Byl jsem hacknut
Jako že se ti nechce měnit hesla? Něco bylo špatně, pokud nezjistíš co musíš udělat opatření, jinak se to může opakovat. A pokud někdo zjistil tvoje hslo do hry může vědět i hesla na e-mail atd.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Já se svým MS securitty essential nemám problém nikdy.
Btw to spis někdo zkoušel az se trefil, bez urážky, ale co by z tvého uctu mel...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Btw to spis někdo zkoušel az se trefil, bez urážky, ale co by z tvého uctu mel...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: Byl jsem hacknut
tak to je špatná zpráva
Tak věci se daly trochu do pohybu. Blizz už zareagoval, mám momentálně resetnutý password, email mého účtu je daný zpět na můj email. A mám locknutý account.
Poslal jsem jim teda ticket, žádost o unloct accountu, naskenoval jsem OP a teď už je na jen čekám .. :/
Poslal jsem jim teda ticket, žádost o unloct accountu, naskenoval jsem OP a teď už je na jen čekám .. :/
Držím palečky
Jinak podle toho co jsem tu už na fóru různě čet, bych tipnul, že získáš zpět předměty z postav (které se stanou vázanými na účet ), jen část peněz a o postavy samozřejmě nepřijdeš. Jak je to s gemy, itemy v truhle či aukci už fakt netuším.
Na HC ti můžu případně věnovat 50M a/či svého barbara, stejně už to nehraju, alespoň ten gear někdo provětrá
Jinak podle toho co jsem tu už na fóru různě čet, bych tipnul, že získáš zpět předměty z postav (které se stanou vázanými na účet ), jen část peněz a o postavy samozřejmě nepřijdeš. Jak je to s gemy, itemy v truhle či aukci už fakt netuším.
Na HC ti můžu případně věnovat 50M a/či svého barbara, stejně už to nehraju, alespoň ten gear někdo provětrá
Tak mi v 5 ráno došel e-mail od nich, že mi úspěšně restorovali účet.
Výsledek je následující:
- lidi, které ten hajzl mazal, tak tam stále nemám, takže kdo mě nemáte, tak si mě přidejte
- goldy na SC i na HC mám po 10 mega
- itemy, co jsem používal na postavách, mám všechny zpět, staly se acc bound
- itemy, co jsem měl v aukci, snažil jsem se je prodávat, tak tam zůstaly, ale nejdou již prodat, jsou taky acc bound.
- dostal jsem určitý počet gemů, kraftovacího matroše (zlomek toho, co jsem původně měl )
- postavy a jejich progresy mám všechny uff
- achievy všechny mám
- jen jsem ještě musel znovu nastavit věci v nastavení
Dal jsem si už konečně mobilní auth., tak už jedu na ní.
A dvoufázově jsem si zabezpečil i email na gmailu.
Jo a heslo na battlenet jsem si taky změnil na pořádnou kombinaci, kterou jsem si poznačil a je peklo ji opisovat když se přislašuju
Výsledek je následující:
- lidi, které ten hajzl mazal, tak tam stále nemám, takže kdo mě nemáte, tak si mě přidejte
- goldy na SC i na HC mám po 10 mega
- itemy, co jsem používal na postavách, mám všechny zpět, staly se acc bound
- itemy, co jsem měl v aukci, snažil jsem se je prodávat, tak tam zůstaly, ale nejdou již prodat, jsou taky acc bound.
- dostal jsem určitý počet gemů, kraftovacího matroše (zlomek toho, co jsem původně měl )
- postavy a jejich progresy mám všechny uff
- achievy všechny mám
- jen jsem ještě musel znovu nastavit věci v nastavení
Dal jsem si už konečně mobilní auth., tak už jedu na ní.
A dvoufázově jsem si zabezpečil i email na gmailu.
Jo a heslo na battlenet jsem si taky změnil na pořádnou kombinaci, kterou jsem si poznačil a je peklo ji opisovat když se přislašuju
Ahoj Hellere, to je mi opravdu líto, co ti udělal ten šmejd. Po dvou letech poctivý farmy, stovek hodin ve hře přijít skoro o všechno... Ve hře se uvidíme a prohrabeme mojí truhlu, drž se!
Už jsem měl tak naplánované převody goldů ... a že si vydělám na Datáč, jo leda prd
Ale tak na tu hrůzu, je to ještě OK. Goldy budou, my nebudem hlavní je, že mám ty postavičky, mám i ty itemy, i když jsou acc bound.
Ve finále jsem přišel o mnoho milionů z SC i z HC a o dost Fiery ...
Takže já pomoct nijak nepotřebuji, děkuji.
Prostě jsem jen o moc mega hubenější, goldy do datáče nijak nepotřebuji, nepotřeboval jsem je ani do hacknutí účtu ... jen jsem si je holt chtěl převést no. Nedá se svítit.
Ale tak na tu hrůzu, je to ještě OK. Goldy budou, my nebudem hlavní je, že mám ty postavičky, mám i ty itemy, i když jsou acc bound.
Ve finále jsem přišel o mnoho milionů z SC i z HC a o dost Fiery ...
Takže já pomoct nijak nepotřebuji, děkuji.
Prostě jsem jen o moc mega hubenější, goldy do datáče nijak nepotřebuji, nepotřeboval jsem je ani do hacknutí účtu ... jen jsem si je holt chtěl převést no. Nedá se svítit.
O lidi si nepřišel, ty zůstanou a zůstali :o)... ostatní najdeme lepší a víc!
HELLER: no na tu hrůzu ze včera to má ještě dost dobrej konec Fakt klika při tý smůle ..tak vzhůru a drž se
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Heller...kámo ...nepoznám Ťa a ani sme ešte spolu nehrali...ale....to čo sa Ti stalo neber tak tragicky..utešuj sa,že sa blíži úplne nové Diablo a v podstate by som sa nebál napísať až teraz prichádza DIABLO 3 .... ja som skončil hrať v auguste a zmazal som si všetky postavy okrem barbara pl 86....proste chcem začať od začiatku a budem sa pri tom baviť.. ver tomu kámo,že tie nové začiatky budú úžasné..bude to nová hra je škoda tých goldov a matrošu...ale uvidíš,že to všetko budeš mať zase ..... ty si poctivý hráč a rýchlo sa z toho spamatuješ ..... škoda aj toho,že si si nedal ten auth. skorej....tiež mi chceli hack wow acc tak som si dal auth a odvtedy je kľud...klop klop....nemysli teraz na to čo sa stalo ale znovu si kukni toto krásne video a uvidíš..bude Ti lepšie !
http://www.eurogamer.cz/videos/video-o- ... r-of-souls
držím palce
zahadum
http://www.eurogamer.cz/videos/video-o- ... r-of-souls
držím palce
zahadum
zahadum:
díky za podporu na to video na youtubku koukám furt , už jsem ho viděl asi 12x
DrSma:
snažím se, snažím se, jediné, na co nesmím myslet, je to, že jsem přišel o moc goldů, snad to půjde
KryOn:
Jo v to doufám, dobří lidé byli jsou a budou
díky za podporu na to video na youtubku koukám furt , už jsem ho viděl asi 12x
DrSma:
snažím se, snažím se, jediné, na co nesmím myslet, je to, že jsem přišel o moc goldů, snad to půjde
KryOn:
Jo v to doufám, dobří lidé byli jsou a budou
HELLER: asi budu za lenochoda, ale mám fakt nepřekonatelnej odpor k pin kódům a přihlašovacím údajům (kterejch už mám doma snad na A4 ) a nevím, kde ten authenticator zřídit. Nemám ani SMS protect - stejnej problém. Tahle příhoda mě tak otrávila, že se budu muset překonat a zabezpečit účet raději včas
Mohl bys mi naznačit, jak to zřídit, popř. kde to vyčtu, co to je, nebo jak to přesně maká? Díky
Mohl bys mi naznačit, jak to zřídit, popř. kde to vyčtu, co to je, nebo jak to přesně maká? Díky
Zahadum: Díky
EDIT: do řiti, jestli to chápu v tom cizím jazyce, musím nahrát aplikaci do mobilu. Tak to jsem skončil. Můj mobil má jen dvě tlačítka (a záchranný Rescue)
(nesnáším tyhle hovadiny - Bože, komu jsem co udělal a co budu muset dělat, abych si zahrál hru pro děti ...ach jo )
..ale dík za snahu..
EDIT: do řiti, jestli to chápu v tom cizím jazyce, musím nahrát aplikaci do mobilu. Tak to jsem skončil. Můj mobil má jen dvě tlačítka (a záchranný Rescue)
(nesnáším tyhle hovadiny - Bože, komu jsem co udělal a co budu muset dělat, abych si zahrál hru pro děti ...ach jo )
..ale dík za snahu..
Okrem antivíru prejdi PC aj s www.malwarebytes.org.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Jo to je přesně ono, co postnul skyrim určitě by byla blbost, kdyby to šlo jen z mobilu, toto je ta alternativa pro ty ,co nemají chytré telefony.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja to mam ve founu.Njn chytry foun,ikdyz nekdy je chytrejsi nez ja Takze kdo nema tuhle vecicku,hned objednat.Ja ju nemel ani ve founu tu app.Rikal jsem si,nemaji mi co ukrast.Jenze byla by skoda prijit o tech skoro 300h a budouci 100
To Heller : A soucit s tebou kamo Zase se proste objevil jakysi ubozak,co okrade podstiveho...
To Heller : A soucit s tebou kamo Zase se proste objevil jakysi ubozak,co okrade podstiveho...
OK, díky. Za ochránění stovek hodin u hry to budu muset skousnout. O prachy nejde, ale vytáčí mě do běla ten princip. (nechci vám kazit náladu, tak to nebudu rozvádět) Kde to žijem, sakra.
Jdu to objednat, ať to mám za sebou. S tímhle šikanováním se nikdy nevyrovnám
Evidentně není jiná cesta, pokud nechci riskovat vše.
Díky za rady, kluci, i přímej odkaz na nákup.
EDIT: tak už jsem ten zmetek pro pocit ochrany a sucha po celý den objednal
(teď jdu rozdejchat další osobní prohru s fašistickým "systémem nátlaku" "zemí vyspělého světa") - kdo by mi chtěl připomenout, že to hrát nemusím, tak má pravdu. Vím o té možnosti.
PS: HELLERE, díky za tenhle Topic. Možná zachránil účet mě a třeba i dalším, kterým to taky po přečtení, co se ti stalo, otevřelo oči.
Jdu to objednat, ať to mám za sebou. S tímhle šikanováním se nikdy nevyrovnám
Evidentně není jiná cesta, pokud nechci riskovat vše.
Díky za rady, kluci, i přímej odkaz na nákup.
EDIT: tak už jsem ten zmetek pro pocit ochrany a sucha po celý den objednal
(teď jdu rozdejchat další osobní prohru s fašistickým "systémem nátlaku" "zemí vyspělého světa") - kdo by mi chtěl připomenout, že to hrát nemusím, tak má pravdu. Vím o té možnosti.
PS: HELLERE, díky za tenhle Topic. Možná zachránil účet mě a třeba i dalším, kterým to taky po přečtení, co se ti stalo, otevřelo oči.
Naposledy upravil(a) DrSma dne 08.11.2013, 10:55 hod., celkem upraveno 2 x.