Takže neplest jablka s hruškama. Nechci vyvolámat flame ani prudit.

Beru to s nadhledem, ale je to úsměvné, zvláště když mou objednávku zpracovali a uvedli, že skladem bude titul až o týden později. Třeba je nakonec celá omezenost CE hoax. Uvidíme příští měsíc. Rád bych ji získal, ale raději bych Black Demon Hunter kabát.Still-Alive píše:Potvrzení objednávky je snad standartní automatický meil. Jako že berou na vědomí že jsi si to u nich objednal. Jestli ale na tebe zbyte, to už je věc druhá..
Takže neplest jablka s hruškama. Nechci vyvolámat flame ani prudit.
Xzone dneska potvrdil, že třetinu objednávek nepokryje. Což znamená, že za ty 2 dny muselo být jima odhadnuté množství rychle rozebráno a ještě se na všechny nedostane. To samé JRC. Jak to asi bude vypadat po 15.5.?Javurek píše:Pokud to byl nějaký menší obchod, tak by mě zajímalo kolik kusů dostane třeba xzone. Protože tenkrát tu sběratelku ukončili, protože měli údajně stovky objednávek. To se asi fakt na všechny nedostane...
Mě už teda mail přišel, že mám smůlu, tak držím palce. Snažím se být optimistický a třeba je to jen první vlna. Blizzard by byl proti sobě, kdyby nepokryl pohledávku.Still píše:sakra já ji fakt chci klidně jim dám ještě 500,- na vrch, když ji dostanu:D dle JRC 14 dní před vydáním hry by měli vědět kolik kusů budou mít k dispozici.To je běs sem nervózní jak děcko před štedrým večerem....