Kde kupit Diablo 3 - list
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
hadam ze Diablo II
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
to znam,srdce warezaka krvaci...pro me je to 5. hra za 20 letPe7er píše:objednané z mmoboost.cz, za 23 rokov života druhá hra, ktorú som si kúpil
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tak ja jsem jeste "lepsi" D3 je moje prvni originalka na PC za 22 let (PS2 a PS3 do toho nepocitam )
Nevíte náhodou, kdy mi příjde Diablo, když jej mám předobjednáno. ( u GameShopu, 26.4.) Dorazí již 14.5., abych jej mohl od půlnoci hrát nebo jej budou rozvážet až 15. To já jen tak, nepočítám, že by mi na to někdo přesně odpověděl:-)).
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Né přesně ale víc konkrétně by ti mohli odpovědět, pokud by jsi napsal přímo na e-mail obchodu, kde hru objednáváš.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
14. ti to určitě nedojde. Maximálně se s něma můžeš domluvit, že ti rozbalí krabici a pošlou key mailem.
ne to zcela urcite neni tim...budes muset cekat,nez se naskladni,prumerne cca 3 tejdny - taky jsme si ho dnes chtel objednat a psal jsem maily kdy bude zase naskladneny - pry do tri tydnu...dekuji nechci,objednam jinde
vsude kde bylo diablo levnejsi nez 1200kc je vyprodano
vsude kde bylo diablo levnejsi nez 1200kc je vyprodano
Já jsem si koupil od Blizu, sice je to asi nejdražší varianta ale zase si kupuju moju první originalni hru za 26 let :-) ( Nepočitám origo hry které jsem získal občasným zakoupením Levelu nebo Skore ).
OslizlO
Programos píše:Né přesně ale víc konkrétně by ti mohli odpovědět, pokud by jsi napsal přímo na e-mail obchodu, kde hru objednáváš.
Tak jsem posílal mail, 14.5. rozesílájí, 15.5. by to mělo dorazit. (Game shop) Zřejmě počkám, alespoň se na to pořádně vyspím .kojot píše:14. ti to určitě nedojde. Maximálně se s něma můžeš domluvit, že ti rozbalí krabici a pošlou key mailem.
potrebujem poradiť.
ak si kúpim v rusku Diablo v kamennom obchode/anglickú verziu/
budem môcť hrať na europskych serveroch- tj. s Vami?
díky za info, zatiaľ nemam ešte oficiálnu hru od blizardu
cena 990 rub = 25 eur
jozef
ps: a ak bude ruska jazykova verzia?
ak si kúpim v rusku Diablo v kamennom obchode/anglickú verziu/
budem môcť hrať na europskych serveroch- tj. s Vami?
díky za info, zatiaľ nemam ešte oficiálnu hru od blizardu
cena 990 rub = 25 eur
jozef
ps: a ak bude ruska jazykova verzia?
Ruská verzia bude....ale v Rusku je release date 7.6.
Vsechno co potrebujes je klic. Stahnes si pak EN verzi a valis. Nicmene RU verze budou dostupne az nekdy zacatkem cervna, takze pokud by jsi chtel usetrit, tak si budes muset asi pockat.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Dodatek:
Budeš moct hrát na jakým chceš serveru, ale RMAH ti bude fungovat jen na home serveru(což třeba pro mě bude evropa).
Budeš moct hrát na jakým chceš serveru, ale RMAH ti bude fungovat jen na home serveru(což třeba pro mě bude evropa).
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Rusko má taky domácí server Evropu, takže nebudeš mít problém.
Pěkně to vymysleli s releasem v Rusku o měsíc později, takhle mají možnost prodávat rusům za nižší ceny (aby tam vůbec něco prodali) a nemusí řešit prodeje ruských klíčů do ostatních zemí (u jiných her se dá koupit ruský klíč,fungující buď normálně nebo přes VPN, za třetinovou cenu).
Pěkně to vymysleli s releasem v Rusku o měsíc později, takhle mají možnost prodávat rusům za nižší ceny (aby tam vůbec něco prodali) a nemusí řešit prodeje ruských klíčů do ostatních zemí (u jiných her se dá koupit ruský klíč,fungující buď normálně nebo přes VPN, za třetinovou cenu).
díky za super rýchle odpovede!!!
som na správnom fóre. takže tu už je pol štvrtej, den pobedy /výťazstva/
štátny sviatok, tversku ulicu na červene námestie po prehliadke otvorili
a tak padám kupovať. / asi metrom po mam už vypite /
streneme sa v tristame!
j
som na správnom fóre. takže tu už je pol štvrtej, den pobedy /výťazstva/
štátny sviatok, tversku ulicu na červene námestie po prehliadke otvorili
a tak padám kupovať. / asi metrom po mam už vypite /
streneme sa v tristame!
j
máte niekto objednanú hru u alfacompu? a ak hej, neviete kedy tak to budú mať na predajni?
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
cekal bych normalni otviracku jelikoz alfa neni ciste game shop aby u nich byl pulnocni prodejMorishort píše:máte niekto objednanú hru u alfacompu? a ak hej, neviete kedy tak to budú mať na predajni?
pripadne odesilani 14teho jako vsude jinde
Zdravím, poradil by mně prosím někdo kde by se v Brně dalo 15.5 D3 koupit ? Z xzone me napsali, že pokud jsem na předobjednání v druhé várce (tzn. objednáno po 1.5) , tak že si můžu hru osobně vyzvednout na prodejně až 16.5. Protože nejsem z Brna a budu v Brně jen toho 15týho tak je mě to na nic. Dík všem za radu.
nevim jestli jeste nejaky obchod bude mit volne krabice toho 15teho ... kazdopadne bych zvazil digital primo od blizzuoskar píše:Zdravím, poradil by mně prosím někdo kde by se v Brně dalo 15.5 D3 koupit ? Z xzone me napsali, že pokud jsem na předobjednání v druhé várce (tzn. objednáno po 1.5) , tak že si můžu hru osobně vyzvednout na prodejně až 16.5. Protože nejsem z Brna a budu v Brně jen toho 15týho tak je mě to na nic. Dík všem za radu.