Zeď nářků
Snazim se posbirat Ulianu a nejde to. Mam zatim tri kousky. Z toho ramena trikrat, jednou uz ancient. Tak jsem sel vcera ke kostce, ze to zkusim tam, ten reroll na jiny kus ze stejneho setu. Z ramen se stala helma. Tu mam. Tak znovu. Z helmy se staly ramena. Nemel jsem tolik soulu, takze jeste jeden pokus. Helma. OMG. Jdu k truhle, vyberu vsechno nepotrebne, rozbiju to a zase ke kostce. Helmu mi pretocila na ramena.
Ja skoro chcipl. Kolega z klanu taky, kdyz jsem mu to hned zive popisoval.
Nakonec kostku oznacil jako "awesome shoulders to head to shoulders to head to shoulders machine"
Nakonec kostku oznacil jako "awesome shoulders to head to shoulders to head to shoulders machine"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zeď nářků
Tohle přesně jsem řešil u HT setu na WD. Furt padaly gatě co už jsem měl tak si říkám "no jó,kostka! deme na to:)" a výsledek stejnej, házelo mě to z gatí na boty a zpět sem tam do toho helmu co už taky mám. No ale naštěstí, poslední šťouch a byl tam chybějící kousek tak to bylo o fous.iki píše:Snazim se posbirat Ulianu a nejde to. Mam zatim tri kousky. Z toho ramena trikrat, jednou uz ancient. Tak jsem sel vcera ke kostce, ze to zkusim tam, ten reroll na jiny kus ze stejneho setu. Z ramen se stala helma. Tu mam. Tak znovu. Z helmy se staly ramena. Nemel jsem tolik soulu, takze jeste jeden pokus. Helma. OMG. Jdu k truhle, vyberu vsechno nepotrebne, rozbiju to a zase ke kostce. Helmu mi pretocila na ramena.
"awesome shoulders to head to shoulders to head to shoulders machine"
hodně dobrý
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Mno jo, public je plny monku, ale lakomych a parta/klan, to je samy wd, takze si to fakt musim najit sam. Asi pres tu STH machine
to Seton: Bohužial zrejme nie (drž palce nech na zajtra dostanem volno v práci,potom možno) treba dospávať.A konečne by mrazoprdy mohli opraviť bugy,keď potvoru dorazíte,tak stojí.Nestáva sa to často,málokedy,ale keď dávate gr run,tak i len sekunda,dve tri naviac zbytočne zdržia,keď okolo takej potvory tancujete.Raz sa mi dokonca stalo,že mi takáto potvora ohlodávala char.
Dierovač hádam už ani neexistuje. Padol mi na HC jeden, dávno, v dobe kamennej a odvtedy nič.
A pochoval som Crusa.
A pochoval som Crusa.
Jo tak to máme naprosto stejně!! předevčírem brekot a včera padl první na sezoně (295PL) !! Zeď nám zase začíná fungovat
tak jsem si dosbiral na sezone poradnej equip, udelal svuj rekord v gr a uz me to zase prestalo bavit, cekam na patch 2.4
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Přesně !!! Klel jsem že ho strašně potřebuju ... a včera 2 kousky ... jeden v rezervě. jupí
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Ja už tiež chcem ten posr....hm gift!Bueeeeeeee!
PS 16 03 SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!Nielen že mi dnes zdochol char tak ešte sa mi v 4 akte pri plnení bounty nest eventu zasekol debílek so štítom,stojí ako *O*OT,ani nič nerobí,nahodený štít nesmrtelnosti!
PS 16 03 SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!Nielen že mi dnes zdochol char tak ešte sa mi v 4 akte pri plnení bounty nest eventu zasekol debílek so štítom,stojí ako *O*OT,ani nič nerobí,nahodený štít nesmrtelnosti!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Proč jen nebyl ackovej... :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
No konečne kocka a aby mi to nebolo luto hned na to mi zas zdochol char.
Kuki nějakej náročnej ne Já teprve včera dal dohromady Zuni set, a on tu brečí nad krásným HF amuletem
Musím ale přiznat, že kouzlo sezóny na mne nepůsobí - veškeré dosavadní hraní mi přijde spíše jako povinnost a zbytečnej čas, prostě jen abych se zase dostal tam, kde už jsem na non-season byl. Místo abych mohl honit vysoké a zábavné GR, dělám všechno možné okolo - jenže když NS už skoro nikdo nehrál
Musím ale přiznat, že kouzlo sezóny na mne nepůsobí - veškeré dosavadní hraní mi přijde spíše jako povinnost a zbytečnej čas, prostě jen abych se zase dostal tam, kde už jsem na non-season byl. Místo abych mohl honit vysoké a zábavné GR, dělám všechno možné okolo - jenže když NS už skoro nikdo nehrál
Včera sice jen 6 HF craftů, ale takový lejna sem ještě neviděl , 6x pasivka, kterou nikdo nepoužil od patche 1.0.7 a staty?? no raději nemluvit
Já udělal tři HF amulety, staty i pasivky se slušně komentovat nedají Nicméně byl jsem tam zdarma, tak si nemůžu stěžovat že
Já vyrobil zatím jen asi 10 kousků a všechno smetí, no škoda mluvit tak se těším, až budu mít pěkný amulet .. přeci jen by si to moje WD zasloužilo už pravda je, že jsem farmení amuletu moc nevěnoval cosi mě to nebaví.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Tak ja si nestezuji Potesil jsem oba WD,ktere na S4 mam Viz. muj bnet profil,pokud je uz aktualizovany Tim pro me akce HF amulet konci Pripadne budu jen pomahat pri loveni masin ( Je to opruz kdyz kolikrat nejaka masinka nepadne ).
Proč v GR nedostanu death breath? Tenhle matroš padá z elit, ono snad v GR žádné nezabíjím?! Blizz je fakt zoufalej - jak jedu GR, nemůžu nic přetáčet, dělat šutry, kostkovat, prostě bez tohodle matroše NIC Jestli to má jako být motivace hrát bounty a nebo rifty, tak to není ideál - ty věci mají být jako alternativa, ne nás tam tlačit násilím...
Proc neni v gr pool na xp :-D
@tabletofon
@tabletofon