Reset progressu

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Arnold
Gorebelly
Re: Reset progressu

Příspěvek od Arnold » 07.11.2013, 14:54 hod.

Ale ja nepsal, ze nechci, aby znali me jmeno, to falesne jsem tam dal spise ze srandy (protoze mi bylo jasne, ze si to prave muzou zjistit diku zpusobu platby). Kdybych chtel byt anonymni, tak si koupim krabici. Navic je to stejne slozitejsi v tom, ze platce hry nemusi byt nutne jeji vlastnik. Jedine nad cim se podivuju a co bych nikdy neudelal je to, jak jim lide porad posilaji obcanky a jeste rikaji, jak je to strasne v pohode...

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 25.0

Denny
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Denny#2750

Příspěvek od Denny » 07.11.2013, 15:19 hod.

to už pak nezbývá než doufat že neporuší tu ochranu osobních údajů nebo jak se to mu říká :)

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 07.11.2013, 15:30 hod.

Souhlasím s Arnoldem i Kyanyydem.

Vynucená oddanost vydat jakákoliv osobní data za blbej dotaz je cílená komlikace s cílem snížit počet dotazů, popřípadě snaha shromažďovat data.
Je to šikana. Mě by to od dotazu taky odradilo.

Problém je složitej. Nebezpečí je ale velké. Je v povědomí, které nám tímto (všechny firmy i společnost) vnucují, že čachrování nebo obchod s jakýmikoliv (zdánlivě třeba nepodstatnými) údaji o lidech je v pořádku. Je to názor, tak to tak berte. Já nikomu, komu vyloženě nemusím, nedávám ani tel. číslo.
EDIT: a nemusím doufám nikomu říkat, kolik zmrdů z firem, který absolutně neznám mě otravuje život :OXO

Takže Kyanyyde, buď založ hru od nuly na US, pokud jsi hrál na EU SC, můžeš tam jet od nuly HC a nebo se smiř s bývalým pokrokem. Já jsem volil US.
Tak zdar a přeju víc zábavy na druhej pokus s D3 :wave:

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2013, 15:58 hod.

Ziskat neci kopii obcanky je strasne jednoduchy a stejne to je k nicemu.:-D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.11.2013, 16:12 hod.

Kuki: ono nejde tak o to, co shromažďuješ. Jde o to, že když to děláš často a soustavně, lidi otupěj, zvyknou si a pak už je to krůček z nich tahat prakticky cokoliv jak na běžícím páse a bez odporu, když už přestanou klást odpor.

To máš jak s další "známou firmou" - Facebookem. Všichni tam vesele perou soukromý data a pak se čumí, když proběhne zpráva, že všechna data jsou majetkem Facebooku :wave: :lol:

Copak nám o datech časem sdělí Blizzard? Jakákoliv jiná firma, která takhle shromažďuje? Příkladů je nekonečně, proč nikam, kam vyložene nemusím, nedávám prostě nic.

PS: i proto jsem o zaslání dotazu (shodou okolností se stejným problémem) požádal tebe, protože jsem věděl, že už jsi to udělal a nemáš s tím problém ;)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2013, 16:18 hod.

Tak to už je blbost lidi.:)
Stejně jak tipsort začal s kurzovejma sazkama na netu a důchodci ze jim nebudou dávat číslo účtu, ze jim to pak někdo vybere.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.11.2013, 16:58 hod.

Kuki: no, určitě je to blbost lidí, ale jen do jistý míry. Často je to tak zapeklitý, že při vší snaze nedokážeš prokouknout jejich záměr ani jako bystrej mladej člověk. Možná je to i k přečtení někde, copak o to. Třeba písmem velikosti dvě uprostřed stostránkovýho textu prokládanýho pravidelně odkazy, hvězdičkami, odkazy na odstavce nebo odkazy na znění vyhlášek, Obchodní zákoník, Občanský zákoník (nebo to z něho i bez uvedení vyplývá) a jako třešínka tam někde občas určitě bude i umně zakomponovanej souhlas s předáváním osobních údajů třetí straně... a už se mi ani nechce v tý ukázce dnešní absurdity pokračovat...

Za mě stačilo. Ale dávejte si bacha, chlapci, tohle nemusí bejt legrační téma :( :wave:

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 07.11.2013, 17:23 hod.

Jako je fakt, že data se dneska nejen pro marketingový účely syslej neskutečně, a krom toho toho pochopitelně zneužívaj všemožné špehovací vládní tajné služby.
Proto ruce dál od Facebooku, Twitteru, Googlu (zkuste hledat přes Startpage), Applu a dalších. Doplňky jako BetterPrivacy či DoNotTrack beru už jako samozřejmost.
Bohužel občas data poskytnout musíme a někdy je to i nutné - falešné jméno tady může být trochu problém, zejména když ho člověk zapomene :D Já jim lhal akorát ve dni narození, nemusej vědět úplně všechno :) Ale třebas eshopům prakticky nikdy už nesdělím mobil, ač ho všude chtěj prostě z principu. Přitom na vše stačí mail a že balík předávaj poště mi napíšou taky mailem a na poštu už si dojít umím :D
Prostě nesděluji svá data všude bezdůvodně a nemám rád šmírování na netu - v reálu by se taky nikomu nelíbilo, kdyby za ním někdo chodil po ulicích a sledoval s kým mluvil, na čem byl v kině, v kterém obchodě co koupil, v kolik šel do/z práce atd. :evil:
Sorry za trochu OT ;)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“