Otázky a Odpovědi
@Lemurman co se tyce bombadieru tak me to stalo asi deset tisic shardu ale mel jsem stesti zase na WH
Achievements: 7400 (92%)
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Otázky a Odpovědi
Kryon - nemáš zaplej teamviewer nebo nebo něco neobvyklého?
Jinak se na to mrknu jak sednu k PC.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jinak se na to mrknu jak sednu k PC.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
zdar,
opravdu potrebuju pomoc, jsem na lvl 48 a mam ps3 verzi a do tedka nebyla potreba resit skilly, ale je problem ze na X kde ma byt primarni utok (sekera apod) tak mam nejaky spell a vubec to nejde prehodit na sekani se zbrani, vubec cela ta skill obrazovka mezi X /\ O (_) se vubec prepina nejak divne, ma nekdo tip ?
dik
opravdu potrebuju pomoc, jsem na lvl 48 a mam ps3 verzi a do tedka nebyla potreba resit skilly, ale je problem ze na X kde ma byt primarni utok (sekera apod) tak mam nejaky spell a vubec to nejde prehodit na sekani se zbrani, vubec cela ta skill obrazovka mezi X /\ O (_) se vubec prepina nejak divne, ma nekdo tip ?
dik
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Sevas, mel sem taky tuhle konzolovku. Myslim ze v nastaveni musis kliknout na neco, co nvm jak se jmenuje : )) a pak najedes do spellbooku a muzes si dat skoro kazdy utok buff a podobny nesmysly kam chces+ si tam jeste zapni aby byly spelly vic popisovany, bude se ukazovat, co doopravdy dela, kolik% dmg dava atp. Musis si s tim pohrat, ale vim ze to de snadno, jen ti nedovedu z hlavy presne poradit co mackat.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Pokud se nepletu tak si musis v OPTIONS-GAMEPLAY zaskrtnout ,, ELECTIVE MOD ,, .Pak si muzes davat co chces a kde chces
- Cartman
- Burning Soul
Jj to bude ono, jak sem to zahlidl, takk sem si vzpomnel=p
zdravim,
zkratim to diablo1 jsem hral jen k rezniku, D2 nikdy, D3 dohrano okamzite od vydani a konec, nyni D3 UE na PS3 (cestuju na chatu a konzole je jedine offline reseni)
na psku neco navolim a mackam cokoliv me napadne(brutal attact na gamepad) chodim s lidma bounty, jsem na 65lvl takze nema cenu resit veci, protoze porad pada neco new a new.
1. hledam na jake spelly mam nastavit crusaderku (fakt popis pro blbce)
2. kdyz mam new item, tak do 50 lvl jsem to bral cim vic to ma goldu tim je to vic pro me lepsi (v tom jsem zacal poslouchat vase podcasty a hlavne ten dredatej chalan je supr) a tam bylo receno ze na softu kazdej jede dmg, takze tedka jedu kdyz to ma lepsi dmg tak to beru a na psku je takova vec ze vam to ukazuje tri stupne od kazde vlastnosti, takze pokud mec ma ve vsech smerech treba 2+ a -1 tak ho beru.
3. proste me sere ze pokud padne nejaka legendary epic 0,000000065% lol vec tak ja to ani nepoznam, protoze nevim do jakych vlastnosti mam vubec koukat aby to rezalo jak ma.
Vim ze je to zmatene, tedka je psn pod ddos utokem tak jsem si dal par 14° beeru, ale jinak bych sem ani s takovejma vecma nenapsal.
dik
zkratim to diablo1 jsem hral jen k rezniku, D2 nikdy, D3 dohrano okamzite od vydani a konec, nyni D3 UE na PS3 (cestuju na chatu a konzole je jedine offline reseni)
na psku neco navolim a mackam cokoliv me napadne(brutal attact na gamepad) chodim s lidma bounty, jsem na 65lvl takze nema cenu resit veci, protoze porad pada neco new a new.
1. hledam na jake spelly mam nastavit crusaderku (fakt popis pro blbce)
2. kdyz mam new item, tak do 50 lvl jsem to bral cim vic to ma goldu tim je to vic pro me lepsi (v tom jsem zacal poslouchat vase podcasty a hlavne ten dredatej chalan je supr) a tam bylo receno ze na softu kazdej jede dmg, takze tedka jedu kdyz to ma lepsi dmg tak to beru a na psku je takova vec ze vam to ukazuje tri stupne od kazde vlastnosti, takze pokud mec ma ve vsech smerech treba 2+ a -1 tak ho beru.
3. proste me sere ze pokud padne nejaka legendary epic 0,000000065% lol vec tak ja to ani nepoznam, protoze nevim do jakych vlastnosti mam vubec koukat aby to rezalo jak ma.
Vim ze je to zmatene, tedka je psn pod ddos utokem tak jsem si dal par 14° beeru, ale jinak bych sem ani s takovejma vecma nenapsal.
dik
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
konzoli nemám ale principy budou stejný jak na PC, přečti si sekci http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 44&t=10792
a pak sekci pro cruse určitě najdeš nějakej build/ případně písni SZ
a pak sekci pro cruse určitě najdeš nějakej build/ případně písni SZ
- Cartman
- Burning Soul
Sevas ; )-
Jak se prosím počítá, stackuje, CDR?? Dám item co má 10% a připočte to 5 = / to se mi nelíbí... to od určitýho % bere jen půlku? NEsnášim blizzard,. Všechno dělají tak, že,. Pochop si sám... NEchápu proč by to mělo takhle fungovat.
Jak se prosím počítá, stackuje, CDR?? Dám item co má 10% a připočte to 5 = / to se mi nelíbí... to od určitýho % bere jen půlku? NEsnášim blizzard,. Všechno dělají tak, že,. Pochop si sám... NEchápu proč by to mělo takhle fungovat.
Funguje to přesně jak je to na itemu popsané, sníží Cooldown a danou hodnotu procent. Ovšem z aktuálního stavu Cooldownu jaký máš (a ne z původní hodnoty, co je napsaná u spellu).
Máš např. už 50% CDR. K tomu spell, který má Cooldown např. 12s. Tedy aktuálně máš Cooldown 6s. Přidáš item, který má 10% CDR. Ten tedy zafunguje jako 10% z aktuálního CD, tedy ze 6s sníží 0,6s na výsledných 5,4s.
V procentech to znamená, že pokud už máš 50% CDR a přidáš 10%, tak z toho bude 55% CDR.
Jednotlivé hodnoty se násobí. Vzorec pro celkový CDR:
(1 - [(1 - CDR1/100) * (1 - CDR2/100) * (1 - CDR/100)... ]) * 100
Máš např. už 50% CDR. K tomu spell, který má Cooldown např. 12s. Tedy aktuálně máš Cooldown 6s. Přidáš item, který má 10% CDR. Ten tedy zafunguje jako 10% z aktuálního CD, tedy ze 6s sníží 0,6s na výsledných 5,4s.
V procentech to znamená, že pokud už máš 50% CDR a přidáš 10%, tak z toho bude 55% CDR.
Jednotlivé hodnoty se násobí. Vzorec pro celkový CDR:
(1 - [(1 - CDR1/100) * (1 - CDR2/100) * (1 - CDR/100)... ]) * 100
- Cartman
- Burning Soul
to sem si myslel, dík,. proč dělaj všechno tak složitě Dyť to de i jinak, jednosuše,. naflákám do hry CDR, aby se normálně sčítaly a krásně z hlavy si pak můžu vypočítat do sekundy kolik to cca hodí, takhle to je věda.. Akorát by museli omezit itemy, co by CDR mohly mít nebo dát nějaký cap.
Chápu, že se snízí CD o 10% a když přidám další % tak to je už z toho sníženýho CD, ale že mi to v details ukazuje "míň" mě demotivuje.
Vzorec už chápu, tj zlo když dlouho nepočítáš, pořád sem tam chtěl něco dokládat a pak mi to došlo, když sme prostě počítal a nevymýšlel pí****** ; )- Děkuji moc!
Chápu, že se snízí CD o 10% a když přidám další % tak to je už z toho sníženýho CD, ale že mi to v details ukazuje "míň" mě demotivuje.
Vzorec už chápu, tj zlo když dlouho nepočítáš, pořád sem tam chtěl něco dokládat a pak mi to došlo, když sme prostě počítal a nevymýšlel pí****** ; )- Děkuji moc!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ti sou všude jen s tim portálem k jejich mame ne a ne najít.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ja chodim festering, agony 2, northern... Tam pokazde neco najdu
@tabletofon
@tabletofon
cus lidi mam problem na batle netu jsem zapomel heslo a kontrolni otazku znam jenom mail co mam delat ?dekuji a jeste se nemuzu pripojit diki tomu na diablo
Naposledy upravil(a) sesicz66 dne 27.08.2014, 22:33 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak jistota je hall of agony 2 , jsou tam vždy 2, navíc je to malá mapa ...
Nekde psali, ze byl ninja nerf, jde jeste agony?
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Už tam není 100% šance na gobliny. Asi ani v jiných lokacích už není. Agony 2 jsem jel 4x a gobliny měl jen 1x.
Tak to uz se vyplati hrat normalne rift a potkavat je tam