Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Ach jo ... to jsou problémy
Tak safra, pokud mě hra baví, tak ji hraju ne ? Je to ptákovina dneska čučet asi rok dopředu, než vyjde datáč.
Tak safra, pokud mě hra baví, tak ji hraju ne ? Je to ptákovina dneska čučet asi rok dopředu, než vyjde datáč.
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
hovorilo sa niečo aj o cene? či to bude všetko zdarma?
a taky doufam,ze uz konecne udelaj PC verzi diabla poradne,aby se odstranil ten lagovaci problem nacitani
a platené by malo zostať presne čo?
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
datadisk to jest act 5. nova postava a mystic
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Na ty Nephalem Trials se teda fakt HODNĚ těším...něco takového tu chybělo. Prostě v partě, když se farmí, tak se narazí na portál a najednou je změna a člověk se snaží splnit náhodný quest a má za něj odměnu - čili už ne jen tupé rubání...a loot runy jsou taky super.
Jasny, kdyz vyjde Paragon 2 pred datacem tak se vyplati farmit.EmhyrVarEmreis píše:Casus píše:Je uplne jedno co prijde driv. Vyhodnost a nevyhodnost rozhodne kolikrat vic expu dostava 70 oproti 60tce.EmhyrVarEmreis píše:Jenže podle oficiálních zpráv přijde Paragon 2.0 ještě před datadiskem a zvýšení lvlu na 70 (a tudíž pravděpodobně více expů za moby) bude až v datadisku, takže teoreticky farmit nové Paragony může být výhodné i teď. V opačném případě by totiž nebylo výhodné farmit Paragon ani po příchodu Paragon 2.0 a muselo by se s "výhodností farmení" čekat až na datadisk...
Navic situace "v opacnem pripade" nedava smysl. Nemuzes cekat na datadisk kterej vysel pred paragonem.
Není to jedno.
A smysl to dává.
Že to nechápeš je něco jiného. Tak jak jsem to popsal je to tak jasné a logické, že to snad musí pochopit každý.
Opacne kdyz vyjde Paragon az po dataci (coz je samo o sobe blbost) tak musime cekat na datadisk. To dava smysl. Musime cekat na neco co uz vyslo.
Takze je to uplne jedno kdy to vyjde, otazka je kolikrat vic xp bude dostavat 70tka. A 70tku pred datacem mit nebudes.
Placené budou ty nepodstatné věci - nový akt, nová postava, ilvl 70 itemy
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
arnold:
přečti si můj post pořádně ;-). Samozřejmě, že nikdo neví, jak to vlastně bude... ale některé věci jdou předpokládat.
killerecek:
Jasně... s tím samozřejmě souhlasim, ale v zásadě to potvrzuje to, co jsem sám psal.
Je blbost předpokládat, že tyhle změny budou platit pro starý obsah. Možná něco málo, ale je přece nesmysl, aby Blizzard posunul 10x HP existujících monster v existujících lokacích, na existujících obtížnostech a nechal je zabíjet hráčema, kteří se bez datadisku nedostanou k dostatčnému gearu.
Je z toho jasné, že nový obsah přinese novou náročnost, kde člověk užije novej gear... a ta nová náročnost bude muset být odměněna expama, protože jinak by hráči raději snadno krájeli starej obsah.
Je to stejné ve WOW... s novým dějem je vše staré pomyslně restartováno a rozdíly mezi hráčema se stanou poměrně malé.
přečti si můj post pořádně ;-). Samozřejmě, že nikdo neví, jak to vlastně bude... ale některé věci jdou předpokládat.
killerecek:
Jasně... s tím samozřejmě souhlasim, ale v zásadě to potvrzuje to, co jsem sám psal.
Je blbost předpokládat, že tyhle změny budou platit pro starý obsah. Možná něco málo, ale je přece nesmysl, aby Blizzard posunul 10x HP existujících monster v existujících lokacích, na existujících obtížnostech a nechal je zabíjet hráčema, kteří se bez datadisku nedostanou k dostatčnému gearu.
Je z toho jasné, že nový obsah přinese novou náročnost, kde člověk užije novej gear... a ta nová náročnost bude muset být odměněna expama, protože jinak by hráči raději snadno krájeli starej obsah.
Je to stejné ve WOW... s novým dějem je vše staré pomyslně restartováno a rozdíly mezi hráčema se stanou poměrně malé.
Samozrejme, jak pise Majky_majk. Novi mobove budou 60-70, bude za ne vic xp. Pokud na 70tce bude 10x vic xp za moba, bude se novej paragon expit 10x rychlejs nez dnes. Kazdych 10 hodin prosezenych ted pred datacem bude jak hodina v dataci na 70. (priklad ofc)
Nephalem Trials ... no vida to je pro mě novinka jsem to nějak přehlídl v té záplavě. Další věc, díky které se těším ještě víc uaa
- Mysterious Stranger
- Quill Rat
- BattleTag:Stranger#2311
Môj názor na pripravované zmeny je zdržanlivý, poučil som sa pri vývoji D3. Bude mrte iteration, bohvie koľko z toho čo naznačili sa im naozaj podarí spraviť. Lepšie brať tieto info jedným uchom dnu a druhým von, človek sa začne vytešovať a potom je sklamaný. Pvp arény boli sľúbené už dávno a bez ohľadu na okolnosti prečo to nevyšlo v hre stále niesú prítomné. Tento trend sa môže opakovať pri akýchkoľvek zmenách, o ktorých bola na gamescone reč. To čo nám o expanzii zatiaľ ukázali je moc nekonkrétne, aby som začal kritizovať alebo sa radovať, proste niet novú hru ešte za čo uchopiť. Rozhodne tentokrát nebude žiaden preorder z mojej strany, pekne si počkám na to čo presne bude hra obsahovať (poprípade si počkám pár mesiacov po oficiálnom release) a potom zhodnotím, či sa mi za to oplatí minúť ďalších 40-60 Eur. Som však skeptický k release 2014, neverím tomu, že Blizz skutočne vyplní túto prognózu.
Nephalem Trials ?? omlouvám se předem za neznalost, ale to bude co? ten náhodnej dungeon? nebu su vedle uplně? Dík za stručnou odpověď. jinak na datáč se těším docela dost .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Zhar the Mad
dufam ze naphalem trials nebude iba v coop hre, ale aj single
tak teda co je to ten naphalem trials...??? a konecne sa zas trochen ozivi cele diabloIII datadisc vyzera super...kedy vlastne vyjde?
-
- Zhar the Mad
niekedy 2014
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No oni toho moc o tom neřekli, dobrej odkaz na diskusi je zde: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8yJDM#t=35
Obecně by to měly být portály, na které náhodně narazíte. Po vstupu byste měli být podrobeni Nephalem zkoušce. Zatím neřekli, co to může být, ale určitě půjde o zabití nějakých monster (asi v nějakém čase). A pokud uspějete, dostanete odměnu a budete podrobeni ještě těžší zkoušce a tak dokola, dokud to nepoděláte a tím pádem trial končí Toť můj postřeh, ale rád se nechám opravit od ostatních...
Obecně by to měly být portály, na které náhodně narazíte. Po vstupu byste měli být podrobeni Nephalem zkoušce. Zatím neřekli, co to může být, ale určitě půjde o zabití nějakých monster (asi v nějakém čase). A pokud uspějete, dostanete odměnu a budete podrobeni ještě těžší zkoušce a tak dokola, dokud to nepoděláte a tím pádem trial končí Toť můj postřeh, ale rád se nechám opravit od ostatních...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ty vole, na hc to nemuzem podelat!:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz