PTR 2.0.1 - Co se vám líbí a co ne
Súhlas s Dava_C ..... mám štastie,že hrá aj môj syn ....dvaja už niečo spravia....a aj tak sme len sotva priemerný s gearom aj s nahraným časom....myslím si,že sedieť na silu pri tom nemá význam....ale vždy je to super relax
Re: PTR 2.0.1 - Co se vám líbí a co ne
ještě mě tak napadlo k tomuhle. Vem si třeba WoW kde člověk platí za každý měsíc poplatky, takže by měl mít právo mít top equip po pár desítkách hodin hraní mnohem víc než u diabla. Ale lidi, kteří tý hře nevěnujou dostatek času se nikdy nedostanou k endgame obsahu(equipu) což jsou HC raidy. ve WoW pokud chceš mít opravdu top výbavu tak u toho musíš prosedět haldy času, ať už u PvP nebo PvE, a to vybavení si zasloužit. Raidovat 5x týdně 4h kdy se musíš pekelně soustředit celou dobu aby si to nepodělal dalším xx lidem není pro každýho, proto taky ten top equip každý nemá. Těm co u toho sedí málo musís stačit equip z 5man dungů nebo pug raidů a o tom top si můžou nechat leda zdát, a tak by to mělo ve hrách zaměřených na equip být.Alfajk píše:doufam ze blizzard nesdili predstavy o zabave s mistnima noliferama,me by treba prislo naprosto adekvatni,aby po 100 hodinach mel clovek full gear,para 700 a farmil t5/6,nemam tisice hodin volnyho casu,jako za mlada,takze tech 100-200 hodin je uuuuuplne akorat
Vím, že je to úplně jiná hra než diablo a nechci je srovnávat ve větším měřítku, ale jde tam o tu stejnou věc - itemy.
Tuhle tu psal Jurman když se téma zavedlo na WoW, tak sem jen tak kouknul na WoW armory, vidím guilda Black Division (nej cz), komplet heroic equip a podle toho už víš, že ten člověk to s tou hrou myslí vážně, hraje na top úrovni, ale aby tam byl tak pro to musí něco udělat, ne že si k tomu sedne na hodinu denně a bude si říkat, že to musí stačit aby se dostal na top úroveň protože na to má právo když si tu hru zaplatil.
Black Division bych sem netahal, to je v podstate parta magoru. Jinak u WoW mas jasne danou krivku ziskavani equipu, po které jdes a zalezi jen na tobe, kdy v ni nebudes pokracovat. To nmluvim a mnoha jinych vecech, kterými muzes ve WoW zabit cas, když mas spravnou partu lidi na vyblbnuti.
tak o tom právě mluvim, že pokud chceš můžeš mít top itemy, ale zadarmo to nebude, bude tě to stát čas a hodně snahy...a tak by to mělo být i u diabla. Ty jiný věci na dělání bych sem vůbec netahal, to už je záležitost mmo, mně jde jen o ten item systém, odměňování hráče za čas/snahu kterou hře věnuje.
No takže ne RNG
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Viz Quetak a Killerek, ve wow musis mit guildu a musis mit skill. Cas je samozrejme taky potreba, ale kdyz nemas ty prvni dve veci, cas nehraje roli. V D3 byl gear ciste o case a rng. A to je trochu rozdil.
dava: nevybírej si z toho něco co tak nemyslím, když si dáš ty moje posty dohromady tak bys měl mít jasnou představu o tom jak je to vše myšleno...
např:
např:
Quetak píše:třeba 50% legendárek(těch slabších) by padalo do mastera. Od tormentu přidat na každou úroveň dalších 10% mezi možný drop, odstupňovaný podle síly legendárky. Na torment 5 už by padalo vše co existuje. Na 6 bych klidně přidal každý legendárce +random affix a zvýšil staty o 10%, zvýšil max rolly na cc/cd/as/... u všeho o trochu (klidně jen 0,5cc, 5cd, 1as atp. U rare itemů průběžně navýšit maximální počet primárních affixů.
Člověk by se pak musel pěkně prokousat k těm top itemum
No já to nemyslel přímo na tvůj post, ale obecně k této diskusi a na ten tvůj post se mi ta narážka hodila.
Tamto jsem četl a ten koncept dává smysl, jenže pořád tam RNG hraje roli. Tohle by mohlo fungovat, kdyby to bylo jako za původních nenerfnutých obtížností, kde jsi musel farmit Hell, než si mohl hrát Inferno, pak si musel farmit A1, abys mohl hrát A2 a tak dále. Koncept, kde na každé obtížnosti se můžeš dostat k určitému gear score, jako je to třeba v Neverwinteru, kde tě nepustí do endgame dungů, dokud toho score nedosáhneš. Ovšem to by požadovalo jistou úroveň garantovaného dropu, nebo ne garantovaného, ale prostě by to tam muselo padat. RNG ať už je v lootu 1.0 nebo 2.0 nebo 3.0 je špatný. Co když zrovna ty budeš mít smůlu a tvůj friend bude mít štěstí, on bude za měsíc chodit T2 a ty mastera, to je nejvíc demotivující věc na D3.
Tamto jsem četl a ten koncept dává smysl, jenže pořád tam RNG hraje roli. Tohle by mohlo fungovat, kdyby to bylo jako za původních nenerfnutých obtížností, kde jsi musel farmit Hell, než si mohl hrát Inferno, pak si musel farmit A1, abys mohl hrát A2 a tak dále. Koncept, kde na každé obtížnosti se můžeš dostat k určitému gear score, jako je to třeba v Neverwinteru, kde tě nepustí do endgame dungů, dokud toho score nedosáhneš. Ovšem to by požadovalo jistou úroveň garantovaného dropu, nebo ne garantovaného, ale prostě by to tam muselo padat. RNG ať už je v lootu 1.0 nebo 2.0 nebo 3.0 je špatný. Co když zrovna ty budeš mít smůlu a tvůj friend bude mít štěstí, on bude za měsíc chodit T2 a ty mastera, to je nejvíc demotivující věc na D3.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
tak nějakýmu způsobu RNG se u diabla asi nevyhneš nijak, já tu náhodu na tý hře mám rád už od D1 kdy nikdy nevíš z kterýho sudu ti může vypadnout ten nejlepší item, to je už součást diablo série, smůla a štěstí v tom hraje velkou roli. S tim by měl být každej smířenej když tu hru začíná. Třeba začátek D3 byl v tomhle celkem fajn, sice to bylo trochu špatně nastavený a ten skok z A1 do A2 byl až moc obrovskej, ale nevadilo mi tenkrát s mim prvnim HC barbem farmit 100h v A1 než sem se odvážil do A2 jen nakouknout (pak sice umřel na DC, ale to už je jiná pohádka). Stejně tak to budou dělat HCčkáři v RoS, budou začínat na nižších obtížnostech aby se vybavili a mohli jít na vyšší, ale když pak na tý vyšší nebude na itemech nic navíc tak se přiblíží stropu a na ty další obtížnosti už se nepodívají nikdy.
Bol som celý deň s deckami v aquaparku a aká diskusia
Ako píše Dava_C a Queatak:Systém dropu po obťiažnostiach skúšali,ale vyšlo to uplne na ho*no....nefungovalo to,ten RNG tam bude vždy a tým pádom to nemôže fungovať.Teraz to už zase až také RNG nie je,mne za 100h v PTR padlo asi 5%(odhad) vecí nie na moj char.Možno idú dobrou cestou a najbližie patche ukážu svoju silu(pevne verím)
Ale v jednej veci ste mali pravdu,už neviem kto to písal,blizzu ide o to aby predal čo najviac RoS a to je to hlavné,potom už to nie je moc podstatné.Teraz asi naštvem moc ludí,ale osobne by som bral mesačné poplatky za D3 a s tým spojený pridávaný obsah(množstevne aj kvalitatívne).Hral som WOW aktívne tri roky(už nikdy viac,bolo to niekedy na ukor rodiny),ale tie prachy som nikdy nelutoval a stále je to naj hra akú som hral.
Ako píše Dava_C a Queatak:Systém dropu po obťiažnostiach skúšali,ale vyšlo to uplne na ho*no....nefungovalo to,ten RNG tam bude vždy a tým pádom to nemôže fungovať.Teraz to už zase až také RNG nie je,mne za 100h v PTR padlo asi 5%(odhad) vecí nie na moj char.Možno idú dobrou cestou a najbližie patche ukážu svoju silu(pevne verím)
Ale v jednej veci ste mali pravdu,už neviem kto to písal,blizzu ide o to aby predal čo najviac RoS a to je to hlavné,potom už to nie je moc podstatné.Teraz asi naštvem moc ludí,ale osobne by som bral mesačné poplatky za D3 a s tým spojený pridávaný obsah(množstevne aj kvalitatívne).Hral som WOW aktívne tri roky(už nikdy viac,bolo to niekedy na ukor rodiny),ale tie prachy som nikdy nelutoval a stále je to naj hra akú som hral.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
amenmanusky11 píše:Možno idú dobrou cestou a najbližie patche ukážu svoju silu(pevne verím)
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Nějak to PTR už nemám sílu hrát. Bleeeeeee
Pre mňa je PTR stále vačšia zábava ako vanila,aj ked v paragonoch nám čo doháňať ale proste ma to nebaví
Main char.: Wizzard Female Fionka
Vyzkoušel jsem si PTR, ale hrát to nebudu. Počkám si na finální verzi. Co se mi líbí? Padají použitelné věci a pěkná mapka s portály. Ostatní no comment.
Tak změna. Vyzkoušel jsem si PTR trošku víc a hrát ho budu
Od čeho se zde odvíjí síla monster? Od mého levelu?
Od čeho se zde odvíjí síla monster? Od mého levelu?
ano mělo by to tak být.
Zdravím... Poradí někdo...vyplatí se teď ještě dokud je AH koupit Mempo s dobrými staty ale záměrně koupit s tím nejhorším CC? takovejhle item se dá pořídit za docela slušnou cenu, pak si na něm jen uravit CC u mystica na 6,0 a je z toho helma za miliardu+...jde mi spíš o to jak bude vypadat Mempo lvl 70...poradí někdo? díky
Jelikož jsem nehrál betu, netroufnu si moc odhadovat a určovat, jak to bude s itemy... Mám ale takový svůj názor; ano, Mempo s dobrým CC bude na 60-ém lvl určitě fajn, ale řekl bych, že po dosažení lvl 70 budou padat takové předměty, že svůj gear překopeš kompletně, nejen helmu... Znovu opakuju, jen můj osobní názor. Pokud chce ale Blizz pro nás změnu, určitě by to tak mělo být nastaveno, přece nikdo nebude chtít chodit datadisk se starým gearem s Vanilly.
Podle mě kupovat cokoliv z AH před updatem není dobrá volba. Potom podle mě budou padat itemy mnohem lepší než mempo. Já naopak všechno prodám a nechám si radši goldy.
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Kdyz uz, tak mempo s critem 6 a pak si u mystica navysis main stat na 550+ ()
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)