A p**ntube je zadarmo...vacicak píše:naco partnerku? slapka stoji min penez :-)
Zeď nářků
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:LacoPaco#2108
Re: Zeď nářků
vždycky nechápu na forech narážky když někdo hraje víc hry než jinou činnost, že si u toho nemůže vrznout..já mám dny kdy jsem nolifer pak třeba měsíc nehraju, ale šukám pořád stejně, pokud tedy se moje "stará" nechová jak Kadalakolik je Davovi let a jak to má s milostným životem
p.s. toto neplatí pro Gabynatora a spol..ti až si vrznou tak spadnou v ladderu o 10 000 míst
p.s.s
my wizardi prostě nic jinýho hrát nebudeme a vlastně v mém případě ani nic jiného neumíme..at si blizz a komunita políbí, jednou tam ten char je a jednou bude OP....bud budes hrát season za char kterej se v parte hraje nebo tu budes furt psat ze nemas s kym hrat
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Já bych na záhlaví fóra dal upozornění, že sem lezou na vlastní nebezpečí!
Chudáci nováčci, když si přečtou toto, tak je hned musí přejít chuť na hru, jelikož dostanou pocit, že něco MUSÍ, a když se něco musí, tak už to není ono ; )-
Chudáci nováčci, když si přečtou toto, tak je hned musí přejít chuť na hru, jelikož dostanou pocit, že něco MUSÍ, a když se něco musí, tak už to není ono ; )-
Už niekolko dní robia údržbu,maju upozornenia,fajn.Teraz som hral gr,dal si pauzičku (fakt asi min-2min) a vratim sa k hre iba eror hlaška a zrušená partia hry.Super!Dokedy tuto udržbu budú robiť nevie niekto?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Mají v háji sítě, bude to na dýl.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Do pr*ele z MRAZOPRDMI a ich LAGFESTOM!Zas ma kicklo z hry nastastie po dokoncení bounty a kecov u tyraela.
Migranti poslapali kably a ted to bude trvat nez ty ztraty opravi :-)
@tabletofon
@tabletofon
1x DC jsem přežil (T6), ovšem 8x HF amulet totálně na pytel a pak 10x nožík v kostce - ani jednou DoD či Kukri, natož ancík
Takže celovečerní farma materiálu v pr*eli a nic z toho
rollback na stav asi 15min před DC, díky, anc mojo v pi*i, bounty taky....ztrácím chuť do hry, protože tohle je prostě furt něco...když ne lagy ,tak DC když ne DC, tak FPS drop nebo bugy jak brno...prcám na to už....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Koukam,ze ma kazdy solidni nervy Pridam se tez.Znicil jsem si krasne Anc Uliana botky Pak si sel spravit chut na HT WD,ze bych treba mohl postoupit v tech GR.Bez sance.Ty lagy at si strci nekam!!!
Diky lagum a vsemu kolem jsem prisli o keye a naladu hrat :-D hrozny stav hry tedkom.. :-(
@tabletofon
@tabletofon
Hele já v neděli na HC celej den úplně bez problémů, a že jsem toho nahrál docela dost Ale zase se mi kousla kostka - vyrábí mi všechny nožíky krom DoD a ancient verze asi vůbec nezná
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Taky mi samozrejme vadi ty jejich dc, lagy apod. Nejjednodussi ale je si dat par dni pauzu jako ja. A jsem v klidu,doporucuju oni vam ty paragony neutecou
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
NAPROSTO STEJNÉ ... i ty počty (no, těch HF jsem vyrobil asi jen 7) ... VŮBEC NICTyckin píše:1x DC jsem přežil (T6), ovšem 8x HF amulet totálně na pytel a pak 10x nožík v kostce - ani jednou DoD či Kukri, natož ancík
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Skúšal som to, offline a prihlásený v menu sú tie isté expy.Zmener píše:Taky mi samozrejme vadi ty jejich dc, lagy apod. Nejjednodussi ale je si dat par dni pauzu jako ja. A jsem v klidu,doporucuju oni vam ty paragony neutecou
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Paragony za čekání v Menu má jen Dava ... tak nekecej ... :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Tak jsem si taky v kostce pocraftil. Šel jsem do toho s tím, že stejně mi nic lepšího než ted mam, kostka nedá.
No a co se stalo?
No přece nic, nedala, 13k mlíka fuč.
Jediné co stojí za zmínku je toto, ale ani to mě neboostne. Potřebuju 3300+, teď nosím smk co má stejnou dmg jako DoD 3250.
Ale takovádle mrdka padne, to jo...
Ed/ po rollu z 5 na 7 AS 3333,5
No a co se stalo?
No přece nic, nedala, 13k mlíka fuč.
Jediné co stojí za zmínku je toto, ale ani to mě neboostne. Potřebuju 3300+, teď nosím smk co má stejnou dmg jako DoD 3250.
Ale takovádle mrdka padne, to jo...
Ed/ po rollu z 5 na 7 AS 3333,5
Naposledy upravil(a) buchis dne 22.09.2015, 10:58 hod., celkem upraveno 1 x.
Buchis je death, ať žije herdek
Omg, mne by to teda boostlo Jenže na sezóně je nedostatek všeho a kostku dráždím po troškách, zatím neúspěšně