Legendarky a setovky? jak na ne?
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:15 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Legendarky a setovky? jak na ne?
A ako si prišiel na to +0,1% Čo tu splietaš o MP10 ? Na legendárky je to najhoršia možná voľba. Stačí max MF napríklad z paragona, MP nastaviť na 1-2 a veselo killovať A keď si si nevšimol písal som že zbytočne nekupovať MF equip (aj keď vobec už drahý nie je) na úkor DPS...
S4 Monk 1100+
Naprostá blbost Přečti si základní principy dropu předmětů. Mě třeba nejvíce legendárek padá z mobů, a k tomu aby padla legendárka z moba 5 NV nepotřebuješ, když pominu MF bonus z NV. NV 5 má u elitek pouze vliv na zaručený drop 1 rare itemu, počet affixů ovlivňuje výše MF - tudíš i dropu legendárky.Qwadrax píše:kazde mp ti navyssuje MF , asi to nevis jinak by jsi se neptal proc to pisu
PRI 625 MF dostanes +0,1% na drop legend, pokud to nevis diskuze s tebou zda MF ovlivnuje drop Legend je vicemene o nicem, Dokud nebudes mit mf 625% MF NEOVLIVNIJE DROP LEGEND, mozna by ti stacilo si precist neco o tom jak je to nastavene nez tu placat blbosti, pokud mas NV 5 je sance ze ti dropne z elitky Legenda, pokud nemas NP5 tak ti nedropne v souvislosti s MF ani v souvislosti s NV 1-2-3-4, dropne ti pouze na zaklade 0,000nic sance na drop. pokud chcete legendarky tak je to jen o NV5 a poctu zabitych mobu, nikoliv o MF
Vice nema smysl se k tomu vyjadrovat
MF ovlivnuje drop legendarek...
tady najdete vse o MF http://www.diablofans.com/topic/57939-m ... nsight/#S2
tady najdete vse o MF http://www.diablofans.com/topic/57939-m ... nsight/#S2
moc pěkně zpracovanej článek, ale pořád to může být jen o štěstí těch lidí co dělali ten test .. jinak ..
If the same monster has a 10% chance to drop a 5-affix rare item and you have 50% magic find, you now have a 15% chance to get a 5-affix rare item. - blue post na offi foru
Prostě k příkladu mít na legendary 1% šanci bez MF, tak s MF 500 mám šanci na drop 50% .. (procenta jsem záměrně přehnal)
A i když má člověk na něco 50% šanci, tak to neznamená, že když mu jednou něco nepadne, tak že mu to podruhé padne, že ano .. takže je to stejnak opět o štěstí i když to MF k tomu štěstí trošku přidá .. Jsou i tací, kteří při 99% šanci na drop legendary měli tu smůlu, že by v jejich dropu to 1% hrálo velkou roli
If the same monster has a 10% chance to drop a 5-affix rare item and you have 50% magic find, you now have a 15% chance to get a 5-affix rare item. - blue post na offi foru
Prostě k příkladu mít na legendary 1% šanci bez MF, tak s MF 500 mám šanci na drop 50% .. (procenta jsem záměrně přehnal)
A i když má člověk na něco 50% šanci, tak to neznamená, že když mu jednou něco nepadne, tak že mu to podruhé padne, že ano .. takže je to stejnak opět o štěstí i když to MF k tomu štěstí trošku přidá .. Jsou i tací, kteří při 99% šanci na drop legendary měli tu smůlu, že by v jejich dropu to 1% hrálo velkou roli
- Azazelík
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Azazel#2270
takze dnes koncim s farmov uz sa mi nechce
za 2 dni co som mal volno som hral 7 hodin dokopy PL 47-51,7
32 legendariek 5 setoviek
MF bol v rozmedzi od cca 270-285 pri 5×NV a vacsinou som chodil alkaizer run s rakkin crossic..over and over
za 2 dni co som mal volno som hral 7 hodin dokopy PL 47-51,7
32 legendariek 5 setoviek
MF bol v rozmedzi od cca 270-285 pri 5×NV a vacsinou som chodil alkaizer run s rakkin crossic..over and over
Nevím, proč bych si to měl přečíst znovu, když je to kupa nesmyslů. Když ignoruješ oficiální informace od Blizzardu a vymýšlíš si vlastní patlaniny, je to tvůj problém, stejně ti nikdo nevěřiíQwadrax píše:Drop legendarek z mobu nebo elite =k tomu je mala samce ze ti dropne, tak jako Rare nebo set nebo modra kazde ma svou sanci ktera se rapidne snizuje smerem od modrych k legendam, muzes jit naproti pomoci NV5 kde se ti sance zvedne u elite, MF nema vliv na DROP, MF ma pouze vliv na afixi na MAGIC/RARE itemech to je cele,
A ano pokud budes mit MF 6250 dostanes +0,1% na sanci ze ti dropne Legenda
jj jsi uplnej ignorant, precti si poradne co jsem napsal, vice s tebou bavit nebudu
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:15 hod., celkem upraveno 2 x.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
nothing píše:moc pěkně zpracovanej článek, ale pořád to může být jen o štěstí těch lidí co dělali ten test .. jinak ..
Pokud je 1% šance na drop, tak při MF500 není šance 50%, ale 5% !!!
Ačkoliv mi přijde, že po patch už MF opravdu funguje jak má a MF ovlivňuje i drop legendárek, tak testy a statistiky zatím vliv MF na legendárky na statisticky významené hladině neprokázaly... informace od Blizzardu taky vždy mluví pouze o rare. Takže ...
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:16 hod., celkem upraveno 1 x.
0.1% pro 625MF sice dobry, ale zalezi kolik je rozdil oproti ostatnimu MF, kdyz na 0MF budes mit 0.01% sanci na drop, tak to bude hodne znat
MF ovlivnuje akorat pocet affixu u rare,ne drop legendarek a setovek.
Drop legendarek a setovek ovlivnuje jen pocet zabitych mobu.
Drop legendarek a setovek ovlivnuje jen pocet zabitych mobu.
spatne...
MF increases the "quality" of the gear you get, but only in terms of the rarity of the items which means the "item class". The item level is not affected by MF nor is the amount of loot dropped.
MF increases the "quality" of the gear you get, but only in terms of the rarity of the items which means the "item class". The item level is not affected by MF nor is the amount of loot dropped.
Tady asi někdo neumí procenta, když budu mít 100% a 500%, a při 100% MF mi padne jedna legendárka z 1000 zabitých mobu, tak kolik mi padne legendárek pri 500%? 5x tolik, ale pro někoho je to prostě nepochopitelné a stále dokola mele, že MF nemá vliv na drop legendárek. No tak si prostě chodtě s MF 100%, ale pak se podívejte co vám padá a nebrečte tu. My chytřejší chodíme s vysokým MF a jsme spokojení
Fakt blbost. Akorát padá víc žlutých crapů...Borgi* píše: My chytřejší chodíme s vysokým MF a jsme spokojení
No nic, právě jsem zkusil jeden run narychlovku a ejhle 3 legendary .. sice nic moc, ale padlo to .. třeba jen štěstí