Kde kupit Diablo 3 - list
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tu limitku tam maj skoro zadarmo
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
JamieChris:
Právě z Hájí mi přišla poplašná zpráva o vydání den předem, kterou mi pak po optání dementovali ..Takže to asi tak horký nebude..Každopádně o půlnoci si zkusim startera a odpoledne poběžim na Háje
Právě z Hájí mi přišla poplašná zpráva o vydání den předem, kterou mi pak po optání dementovali ..Takže to asi tak horký nebude..Každopádně o půlnoci si zkusim startera a odpoledne poběžim na Háje
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
V-tec já starter bohužel na bnetu nemam, ale jak jsem psal, UT dopo po škole tam zkusim zajet a když nebude, aspoň se dozvim kdy to mam očekávat a můžu si přes něčí guest pass aktivovat starter ... protože 15. chci hrát, to nebo to další dny navíc už bych kolaboval (mam zkoušky takže se pak budu muset učit a nebudu mít čas + svůj guest pass nevyužiju pro nikoho, takže bych ho pak poslal zpět a splatil dluh, už je na to tady zvlášť topic) ... bydlim kousek z Kačerova, tak tu cestu do CZC kvůli D3 ještě dam zajímalo by mě, kolik tak můžou mít objednávek z celý Prahy...
Myslim, že díky výhodný ceně maj objednávek ranec ..Takže se tam asi s pár dalšíma pařanama potkáš..
A já pořád nevim jestli starter hrát nebo ne, protože se objevily nějaký spekulace kolem regionů..A samotnej obsah starteru mě, díky milion průchodům z bety, už tolik nebaví (já vim, je to rouhání)..
Každopádně problém se zkouškama mám stejnej a ještě se mi tam cpe bakalářka x)).
Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne ..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
A já pořád nevim jestli starter hrát nebo ne, protože se objevily nějaký spekulace kolem regionů..A samotnej obsah starteru mě, díky milion průchodům z bety, už tolik nebaví (já vim, je to rouhání)..
Každopádně problém se zkouškama mám stejnej a ještě se mi tam cpe bakalářka x)).
Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne ..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
Ted mi dosel cd key z mmoboost jupi
máš pravdu, mě taky dorazil :-)
Užijte si ho
- JamieChris
- Gorebelly
V úterý kolem 11. dopo můžu poslat PM, jestli mi to dali nebo kdy si mam přijít.V-tec píše: Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne ..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
a muze se na battlenet zadat uz ted,nebo musim cekat ?Lomax píše:Ted mi dosel cd key z mmoboost jupi
Jak mile ti dojde klic muzes ho ihned zadat do Bnetu funguje to.
asi se taky nemohli dočkat, psali že to budou rozesílat až v pondělí
- SlothMaster
- Quill Rat
- BattleTag:SlothMaster#2291
Chlapi, v czc budou naskladnovat D3 uz zitra, ja si to nechavam poslat postou a potvrdili mi, ze to zitra poslou, abych to mel v utery doma. Takze v utery od rana to tam urcite budou mit.JamieChris píše:V úterý kolem 11. dopo můžu poslat PM, jestli mi to dali nebo kdy si mam přijít.V-tec píše: Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne ..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
Úterý je už pozdě!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ty zacinas hrat uz v pondeli ?Qoliker píše:Úterý je už pozdě!
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Ja mam objednany Diablo z Amazonu. Ale tam jsou potize. Nejspis Blizzard nedodal tolik her kolik slibil. Resim to pres kamise ktery bydli v anglicku. Ale nedavam tomu velku nadej.
Proto mne napada takove reseni ze Diablo 3 se muze klidne koupit v Tesku hned v 7 rano a prej to maju mit za 1249.
Nebo jeste mozno dokonce v Praze v Letnanech kde je nonstop provoz koupit po pulnoci.
Proto mne napada takove reseni ze Diablo 3 se muze klidne koupit v Tesku hned v 7 rano a prej to maju mit za 1249.
Nebo jeste mozno dokonce v Praze v Letnanech kde je nonstop provoz koupit po pulnoci.
- JamieChris
- Gorebelly
Já mam problém s tim, že i když by měli přes půlnoc otevřeno, nejelo by mi pak metro (auto nemam) a než se dostanu zpátky domů, usnu
SlothMaster:
Právě že nebudou naskladňovat až zejtra ..Psal jsem jim kvuli tomu mail..Ale třeba se rozcházej informace i jim x)
Právě že nebudou naskladňovat až zejtra ..Psal jsem jim kvuli tomu mail..Ale třeba se rozcházej informace i jim x)
Zítra možná budou naskladňovat, ale neprodají ti to, podle oficiálního vyjádření v jejich diskuzi budou prodávat opravdu až od 15. Jinak ta akce s mincemi pořád platí (dokud automaticky nezmizí nápis "+Diablo mince" z nabídky na webu tak objednáváte pořád v první tisícovce).
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Mě by spíš zajímalo, jestli je ta mince i pro předobjednávky (objednával jsem hned po vánocích). Protože od té doby zdražili diablo o 100,- + přidali teď tu minci, tak mě zajímá, jestli tu minci buud mít taky, nepochybuju, že v první 1000 jsem.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804