No legendary club
nevím, jak definuješ normální, ale asi ti neuznáme členství v klubu, když jsi hned při prvním hraní dropnul legendárku
ale určitě si na to nezvykej. je to spíš velký štěstí, než pravidlo.
ale určitě si na to nezvykej. je to spíš velký štěstí, než pravidlo.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Re: No legendary club
Ja uz ten MF nechapu, drandim s DH MF 280+- uz tyden a nic, vytahnu monka , mf 45 a hned ve 3 actu 5 minut hrani padne s obyc moba legend mojo...
sice to neni zazrak blizzardu, ale potesilo:)
http://www.mediafire.com/view/?5qh387boo31loov
sice to neni zazrak blizzardu, ale potesilo:)
http://www.mediafire.com/view/?5qh387boo31loov
joshuo, jestli ti takovejhle drop dělá radost, tak to značí velkou míru zoufalství
- Joshua88CZ
- Gorebelly
no radost je jen to ze sem videl oranzovy napis na zemi s postavou co nemela ani valor...to je uspech:Pv0kurka píše:joshuo, jestli ti takovejhle drop dělá radost, tak to značí velkou míru zoufalství
Me padla legendarka jedna dva dny po nahozeni 1.0.4 DH MF228% docela bida
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Dneska padla moje prvni setovka, prsten the wailing host, takze uz jsem panna jen co se sutr designu týče
Má MF vliv na drop legendarek nebo nema ?
mám 300 + 75 mf a nezda se mi ze by to padalo nejak vic jak s mf 100 třeba ... pada jen vic zlutejch
mám 300 + 75 mf a nezda se mi ze by to padalo nejak vic jak s mf 100 třeba ... pada jen vic zlutejch
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
mno tak se stávám pomalu tvrdým jádrem tohoto klubu, 60hodiny bez jediné legendárky - ani bych nevědl jak vypadají kdyby mi nepadla liquid rainbow Začíná mě to pomalu vadit, potřebuju drop nebo zahořknu ) nějaké rady od těch co jim to padá?:))
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
tak se přesouvám do kategorie 8-15
teď jsem moc nehrál, ale od 8.9. zatím nic, tak doufám že dnes to přijde!
teď jsem moc nehrál, ale od 8.9. zatím nic, tak doufám že dnes to přijde!
No nic, tak davam od D3 pauzu. Mit po 160h hrani na konte jen jeden setovy predmet, je proste malo. D2 me bavilo kvuli predmetum, hraval jsem ho proto, ze me lakalo slozit si svuj set, poskladat nejake runove slovo apod. V D3 je moznost najit vsechny casti setu utopie, navic odmenena tim, ze za komplet set neni prakticky zadny bonus. Legendarek je ve hre spousta, presto je zazrak, kdyz neco dropne. O planech pro kovare/jewellera ani nemluvim. A kupovat predmety na AH? To proste neni Diablo... Inferno (coz mela byt udajne vyzva, kterou bude trvat mesice, nez ji nekdo pokori) je jedna velka fraska. I bez navstevy AH projde prvni akt desetilete dite s jednou rukou za zady apod. Ale chapu, ze v dnesni dobe je moderni servirovat hry, ktere vedou hrace za rucicku.
Obihat porad jak klaun stejne lokace s MF 250% a sbirat mnozstvi rare bordelu me prestalo bavit. Chtel jsem si dat od D3 pauzu uz drive, ale porad jsem doufal, porad jsem si rikal 'kdyz mam takovy MF, tak neco dropnout musi'. Evidetne nemusi...
Obihat porad jak klaun stejne lokace s MF 250% a sbirat mnozstvi rare bordelu me prestalo bavit. Chtel jsem si dat od D3 pauzu uz drive, ale porad jsem doufal, porad jsem si rikal 'kdyz mam takovy MF, tak neco dropnout musi'. Evidetne nemusi...
Naposledy upravil(a) x-bat dne 13.09.2012, 08:18 hod., celkem upraveno 1 x.
docela tě chápu. jestli se situace zlepší, pošlu ti pmku ;D
Nic nepotrebuju
Celkove mi prijde D3 takove 'divne', neco tomu proste chybi. Navic je spousta veci az moc podobna D2 - prisery, zasazeni lokaci, 4 acty atd. Vyrazne se zmenil jen skill system, rozdelovani bodu za silu/dex/atd. se deje automaticky atd. Pokud je hra urcena pouze k mozkovemu vyplachu, tak ok - protoze staci akorat hru spustit, ctyri prsty jedne ruky polozit na klavesy 1-4, druhou chytnout mys a klikat - je jedno jak, je jedno co, umrit lze az v pozdejsi fazi hry. Vlastnosti predmetu byly taky zjednoduseny tak, ze je ke stesti potreba prakticky jen 'all resist' + hlavni atribut pro danou postavu (sila/dex...). Ze nekdo ostatnim parametrum nerozumi? No a, vsak hra je nastavena tak, aby ji projel kazdy...
At vydaji patch, kde bude inferno infernem, kde budu k uspechu potrebovat nejakou tu kreativitu, um apod. A ne toto, co je naservirovano ted...
Celkove mi prijde D3 takove 'divne', neco tomu proste chybi. Navic je spousta veci az moc podobna D2 - prisery, zasazeni lokaci, 4 acty atd. Vyrazne se zmenil jen skill system, rozdelovani bodu za silu/dex/atd. se deje automaticky atd. Pokud je hra urcena pouze k mozkovemu vyplachu, tak ok - protoze staci akorat hru spustit, ctyri prsty jedne ruky polozit na klavesy 1-4, druhou chytnout mys a klikat - je jedno jak, je jedno co, umrit lze az v pozdejsi fazi hry. Vlastnosti predmetu byly taky zjednoduseny tak, ze je ke stesti potreba prakticky jen 'all resist' + hlavni atribut pro danou postavu (sila/dex...). Ze nekdo ostatnim parametrum nerozumi? No a, vsak hra je nastavena tak, aby ji projel kazdy...
At vydaji patch, kde bude inferno infernem, kde budu k uspechu potrebovat nejakou tu kreativitu, um apod. A ne toto, co je naservirovano ted...
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Tak ja som vcera zazil sok a padol moj osobny rekord. Za dva A3 cleary ( cca 40 minut ) mi padlo spolu 6 legendarok.
Matematicky vyjadrene.... kazdych 7 minut drop 1 legendarky
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Chcipni a udav se s nima.:-DPapagaj píše:Tak ja som vcera zazil sok a padol moj osobny rekord. Za dva A3 cleary ( cca 40 minut ) mi padlo spolu 6 legendarok.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
No to je hnus, tam už se fakt nemůže jednat o "štěstí".
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
→ méně než jedna hodina
padl The Tormentor - asi půjde enchantressce asi ...
odehráno: 307h
padl The Tormentor - asi půjde enchantressce asi ...
odehráno: 307h
- patriarchf
- Fallen Shaman
- BattleTag:patriarchf#2640
Včera byl nějakej divnej den, padla mi legendárka se socketem http://us.battle.net/d3/en/item/windforce a ještě plánek na pásek se 6staty.
To celé za 2 hodiny farmy v a3, to se mi ještě nestalo
To celé za 2 hodiny farmy v a3, to se mi ještě nestalo
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
teď dlužíš všem závistivcům dodatek: VŠECHNO BYL CRAP, že jo?Papagaj píše:Tak ja som vcera zazil sok a padol moj osobny rekord. Za dva A3 cleary ( cca 40 minut ) mi padlo spolu 6 legendarok.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
kuki+1Kuki10 píše:Chcipni a udav se s nima.:-DPapagaj píše:Tak ja som vcera zazil sok a padol moj osobny rekord. Za dva A3 cleary ( cca 40 minut ) mi padlo spolu 6 legendarok.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
musim si poplakat...proste na DH nahrano X hodin a nic!zlaty padaj o sto sest, chudak vendor uz musel koupit dalsi sklad, ale legend(mysleno pouzitelna, zadnej crap etc, lvl60+)... s timto charem po patchi velky hnedy-to po ranu