Přesně COD, je typický příklad hry, kterou si právě kvůli poměra cena/herní doba nekoupím. Ze svého okolí znám dejme tomu 10 lidí co tuto hru paří a jen dva z nich jedou poctivě takové ty výzvy po dohrání kampaně, případně opakují konkrétní mise, nebo jedou MP. Všichni si chtěli dát kampaň a pak na to prdět...
D3 je v tomto poměru postavený skoro jako MMORPG onlinovka kde se herní doba počítá v průměru na desítky dní ... a to zní jako dobrá investice
Diablo 3:Reaper of Souls - Bude samostatně hratelný?
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Diablo 3:Reaper of Souls - Bude samostatně hratelný?
jenze tohle je BLIZZARD,warcraft 3 hraju skoro kazdej den porad jeste ted,stejne tak starcraft si obcas dam,blizz je posledni firma o ktery nemam nejhorsi mozny mineni,jenze tim co predvedli s D3 hodne klesli,dostanou druhou sanci s RoSHELLERcz píše:nechápu, že zvorna u tohoto typu hry se oháníte a zlobíte se a narážíte na vydřiduchy.
stačí se podívat na hry, typu COD, kde kampaň je dohraná za pár hodin a mulťák nestojí za nic.
kdybych si mel koupit nejakej odpad typu cod nebo battlefield,tak si radsi zlomim obe ruce
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak srovnávat bfko, vod a diablo je jak jabka a hrušky.
Pokud te online fpska nebaví, tak to nemůžeš srovnat.
Ukaž me lepší onlinovku než bfko, žádnou nenajdes.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Pokud te online fpska nebaví, tak to nemůžeš srovnat.
Ukaž me lepší onlinovku než bfko, žádnou nenajdes.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
kdyz chci hrat online fps o skillu,jdu na CSko,kdyz se chci pobavit,jdu na planetside
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jenže plno lidi chce i tanky, lodě atd a planetside není spatnej, ale já moc nemusím future.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Asi si nevidel MMORPG. Ja hrám jednu 6 rokov. A ľudia tam KOMUNIKUJÚ medzi sebou. V D3 keď vojdem do public hry a pozdravím, odpovie mi 1/10 ľudí.Fru-fru píše:D3 je v tomto poměru postavený skoro jako MMORPG onlinovka kde se herní doba počítá v průměru na desítky dní ... a to zní jako dobrá investice
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Přesně tak neviděl ... Díky za info chlape. Ještě že se vždy najde někdo kdo člověka poučí, obzvláště když umí používat kapitálky na zvýraznění pointy u složitějších vět, kde bych já bez toho byl.
Jinak já se svými spoluhráči komunikuji dost. V podstatě stejně jako jsem komunikoval v onlinovkách (MMORPG). Pokud se s Tebou spoluhráči v D3 nebaví, tak možná nechtějí. Někdo ke hře potřebuje ticho a jet nejlépe solo a jiný potřebuje partu. D3 tuto volbu umožňuje a tak samozřejmě narazíš na více singleplayer hráčů co prostě chtějí jen bonus z party a nic víc neřešit. Sice to může být z pohledu komunikativního člověka škoda, přesto je to svobodná volba každého z nás.
Jinak já se svými spoluhráči komunikuji dost. V podstatě stejně jako jsem komunikoval v onlinovkách (MMORPG). Pokud se s Tebou spoluhráči v D3 nebaví, tak možná nechtějí. Někdo ke hře potřebuje ticho a jet nejlépe solo a jiný potřebuje partu. D3 tuto volbu umožňuje a tak samozřejmě narazíš na více singleplayer hráčů co prostě chtějí jen bonus z party a nic víc neřešit. Sice to může být z pohledu komunikativního člověka škoda, přesto je to svobodná volba každého z nás.
Datadisk bude samostatně hratelný, ale budeš k tomu potřebovat základní hru. Já teda budu hrát zcela samostatně. Do hraní si totiž nenechám kecat!
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Já v tomhle směru souhlasim se všema stranama :-).
Na Diablo je třeba se dívat komplexněji, než jako na 5 aktů. Ta pravá "zábava" by měla přijít až se sbíráním itemů.
Na druhou stranu je trochu smutné, že za něco, na čem bylo výrazně méně práce než za původní hru, je účtována téměř stejná cena. Je to asi i trochu kalkul. Kdyby D3 stálo 2-3 tis (jako stálo D1), nikdo by si ho nekoupil.
Na Diablo je třeba se dívat komplexněji, než jako na 5 aktů. Ta pravá "zábava" by měla přijít až se sbíráním itemů.
Na druhou stranu je trochu smutné, že za něco, na čem bylo výrazně méně práce než za původní hru, je účtována téměř stejná cena. Je to asi i trochu kalkul. Kdyby D3 stálo 2-3 tis (jako stálo D1), nikdo by si ho nekoupil.