Zrušení AH!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Re: Zrušení AH!

Příspěvek od Reve » 19.09.2013, 09:43 hod.

Bllumka - nevim kde si byl na tom, ze vscihni breci, ze AH nebude...myslim, ze jsou vsichni spis radi a breci pouze par lidi...a to nelze nikomu vycitat..kazdyho holt bavi neco jinyho...stim nic neudelas a neni na tom moc co nechapat

Majky_majk
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 19.09.2013, 10:04 hod.

Reve píše:majky majk - jak to muzes srovnavat s D2 ? Tam GAH nebyla a pokud nezmizi ta tak nezmizi ani boti, protoze budou lidi kupovat goldy od tretich stran(aby mohli kupovat itemy na GAH) a kupovali by je jeste vic, protoze i kdyz jich asi nebylo moc tak nekteri je kupovali na RMAH a to by uz nemohli kdyz nebude...takze nevim proc by boti meli vymizet kvuli zruseni RMAH...boti vymizi kdyz zmizi obe aukce..nebo se aspon hodne vyrazne omezi..
V D3 taky nebude GAH. Peníze budou mít hodnotu pouze pro vylepšování itemů, craft a trade mezi hráči. Od D se to nebudem oc lišit.

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 19.09.2013, 10:05 hod.

tu skor islo o to, ze kedze v diable 3 je hyper mizerny loot, tak AH bola celkom zabava. Mne po 1250 hodinach hrania spadlo mempo s cc 4,5, ktore mi bolo na dve veci kedze som barbariana nehral a ani nechcel. Tak som ho predal za cca 18 eciek. Jasne ze ho niekto kupil lebo na jeho padnuti by cakal pol roka aktivneho hrania. Pokial bude loot 2 bude to lepsie, ale ako vravim rmah mali zachovat. AH je hlupost pre deti.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 19.09.2013, 10:12 hod.

majky majk - tak to priste poradne cti..pac ja sem reagoval na to, ze on psal KDYBY GAH zustala tak i tak boti zmizi..a ja tvrdil, ze ne...:)

to, ze GAH nebude to samozrejme vim...

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 19.09.2013, 10:18 hod.

se me libi,jak nekteri resej ty uplne nejkatastrofalnejsi scenare,ktery jsou ale tak pravdepodobny,asi jako ze zejtra vyhladi vsechen zivot meteorit...

penize blizzard vubec neresi,zejmena ne z hlediska prijmu z RMAH,wow vydalava asi tak 100x tolik nez nejaka RMAH,navic jen prodej vsech kopii diabla zaplatil vyvoj hry 150x...

duplikovani itemu neni mozny zadnym programem ani nijak jinak,jakejkoliv duplikovanej item,kterej v D3 vznikl,vznikl vlastnim bordelem u blizzardu,protoze je "klonovali" pomoci obnoveni udajne vykradenejch uctu a blizzard se po puvodnich predmetech nijak nepidil...

taky se me zda,ze blizzardu proste doslo,ze vic toho uz ztratit nemuze,tak se rozhodl zrusit AH,par lidi tim sice nasere,zejmena ty,co jeste hrajou,ale to je mnohokrat mene lidi,nez timhle tahem muze ziskat zpatky na svoji stranu pro nakup datadisku,za vsim budou prachy,nikoliv dobra vule

doufam,ze drop bude minimalne stejnej (ne-li lepsi) nez na konzolych :wave:

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 19.09.2013, 10:27 hod.

... vzhledem k tomu, že ON jsem já, tak zareaguju :-) ... ON nepsal, že kdyby GAH zůstala , tak boti zmizí, ale že se výrazně omezí a to si myslím stále, na černým trhu nikdy nebude fungovat masa ... to jen k tomu "pořádně čti a reaguj" .... nicméně nerad bych, aby z toho příspěvku vyznělo, že jsem pro zachování AH, jsem rád za její zrušení a to byla jen úvaha ...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 19.09.2013, 10:32 hod.

jj vsak ja reagoval na slovo "omezi" hned prvne..ale pri ponekolikatym opakovani uz jsem to napsal trosku jinak(to uz je od tebe ted trosku slovickareni)...takze jsem cetl poradne :)..za ON se omlouvam..nechtelo se me listovat zpet na koho jsem vlastne reagoval..:)..prave by ta masa na cernym trhu zacit fungovat mohla, kdyz lidi nebudou moznost mit kupovat goldy na RMAH, ale kazdopadne to je jedno..nema cenu spekulovat...AH zmizi obe..coz je dobre..i kdyz zarobeny ecka zase nebyly spatny :D

Vendetta
Gorebelly
BattleTag:BALROG #2851

Příspěvek od Vendetta » 19.09.2013, 10:38 hod.

Viete co je najvecia ironia :) ze u nas na hernom portali sector.sk bola recenzia na diablo 3 konzoly kde mimochodom dostala 9/10 a medzi minusi bolo ze : chyba aukcni dom . hhh

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 19.09.2013, 10:39 hod.

... ok peace :-))) ... a souhlas, že zmizí obě je jen dobře ...

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 19.09.2013, 10:44 hod.

Vendetta píše:Viete co je najvecia ironia :) ze u nas na hernom portali sector.sk bola recenzia na diablo 3 konzoly kde mimochodom dostala 9/10 a medzi minusi bolo ze : chyba aukcni dom . hhh
tak to mohl dat jenom nekdo,kdo hru na pc na pc nikdy vzivote nehral,stejne tak ta hra na 9/10 nema,spis tak 7/10

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 19.09.2013, 10:46 hod.

Reve píše:majky majk - tak to priste poradne cti..pac ja sem reagoval na to, ze on psal KDYBY GAH zustala tak i tak boti zmizi..a ja tvrdil, ze ne...:)

to, ze GAH nebude to samozrejme vim...

OK... moje chyba ;-). Já jsem jednoznačně pro úplné zrušení. Zrušením pouze RMAH by se toho moc nezměnilo. Minimálně ne v zábavnosti hry. To už by bylo rozumnější zrušit GAH a nechat jen RMAH.

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 19.09.2013, 11:29 hod.

Vendetta píše:Viete co je najvecia ironia :) ze u nas na hernom portali sector.sk bola recenzia na diablo 3 konzoly kde mimochodom dostala 9/10 a medzi minusi bolo ze : chyba aukcni dom . hhh
:D tam chodim tam chodim tam som zamy tam som znamy.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 19.09.2013, 12:17 hod.

nedelal si tu recenzi? ty jsi asi znamy vsude ze ? :))

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 19.09.2013, 12:18 hod.

majky majk - stim naprosto souhlasim...myslim, ze GAH nici hru vic jak RMAH...kdybych si musel vybrat tak taky radsi aby zustala RMAH...ale blizz zvolil nejlepsi moznost(ani neverim, ze to pisu pac posledni dobou me prislo, ze voli jen spatny moznosti) :)

Patho
Gorebelly
BattleTag:Patho#2188

Příspěvek od Patho » 19.09.2013, 13:25 hod.

ked sa teda zrusi AH, myslite ze by bolo fajn vybavit si chars aspon ako tak za niekolko milionov z veciami z AH aby boli nejako vybaveny ked zanikne AH, lebo potom ich s dropom nejak extremne nevylepsim :D alebo myslite ze s prichodom datadiskom mi budu stacit aj ked budu nahy? 8-)

Tal_Rasha
Wraith
BattleTag:TalRasha#2799

Příspěvek od Tal_Rasha » 19.09.2013, 13:49 hod.

Patho píše:ked sa teda zrusi AH, myslite ze by bolo fajn vybavit si chars aspon ako tak za niekolko milionov z veciami z AH aby boli nejako vybaveny ked zanikne AH, lebo potom ich s dropom nejak extremne nevylepsim :D alebo myslite ze s prichodom datadiskom mi budu stacit aj ked budu nahy? 8-)
Áno, veľmi logicky na to ideš a dobrá poznámka. Lebo ak som teraz môjho obľúbeného monka rozpredal, tak nahatý budem musieť ísť od normálu. A tak keď budem vybavený aspoň podpriemerne, tak budem môcť ísť od Hellu :-) ( ale veľa by som do toho neinvestoval, keďže nevieme aký bude ten loot 2.0 a ako sa vyvinie situácia)

Momentálne mám na MP10 zaoblečeného Wiza a WD, kôli dokončeniu 5x100 SC do datáču. Monka chcem hrať ďalej na paragon 2.0 a v datáči. Tak asi ho oblečiem aspoň do 100 kdps róbu :-D

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 19.09.2013, 14:00 hod.

já už cca 3-4měsíce nehraju, párkrát jsem to zapnul, ale po dvou hodinách je to prostě pořád nuda. Obcas jsem koukal na novinky co budou v datadisku, ale vzhledem k tomu že celou hru kazila AH jsem to bral s rezervou. Tohle je nejlepší zpráva jakou Blizz mohl udělat, ani jsem tomu sám nevěřil, 18.března nasedám zpět do vlaku, do té doby pokud nebude patch odpočívám na nádraží :) zpět ke kořenům diabla!! těším se

Patho
Gorebelly
BattleTag:Patho#2188

Příspěvek od Patho » 19.09.2013, 14:12 hod.

Tal_Rasha píše:Áno, veľmi logicky na to ideš a dobrá poznámka. Lebo ak som teraz môjho obľúbeného monka rozpredal, tak nahatý budem musieť ísť od normálu. A tak keď budem vybavený aspoň podpriemerne, tak budem môcť ísť od Hellu :-) ( ale veľa by som do toho neinvestoval, keďže nevieme aký bude ten loot 2.0 a ako sa vyvinie situácia)

Momentálne mám na MP10 zaoblečeného Wiza a WD, kôli dokončeniu 5x100 SC do datáču. Monka chcem hrať ďalej na paragon 2.0 a v datáči. Tak asi ho oblečiem aspoň do 100 kdps róbu :-D
presne tak som to aj myslel, že aspoň na 100k dps dať chars za ktoré nehrávam :) ale že či to bude mať význam? keď príde nová obtiažnosť, lvl 70 items s datadiskom tak tam bude možno každá vec lepšia ako teraz tak neviem..

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.09.2013, 14:46 hod.

Ja si nechal jen jednu postavu, zbytek prodanej za jeste pekny ceny.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 19.09.2013, 14:48 hod.

hmm tak ted nevim...za Barbara bych asi moc nedostal...za CM wizze bych asi neco mel, ale to zase bych pak nemel do brezna scim hrat :))...takze nevim nevim...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“