Otázky a Odpovědi
Ok, díky
Re: Dotazy ohladom D3
@kolij .. Ta runa podle posledniho infa delala 287% arcane dmg over 2 sec.
Muze mi nekdo rict co to znamena kdyz sem si stahnul tu novou opravenou hru a nezabira 7.6gb ale 10.8gb ?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
se mi to stalo taky, smazal jsem to cely a stahl znova...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
To mam zase spatny? Mam v PC verzi starsi verzi ktera ma 7.60gb normalne funguje kdyz dam instal vybehne ta hlaska ''fallen from tha sky'' atd .. potom sem vcera stahoval dasi verzi ktera ma tech 10.80gb a dela to samo dam instal a funguje to ''fallen from tha sky'' uz mi to pripadne divny abych to tahal potreti. Poprosim vas aby mi nekdo rekl ze to neni potreba diky.
to znamena, že ti nezačalo opravovať napr Installer Tome 2.MPQE (4.02GB) ale začalo ho sťahovať znova, tak si ich tam mal 2, stačilo 1 zmazať ;p
mal by si to mať takto :
mal by si to mať takto :
Naposledy upravil(a) Leon dne 13.05.2012, 20:40 hod., celkem upraveno 1 x.
To v tom pripade znamena ze nemusim nic resit a mam to v poradku. Dik
Presne takto jak to postujes mam tu starsi verzi ktera se podle me uz predtim updatovala a ta novejsi co ma 10.8gb ma ty soubory 2MPQE a 3MPQE navic.
Presne takto jak to postujes mam tu starsi verzi ktera se podle me uz predtim updatovala a ta novejsi co ma 10.8gb ma ty soubory 2MPQE a 3MPQE navic.
Naposledy upravil(a) Feelings dne 13.05.2012, 20:42 hod., celkem upraveno 1 x.
no hlavne si skontroluj, či máš súbory tak ako som postoval na screene,... jeden ten celý download zmaž, máš ho zbytočne,... ten starý download je zlý, keď dáš sťahovať s novým downloaderom a dáš to ťahať na miesto kde máš ten starý, tak by ti malo doťahať nejakých 50 MBFeelings píše:To v tom pripade znamena ze nemusim nic resit a mam to v poradku. Dik
Alebo zmaž starý download a pri tom novom máš určite niekde duplicitný súbor. Preto taká veľkosť.
No zkusim to nechat opravit pres ten downloader do te nejstarsi verze ale i tak uz ta verze ma 7.6gb co z ma mit ale uvidime du na to.
-No ted uz mi to pise ze dalsi mi to nestane ze uz to jednou v PC mam no nevim doufam ze to pujde protoze bych byl docela nerad abych to tahal a nestihl open o pulnoci.
-No ted uz mi to pise ze dalsi mi to nestane ze uz to jednou v PC mam no nevim doufam ze to pujde protoze bych byl docela nerad abych to tahal a nestihl open o pulnoci.
Diablo-III-8370-enGB-Installer
Size: 7,60 GB (8 162 932 728 bytes)
Size on disk: 7,60 GB (8 162 967 552 bytes)
Takhle to má vypadat.
Size: 7,60 GB (8 162 932 728 bytes)
Size on disk: 7,60 GB (8 162 967 552 bytes)
Takhle to má vypadat.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ahoj , jen se zeptám když budu mít Diablo už zítra to jest 14.5 kolem 6 večer tak ji eventuelně už budu moct nainstalovat z toho CD v těch 6 ne? Nechci si moc stahovat tu co ted na netu aby fakčila přece jen CD je jistější tam v tom jejich luncheru furt něco měněj a lidi ted musely stahovat nový nebo co:)
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
jj nainstalujes a muzes rovnou patchnout a o pulnoci hrat
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
-
- Quill Rat
Prej že Diablo v Evropě bude spuštěno až zítra v 9 ráno, je to pravda?
-
- Quill Rat
No tak asi to jsou jen drby, jen jsem se chtěl přesvědčit, dík
Asi naprosto 100% určitě. 9 ráno našeho času platí pro Californii, kde v té době bude půlnoc.
co už ty chceš patchovat?Vinz Clortho píše:jj nainstalujes a muzes rovnou patchnout a o pulnoci hrat
Day 0 Patch, aka patch v1.0.1. Bude mít ~pod 100mb.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
taky bych dal boty za to, že v 1.01 už bude nějakej patch od asiatů a 1.00 si nikdo nezahraje
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Ten patch je už ready pár dní.