Patch 1.0.4.
Ten belt je hlavně super pro fire monka...
Jinak nejsem si jistý velkým rozdílem v dropu např. mezi MF250 a MF280. MF250 se dá posbírat za relativně dostupné prostředky, kdežto těch 30% MF tě stojí šílené peníze. A to ani nemluvím o rozdílu mezi 526MF a 496MF
Jinak nejsem si jistý velkým rozdílem v dropu např. mezi MF250 a MF280. MF250 se dá posbírat za relativně dostupné prostředky, kdežto těch 30% MF tě stojí šílené peníze. A to ani nemluvím o rozdílu mezi 526MF a 496MF
Re: Patch 1.0.4.
PVP?Papagaj píše:Ak je to vsetko pravda co si myslim ze je, tak najcennejsimi vecami budu prave tie s perfect rollom dvoch hl atribut, all resistu a MF.
K comu je uber DPS gear s 200 000 dps,
mě spíš zajímá jak to bude s petama, protože co sem si tak počítal, tak mě by vydrželi každej asi 7 ran (vit a all res jako stat ani moc nevyhledávám) s pasivkou na dmg reduction a + life cca 10-12 ran, pokud bych to jel čistě na ně jako tankpet build (mobové by dávali ránu za 1800) a měl solidní regen, tak by to bylo moc tučné, uvidim jak budou reagovat na DoT a různý speciální útoky, ale takhle se mi to zdá jako moc tuční psi
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:08 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
No folowerovi bude treba kupit novy Sun Keeper s 45% MF
Vtipné vidět příspěvky těhle dvou nad sebou. Vidíte to taky?
já jsem si až teď všiml, že jsou od dvou různých uživatelů
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:08 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Fu#k yeah!EmhyrVarEmreis píše:***Tooltips have been added for items in the Completed tab (which means you'll be able to see the stats of the items you've purchased or sold, as well as items which failed to sell or were cancelled).***
I love it
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
no lepsie by bolo keby si na AH mohol vidiet pri itemoch porovnanie s tym co mas momentalne na sebe...
tohle očekávám s patchem který rozšíří počet statů k vyhledávání.Punky píše:no lepsie by bolo keby si na AH mohol vidiet pri itemoch porovnanie s tym co mas momentalne na sebe...
zdrojI know many of you are also looking forward to patch 1.1...This patch will also build on the social and auction house changes I mentioned above...
Já nevím, ale myslím že kdo trošku rozumí výpočtům dmg a dmg redukcí, tak je sám schopnej odhadnout, jestli ho ten item boostne nebo ne. Mě osobně se nikdy nestalo, že bych koupil na AH něco, co by mě neboostlo.
? tohle přece není pádnej argument to nepřidat... proč bych měl používat nějaký kalkulátory, abych zjistil, jesli mi zbraň s 500 dps a 100 str dá více, nebo méně jak zbraň s 600 dps. bylo by smutný, aby hráči se stovkami hodin nebyli schopni porovnání, ale početná základna casual hráčů vyžaduje dostupnost informací, který jsou momentálně "zašifrovaný".kojot píše:Já nevím, ale myslím že kdo trošku rozumí výpočtům dmg a dmg redukcí, tak je sám schopnej odhadnout, jestli ho ten item boostne nebo ne. Mě osobně se nikdy nestalo, že bych koupil na AH něco, co by mě neboostlo.
nevravim ze rozumiem vsetkemu, ale kus sa v tej hre uz vyznam, a aj tak nemozem povedat ze by som vzdy vedel na 100% ktory item je lepsi bez pouzitia nejakych kalkulatorov... napr hlavne pri porovnavani vit a +% life by som to naozaj uvitalkojot píše:Já nevím, ale myslím že kdo trošku rozumí výpočtům dmg a dmg redukcí, tak je sám schopnej odhadnout, jestli ho ten item boostne nebo ne. Mě osobně se nikdy nestalo, že bych koupil na AH něco, co by mě neboostlo.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691269 ... 20_08_2012
Zní to perfektně, palec nahoru.
Nejvíce šokovaní asi budou lidé, kteří za nemalý peníz pořídili MF a GF gear.
tak a máme tu 160 levelů když začnu od nuly pfffft to bude šichta
no do pr*ele. to je dost hustý. vrtá mi hlavou otázka, jestli si Athene veme do hlavy být první paragon level 100... Jak dlouho to může trvat? v d2 jsem level 99 nikdy nedosáhl - odhaduju to na pár tisíc hodin hraní, co myslíte vy znalejší diabla2? jak dlouhý čas to může zabrat? na druhou stranu, jestli má 1 paragon level trvat tolik jako dostat se z levelu 59 na 60 v d3, tak mi to srovnání přijde dost nadsazený a spíš to bude kratší jak 99 lvl v d2.Petros píše:http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691269 ... 20_08_2012
nah, než se dostaneš na full paragon level, tak to uplyne hodně času, akorát mf gear bude na tý maximální hodnotě mf delší dobuPetros píše:http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691269 ... 20_08_2012
sakra, já už se toho patche nemůžu dočkat...
jinak děkuju za ten link
hm... tip na datum vydání tohoto patche byl zítra... jak to vidíte vy?
jinak děkuju za ten link
hm... tip na datum vydání tohoto patche byl zítra... jak to vidíte vy?
Naposledy upravil(a) ZOMB dne 20.08.2012, 18:31 hod., celkem upraveno 1 x.