brzo :)
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 23.05.2012, 11:03 hod.

@Winty ahoj chci hrat wizardku ciste na solo a jenom na farmeni psal jsem do tematu wizard nikdo mi zadny build nenavrhl a mam jeste jednu otazku jak se prehazuji skilly a veci v ty liste myslim ze se tomu rika spell bar diky za odpovedi a omlouvam se za OT.
Achievements: 7400 (92%)

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 23.05.2012, 11:07 hod.

Argument AH moc zjednodušuje hru tak jej nepoužívejte je jako tvrdit zda se ti tolehky tak nepouživej lékárníčku zdá se ti to moc lehky tak si nedavej nejlepší itemy.

pro mě je největší problém MP snad to vyladí. Hrát to jenom solo a psát si na webu výsledky s komunitou tak za to mě to nestálo kupovat teda.
Snad vyladí MP hrát ve 2 já a kámoš je dobrý ještě ale hrát ve 4 lidech je hrozný mě nebaví do monster tam kutat 2 hodiny.

a Argument co si stěžuješ nikdo ti to nenutí kupovat je zavádějící asi jako co si stěžuješ na ekonomiku a zdražování plynu a elektřiny když tě to nikdo nenutí kupovat můžeš žít v lese bez elektřiny a plynu.

Winty
Fallen Shaman
BattleTag:WintyBadass#2859

Příspěvek od Winty » 23.05.2012, 11:10 hod.

DeathHero: V nastavení si zapni "Elective mod". Potom pravim tlačítkem klikni dole na skill bar a vyjede ti tabulka kde si vybíráš skilly. Wizard má dobrý všechny skilly. Na normál vyzkoušej všecky a pak se rozhodni které se ti nejvíce líbí.
PS: Jestli ještě něco chceš tak mi pošli PM

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 23.05.2012, 12:11 hod.

Pana_Ruplahlava píše:T
-chudák barbarian na infernu

ale to sou podle mě věci, který jdou vychytat. Jen doufám, že to bude brzo :)
Tak to sa teda teším >:o

mishiczka1
Quill Rat
BattleTag:mammamiaa#2645

Příspěvek od mishiczka1 » 23.05.2012, 15:02 hod.

Už mám 29 lvl a jsem někde v druhým actu před Diablem. Hraju monka a moc nevím, jaký kouzla používat. Je fakt, že dost healuje, takže co nedá silou, ošéfuje tímhle a nebýt pomocníků, asi by se moc nechytal. Ale jsem na začátku, takže to dobrý mě doufám teprve čeká.
Je pro mě průser, že to nemá aspoň překlad questů nebo textu psaného ve hře vůbec. Ale to je můj problém, holt si to budu muset překládat poněkud složitěji, budu-li chtít vědět, co který kouzlo umí.
Jen jsem nepochopila tu aukci. To budu muset vysondovat.
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.

Ellon
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Ellon » 23.05.2012, 20:26 hod.

mishiczka1 píše:Ale to je můj problém, holt si to budu muset překládat poněkud složitěji, budu-li chtít vědět, co který kouzlo umí.
Pokud chceš vědět, co které kouzlo umí, podívej se třeba sem http://www.diablofans.cz/herni-postavy.html.
(konkrétně Monka máš tady http://www.diablofans.cz/herni-postavy-monk.html)

Tam je to přeložené vcelku dobře.

Nečik
Quill Rat

Příspěvek od Nečik » 24.05.2012, 08:22 hod.

+ hratelnost, návykovost
+ atmosféra v některých lokacích (zejména I. akt)
+ klenotník a kovář
+ truhla společná pro více mých postav

- hudba (originalita asi někam uletěla, že ?)
- absence skill tree (tahle předem nalajnovaná stupidita degraduje hru !)
- nemožnost přidělení bodů vlastnosti na nových levelech (tohle že má být RPG ?!)
- cena předmětů (to vzácné vypadávání legendárních předmětů mi vcelku nevadí, ale co mě vytáčí je tak strašně nízká cena bílých předmětů)
- absence run
- aukční síň (jako mít na 10 levelu nabušenou postavu? Neee, děkuji, nechci!)

SUMA sumárum: dohraju si všechny postavy na normal a zřejmě se vrátím k D2. Pochybuji, že bude nějaký Patch, který opravý alespoň skill tree, který mě ze všeho nejvíc štve.
Naposledy upravil(a) Nečik dne 24.05.2012, 08:51 hod., celkem upraveno 1 x.

Agredos
Quill Rat

Příspěvek od Agredos » 24.05.2012, 08:48 hod.

D3 je super...
Docela jsem se bál že jak to dohraju na poprvé nebudu chtít hrát znova a znova vyšší obtížnosti a nakonec to mlatim na Hell a těším se na inferno :)

Každopádně barbar je řezník...

Systém skillů a run je skvělej pořád se těším na ňáký lvl a nový runy dokonce mě to nutí přehazovat spelly takže nmě hra nutí přehazovat i spelly a používat nový kombinace + passivky .... pro mě je to výhoda oproti D2 kde každej šetřil na 1-2 spelly + ani nerozděloval atributy aby měl popřípadě na nějaké brnění.

hajcus
Quill Rat
BattleTag:hajcus#2370

Příspěvek od hajcus » 24.05.2012, 08:50 hod.

Asi me ukamenujete ... ale:

--- MINUSY ---

1 - MULTI10 verze obsahuje i polstinu. Proc to do***ele neni v CZ?? (ne prosim, vy udajni anglictinari, co tvrdite ze cestina zkazi hru, nebo "jsi debil, ze neumis anglicky", na toto prosim nereagujte - ja osobne chci hru hrat a ne ze sebe delat slovnik)
2 - ze hry totalne smrdi WOWko. Jak jsem na to prisel? Protoze ho hraju taky.
3 - interface hry je prasecky velkej i v 1080p. Taky ta okna mohla byt mensi.
4 - okna skillu, alespon teda pro me, nejsou moc prehledna. Klidne tam mohl zustat talentovy strom jako je ve dvojce.
5 - weekly maintenance, alespon tuto stredu byl od stejne hodiny jako u WOW. Takze od tri hodin neslo ani D3 ani WOW. Co mam jako delat kdyz se mi nechce spat?

--- PLUSY ---

1 - konecne to vyslo
2 - hratelnost nastesti stejne skvela jako u D2

...uvidime co pridaji, seberou, ci upravi nasledujici patche. Zatim teda az tak nadseny nejsem. Od 15.5. jsem teprve na lvl12

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 24.05.2012, 08:54 hod.

Protože v Polsku je stokrát větší herní základna. V ČR se prodá zanedbatelný procento kopii tak proč by se měl Blizz zdržovat překladem??

A ty ostatní mínusy, promiň, ale musim se smát co všechno si lidi vymyslí jenom aby mohli aspoň něco zkritizovat :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 24.05.2012, 09:00 hod.

To jste se v zeměpise neučili, že Poláků je 40 mega a nás jen 10?
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

hajcus
Quill Rat

Příspěvek od hajcus » 24.05.2012, 09:01 hod.

Helljovany píše:Protože v Polsku je stokrát větší herní základna. V ČR se prodá zanedbatelný procento kopii tak proč by se měl Blizz zdržovat překladem??

A ty ostatní mínusy, promiň, ale musim se smát co všechno si lidi vymyslí jenom aby mohli aspoň něco zkritizovat :)
Tak je to muj nazor na kterej se toto tema pta. Smat se muzes jak chces. To ti nikdo nesebere :wave:
Garn píše:To jste se v zeměpise neučili, že Poláků je 40 mega a nás jen 10?
ale to joo ... mozna by si hru ale koupilo vic lidi, kdyby byla v CZ.

kot3l
Quill Rat

Příspěvek od kot3l » 24.05.2012, 09:06 hod.

No dobře, je jich 4x víc, ale znamená to taky že jich o tolik víc hraje? :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 24.05.2012, 09:09 hod.

No mimo jiné studuji demografii a můžu ti říct, že i kdyby bylo Poláků 10 mega, tak jich % bude hrát nejspíš víc.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

hajcus
Quill Rat

Příspěvek od hajcus » 24.05.2012, 09:13 hod.

Garn píše:No mimo jiné studuji demografii a můžu ti říct, že i kdyby bylo Poláků 10 mega, tak jich % bude hrát nejspíš víc.
To jiste ANO ... protoze by to meli v polstine :wave:
Garn píše:Spíš proto, že v Česku je mnohem menší % lidí, kteří jsou v "herním věku". A ani desítky "seniorů" po třicítce, kteří hrají, to nezachrání. :D
mno ... hehe ... nenadelame ale nic. Ale zase u nas politici umej z vina vycarovat prachy ... LOL ... aspon v necem jsme lepsi.
Naposledy upravil(a) hajcus dne 24.05.2012, 09:19 hod., celkem upraveno 1 x.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 24.05.2012, 09:15 hod.

Spíš proto, že v Česku je mnohem menší % lidí, kteří jsou v "herním věku". A ani desítky "seniorů" po třicítce, kteří hrají, to nezachrání. :D

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 24.05.2012, 09:20 hod.

To protože jsou v Polsku tolik na to náboženství, rodí se tam holt víc dětí no :)

Agredos
Quill Rat

Příspěvek od Agredos » 24.05.2012, 09:23 hod.

hajcus píše:Asi me ukamenujete ... ale:

--- MINUSY ---

1 - MULTI10 verze obsahuje i polstinu. Proc to do***ele neni v CZ?? (ne prosim, vy udajni anglictinari, co tvrdite ze cestina zkazi hru, nebo "jsi debil, ze neumis anglicky", na toto prosim nereagujte - ja osobne chci hru hrat a ne ze sebe delat slovnik)
2 - ze hry totalne smrdi WOWko. Jak jsem na to prisel? Protoze ho hraju taky.
3 - interface hry je prasecky velkej i v 1080p. Taky ta okna mohla byt mensi.
4 - okna skillu, alespon teda pro me, nejsou moc prehledna. Klidne tam mohl zustat talentovy strom jako je ve dvojce.
5 - weekly maintenance, alespon tuto stredu byl od stejne hodiny jako u WOW. Takze od tri hodin neslo ani D3 ani WOW. Co mam jako delat kdyz se mi nechce spat?

--- PLUSY ---

1 - konecne to vyslo
2 - hratelnost nastesti stejne skvela jako u D2

...uvidime co pridaji, seberou, ci upravi nasledujici patche. Zatim teda az tak nadseny nejsem. Od 15.5. jsem teprve na lvl12
1.-čestinu bych taky uvítal :)
2.- Hmm ani bych neřekl :-P a když si vezmou drobnost která funguje tak proč ne :twisted:
3.- ....
4.- talentový strom u spellů co se nerozvíjejí je blbost a oproti D2 jsou skilly oživený dost (dle mě)
5.- uznávám .. To naštve když si chceš zahrát třeba i sám ale nemůžeš kvůli výpadku ale to je cena za propojení s ostatníma lidma (aukce,MP)

Zamčeno

Zpět na „Obecně“