taky jsem si s touhle myšlenkou pohrával. oficiálně to myslím nikde není takto napsané.Grollw píše:Je mozne, ze nalezitelnost legendarek neovlivnuje MF?
Juknul jsem na ní. Nebylo by lepší jí střelit nějakému WD a koupit vhodnější pro tebe?Quetak píše:Já včera dropnul první použitelnou - špatně rollnutou(int+str) Manticore s jednim soketem, ale i tak mi boostla DH o 35k dps se sharpem
Takže se dobrovolně vzdávám členství v klubu
Já to DH nějak nehrotim, teď sem se zase naplno začal věnovat wizovi. Utrácet goldy za DH se mi nechce, už tak mě stál až až. Předtím sem měl obyč luk 1060dps 160dex a 150vit tak tohle přišlo docela vhod ikdyž je fakt mizernáNekronaut píše:Juknul jsem na ní. Nebylo by lepší jí střelit nějakému WD a koupit vhodnější pro tebe?Quetak píše:Já včera dropnul první použitelnou - špatně rollnutou(int+str) Manticore s jednim soketem, ale i tak mi boostla DH o 35k dps se sharpem
Takže se dobrovolně vzdávám členství v klubu
Jako dobre rollnutej skull grasp nebo occulus to neni, ale pro barbara slusnej ring, jeden podobnej mam, jen s AS 7% a vcera protoze jsem hi chtel hned jsem za nej dal 5M - myslim, ze z tohO neco vytriskat muzes.. Jen musim jeste vyzkouset jak to bude s tim life drainem jestli to ma smysl a nebo je to o nicem..