Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Ved prave preto je cela hra online, aby zabranili cheaterom a boterom podvadzat. Budu sa o to starat, aby to nedopadlo jak na battle.nete v D2.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Re: Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.
S kamosom sa hadame , lebo tvrdi ze na inferne budu padat "lepsie" veci ( tvrdi tak ze bude lepsie farmit inferno hardcore ako inferno softcore a ako fakt ze na hc budu padat lepsie veci uvadza : zo sc sa nedaju prenasat veci na hc ) Ja tvrdim ze medzi HC a SC je jediny rozdiel ze na hc ak zomries raz skoncil si. Tak ako to teda je ? Nechcel som zakladat novy topic tak som to dal sem dik.
edit/spam protekcia : Dik. Uplne som zabudol ze na hc nieje rmah :-D To mi uplne staci
Kujeem
edit/spam protekcia : Dik. Uplne som zabudol ze na hc nieje rmah :-D To mi uplne staci

Naposledy upravil(a) Deef dne 26.04.2012, 14:39 hod., celkem upraveno 1 x.
Rozdíl mezi HC a SC je opravdu jenom ten, že když na HC umřeš, je konec a pak taky na HC neni RMAH...
To jsou jediný dva rozdíly ale jinak je ta hra úplně stejná.
To jsou jediný dva rozdíly ale jinak je ta hra úplně stejná.
Nehádej se s kamarádem, který ví kulový.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, jediný rozdíl mezi SC a HC je ten, že v HC umřeš jen jednou :-) A na inferno budou padat nejlepší věci.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
@Programos zasadne dulezita poznamka

Achievements: 7400 (92%)
Jay Wilson prohlasil na tiskovce v Koreji, ze obtiznost je nastavena podle nejvice "skilled" internich testeru a pro plnou hru ji proste zvysi 2x. RIP "casuals". 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Xc#t=3223s
EDIT:
Jay Wilson: “When we’re testing the highest difficulty level, we don’t force testers to level-up from scratch each time. Their chars receive randomized equipment of 0.5~1 lvl under the boss’s level. After 20 attempts the boss was still undefeated. We hope the most difficult bosses will be really, really hard to beat, as we know from experience never, NEVER underestimate our players. We set the difficulty based on how our most skilled staff felt to be adequate. Then we MULTIPLY THIS BY 2 upon release”
(P.S. He further explains that “times by 2″ not only refers to mob damage output & HP, but also to the extent that players will need to “apply combat skills depth”.)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Xc#t=3223s
EDIT:
Jay Wilson: “When we’re testing the highest difficulty level, we don’t force testers to level-up from scratch each time. Their chars receive randomized equipment of 0.5~1 lvl under the boss’s level. After 20 attempts the boss was still undefeated. We hope the most difficult bosses will be really, really hard to beat, as we know from experience never, NEVER underestimate our players. We set the difficulty based on how our most skilled staff felt to be adequate. Then we MULTIPLY THIS BY 2 upon release”
(P.S. He further explains that “times by 2″ not only refers to mob damage output & HP, but also to the extent that players will need to “apply combat skills depth”.)
Inferno bude pekelně těžké a to já mám hodně rád :-).Nevím,jestli to celé projdu jedině s partou.

Tak krasne zpravy po ranu:). A to ze chteji udelat z PVP eSport me taky moc potesilo.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“

„Everybody dies but not everybody lives.“

„Everybody dies but not everybody lives.“
Recept, jak neskončit na Kociánce nebo v nějaké cele kymácející se v koutě s pěnou u huby a šíleným výrazem, je HC nehrát.

Já jsem to ani nikdy nezkoušel hrát HC,protože pokáždé,když jsem projel obtížnost normal tak to bylo v pohodě,no a když jsem se už dostal na těžší(nightmare,hell),tak to už jsem tam umíral hodně často
.Tak pro mě HC raději ne :-))

Tady je jeste neco pro trolly, kteri dokola opakuji, ze D2 bylo tezsi i na normal nez D3. 
http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7 ... age#t=136s

- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
pekněéééé, ten si je podal 

Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Prvni zona v diablu 2, blood moor jestli se nemylim to je obtiznost sama, sam se nepovazuji za nejak dobreho hrace, ale prosel jsem ji uz na treti pokus! No a v cold plains ve druhe zone, tam jsem to uz vzdal no, ale aspon nekam jsem se dostal 
V betě na D3 sem se marně 2 dny pokoušel dostat do noveho tristramu u brany, ještě jsem to nedal ale snad to dám, zas tak zle na tom nejsem snad. Každopádně D3 je o mnoho těžší než D2 to je fakt.

V betě na D3 sem se marně 2 dny pokoušel dostat do noveho tristramu u brany, ještě jsem to nedal ale snad to dám, zas tak zle na tom nejsem snad. Každopádně D3 je o mnoho těžší než D2 to je fakt.
@vozi nevím, kdo tu opakuje že D2 bylo těžší na normálu, než je D3, ale nevím co tě vede k tomu, že D3 je nějak výrazně těžší než D2 - tedy krom inferno dificulty. To že tam na videu ukážou zombii z prvního aktu, která má nulový agro rádius, tak to bylo pochopitelně jen pro efekt. Jistě víš, že v druhé mapě hned za Flavii na tebe naběhnou amazonky, které mají delší agro radius a jsou rychlejší, než cokoliv co je v D3 betě. Abych se vrátil na začátek - já netvrdím, že bylo D2 těžší než bude D3, já tvrdím, že D3 nebude na normal, nightmare a hell o moc těžší, než bylo D2. Pohádky o tom, jak bude co hrozně těžké a opak byl pravdou jsme slyšeli už i od Blizzardu, takže mě tyhle marketingová videa nijak extra nepřesvědčují.
Ja myslim, ze Diablo 3 je tezsi uz o to, ze tam nestaci nabehnout do houfu nepratel a spammovat heal flasky 
Jinak beta mi prisla co do obtiznosti hodne nudna a jen ztezi mne neco dokazalo ohrozit na zivote, ale to se od uvodu hry nejspis dalo cekat. I presto jsem se 2x dostat do uzkych. Jednou pri solo hre s DH a prvnim objeveni jar of soul. Podruhe za monka, kdyz jsem narazil na skupinku 4 nahodne generovanych elitek - obru s relativne velkou vydrzi, porticim skillem a knocbackem (i kdyz nevim, jestli to neni standardni chovani postavy pri obrdzeni damage). Kazdopadne po mne sli stylem: port ke mne, damage + odhozeni, port ke mne, damage + odhozeni, .. Docela jsem se chvili vez

Jinak beta mi prisla co do obtiznosti hodne nudna a jen ztezi mne neco dokazalo ohrozit na zivote, ale to se od uvodu hry nejspis dalo cekat. I presto jsem se 2x dostat do uzkych. Jednou pri solo hre s DH a prvnim objeveni jar of soul. Podruhe za monka, kdyz jsem narazil na skupinku 4 nahodne generovanych elitek - obru s relativne velkou vydrzi, porticim skillem a knocbackem (i kdyz nevim, jestli to neni standardni chovani postavy pri obrdzeni damage). Kazdopadne po mne sli stylem: port ke mne, damage + odhozeni, port ke mne, damage + odhozeni, .. Docela jsem se chvili vez

- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
me obcas zatapel skeleton king..ale to bylo proto ze sem to hral na slabem kompu a navrch jak lempl 

Nepostrehol som nejak žiadnu výzvu, či ohrozenie s predmetmi a tak sme si spravili NAKED run HC a to už teda riadne zatápalo. Bola to omnoho vačšia sranda než celé SC. fakt pekný čas strávený s pozitívnym výsledkom, aj keď ako pre koho
(point Reito-san
)
ocenili sme viac spely, kt. sme na SC ani nemali na lište a dostali nový pohľad na buildy do HC

ocenili sme viac spely, kt. sme na SC ani nemali na lište a dostali nový pohľad na buildy do HC
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 11:58 hod., celkem upraveno 1 x.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Vozi píše:Tady je jeste neco pro trolly, kteri dokola opakuji, ze D2 bylo tezsi i na normal nez D3.
Tohle video (tahle presentace) se mi moc líbí ... je to inteligentně, promyšleně vysvětleno i zrealizováno ... good job Blizz
---
Taky záleží na tom, jestli se na to díváš z pohledu někoho, kdo to hraje sám a začíná s prvním charem, bez pomoci ... nebo naopak na multiplayeru, kdy nováčkovi pomůžou, pak když má nějakej char, tak si to i sám rushne a do konce hellu jde projít za 1 denPSK píše:já tvrdím, že D3 nebude na normal, nightmare a hell o moc těžší, než bylo D2.