Blizzard lagy...
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Dneska dopo jsem hrál a nezaznamenal jsem už problém, 90% času do 100ms a 10% času cca 150ms...
Re: Blizzard lagy...
tak ja lagy potvrzuju, prave jsem pohrbil barbara, na neco, co nevim, jak nazvat, najednou jsem behal ve festering uplne sam, postupne zmizel cely obraz a po nahozeni hry jsem byl dead.
ten styl smrti moc dobře znám :/
jeste doplnim, ze to bylo mp2, 105klife, 10,5k armor, okolo 1000 allrez, 105k damage, zrovna jsem mu dal do ruky sekyrku, misto stitu, myslim, ze i kdybych mel ten stit, tak by me ti bili mobici dojebali, vzdycky si rikam, ze hc uz nebudu hrat, tak ted doufam, ze to dodrzim, 40 hodin hry v ....., vybava me vubec nemrzi, byl to craft, jedine ten stit, co jsem u nej nechal, ten byl good.
tak ty vis,ze je to posledni dobou "uplne v hajzlu" a jdes hrat hc? nevim jestli je to odvaha,nebo demence
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... je k tomu nějaký vyjádření na oficiálním fóru ( kouknu bych, ale moje angličtina je mizerná) ? ... Přece jen je to už několikátej den a nechápu, že to nejsou schopni vyřešit :-( ....
Poslední vyjádření bylo stylem, díky za report, bereme to na vědomí...
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=1#15
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=1#15
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ty lagy jsou silene Si pak rikam jestli to umim vůbec hrat,kdyz ze startu 3x dead a to nehraju HC Mohli by to uz nejak postelovat
alfajk, rikejme tomu uvolneni slotu pro dalsi postavu
Pořád to laguje!!!
Už jsem otrávený z Blizzardu kvůli jeho přístupu k tomuto problému. V sobotu večer v breaking news tam byla sice nějaká neslaná nemastná omluva a ujištění, že na problému pracují, ovšem v neděli ráno už tam byla zase jenom zpráva o plánovaném zrušení AH a od té doby ticho po pěšině, jako by problém s lagy vyřešili. Problém s lagy zasáhl celou Evropu a trvá již celý týden a Blizz ani nenachá informační info o problému v breaking news (menu přihlášení do hry). Vsadím se, že více než čtvrtina hráčů pořád hledá problém s lagy u sebe. Já osobně jsem si myslel zhruba do čtvrtka minulého týdne, že mám problém s internetovým připojením.
Opravdu by mi zájímalo kolik HC postav díky tomu sejmuli. Určitě jich nebylo málo. Nejhorší je, že díky informačnímu embargu (jinak si jejich přístup nedovedu vysvětlit) bude takových zbytečných smrtí HC postav přibývat. Škoda, že u nás hra nemá podporu, určitě bych si na lagy a na laxní přístup k problému stěžoval.
Už jsem otrávený z Blizzardu kvůli jeho přístupu k tomuto problému. V sobotu večer v breaking news tam byla sice nějaká neslaná nemastná omluva a ujištění, že na problému pracují, ovšem v neděli ráno už tam byla zase jenom zpráva o plánovaném zrušení AH a od té doby ticho po pěšině, jako by problém s lagy vyřešili. Problém s lagy zasáhl celou Evropu a trvá již celý týden a Blizz ani nenachá informační info o problému v breaking news (menu přihlášení do hry). Vsadím se, že více než čtvrtina hráčů pořád hledá problém s lagy u sebe. Já osobně jsem si myslel zhruba do čtvrtka minulého týdne, že mám problém s internetovým připojením.
Opravdu by mi zájímalo kolik HC postav díky tomu sejmuli. Určitě jich nebylo málo. Nejhorší je, že díky informačnímu embargu (jinak si jejich přístup nedovedu vysvětlit) bude takových zbytečných smrtí HC postav přibývat. Škoda, že u nás hra nemá podporu, určitě bych si na lagy a na laxní přístup k problému stěžoval.
Na HC jdu jen koukat na aukci, samozřejmě se to projevilo i na prodejích .. nic se mi nechce najednou prodat !
Na SC je to o nerva. Postavička se mi teleportuje, opožděně reaguje, vrací se mi atd .. hnus. To jsou takové prasátka ! Nikdy jsem proti Blizzu nic neměl, ale toto mě fakt umí naštvat.
Na SC je to o nerva. Postavička se mi teleportuje, opožděně reaguje, vrací se mi atd .. hnus. To jsou takové prasátka ! Nikdy jsem proti Blizzu nic neměl, ale toto mě fakt umí naštvat.
Nj, když poslední týdny posílají D3 do pekel, tak teď to snažení musí nějak dokončit Ani bych se nedivil, kdyby šlo o nějaký DDoS, protože těch lidí musí být na Blizz, po oznámení všech těch změn, naštvaných fakt hodně. Zajímalo by mě např., kolik milionů eur mají hráči v gearu... to se pak není čemu divit
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Aha... a já si říkal co mám s netem... ještě že jsem nevolal poskytovateli, jak jsem měl v plánu
Nejvíc debilní na tom je ten jejich "ukazatel" pingu ve hře.. skáče mi to od 90 do 300 a ukazatel je pořád plně zelenej.. až někdy okolo 350 změní barvu.. to je taky dobrej vtípek.. zelený by to mělo být tak od 40 do 80.
Dneska mi to skákalo cca od 100 do 300. Na fóru byl odkaz na tohle - https://eu.battle.net/support/en/articl ... er-windows
psali tam, že se nic nestane když se to smaže a může to fixnout lagy (stejně jsem si to radši zálohoval) no a teď se to drží mezi 70-100 a jen sem tam to cukne. Takže to buď pomohlo nebo jsem zrovna vychytal čas, kdy to šlape dobře. Což bych se nedivil jelikož je teď hafo lidí v práci/škole. Ale tak zkuste to a uvidíte, třeba to pomůže a za zkoušku se nic nedá
Dneska mi to skákalo cca od 100 do 300. Na fóru byl odkaz na tohle - https://eu.battle.net/support/en/articl ... er-windows
psali tam, že se nic nestane když se to smaže a může to fixnout lagy (stejně jsem si to radši zálohoval) no a teď se to drží mezi 70-100 a jen sem tam to cukne. Takže to buď pomohlo nebo jsem zrovna vychytal čas, kdy to šlape dobře. Což bych se nedivil jelikož je teď hafo lidí v práci/škole. Ale tak zkuste to a uvidíte, třeba to pomůže a za zkoušku se nic nedá
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
blizzard za lagy nemuže Za nynější lagy v Diablu 3 může pravděpodobně požár na zařízení telekomunikační společnosti Telia ve Stockholmu. Pokud umíte švédsky tak více informací naleznete zde.http://www.alltele.se/kundservice/drift ... m-telia-ko
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Neeeee, jak to hasili,tak polili i dobry servery, takze ted pulka shorela a pulka vyplavena.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Nejde mi do hlavy jak může někdo polít el. zařízení vodou...
tak tim stockholmem to zcela jiste nebude,problem je u blizzardu,protoze kdyz naspawnim cryptu a je tam mraky mobu,mam latency klidne 4 000...pri posledni udrzbe provedli nejakou zmenu ohledne komunikace klient/server a od ty doby to nefunguje