10 Dovod preco skoncit s Diablom

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983
Re: 10 Dovod preco skoncit s Diablom

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 09:09 hod.

Vozi píše:
EDIT: @Drakkari .. taky Vam nespamuju ty trapne topicy typu "pochlubte se rukavicemi ve hre, kterou uz nikdo nehraje" .. tak se zdrz komentaru ke hre, kterou jsi nehral, nemas zajem hrat a nebo jsi to proste jenom nedaval a jdi si dat rvacku.. dekuji

Tak se te tedy slusne zeptam proc vsude tvoje prispevky zde na D3 foru smeruji na POE. Opravdu nechapu tedy tvoje prispevky zde.
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.02.2013, 10:23 hod.

PoE i D3 patri do stejneho zanru, takze srovnavani je na miste. Kdyz zapnu D3, tak mam zcela prazdny friend list, ktery je plny hracu, kteri se na hru tesili a diskutovali tady na fore i nekolik mesicu pred vydanim. Nemusim sem na forum vubec chodit, kdyz to nekomu vadi. 90% lidi z puvodniho poctu, co to hrali po vydani uz hru davno nehraje. Takze se mozna dostavame na nejaky 1M hracu celosvetove (a pravdepodobne i mene). Pak je jeste cast lidi, ktera to nehraje, ale porad remca na forech a snazi se dokopat Blizzard k nejakym zmenam. Bude lepe, kdyz i tihle remcalove utichnou a hru pomalu prestane hrat i ta zbyvajici hrstka lidi. Otazka casu, az se i ti novi hraci dostanou progressem tam, kde to prestalo bavit zbytek. A jakmile utichne tohle remcani lidi, tak se Blizzard zameri na support konzoli a hra se ocitne na propadlisti dejin. Uz ted je to tady na fore mrtve, kdyz to srovnam s dobou pred a kolem vydani.

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 10:43 hod.

No já tvůj názor plně chápu a respektuji ho .
Mě Diablo taky nedává to samé co na začátku hraní. CCA 3/4 roku zpět ale ptám se proč tedy pořád všude srovnáváte POE s DIA. Chápu tohle srovnávání v nákym vlákně kde by se tohoto téma topic týkal. Ale když čtu všude kde někdo pomlouvá dia tak tam nechybíš ty a další (promin ale tak to je ) a píšete důvody proč hrát POE a proč nehrát Dia.
Já mám ve svém friend listu pořád někoho online na Diablu. Tak nevím asi každý hráme s jinýma lidma ok ale nění to obecný problém, spíše INDIVIDUÁLNÍ.

Mechanika vaší prezentované hry je slušná , možná i trožku lepší,spíše je to něco tzv. nového ale má to pořád spousta věcí kterýma mě POE odrazuje. A nevím , nešel bych asi na forko POE a nepsal tam to same o Diablu a neprezentoval ho tam jako daleko lepší hru atd... nevím tomuto pouze nedokážu přijít na kloub :-)

A i kdyby POE bylo lepší tak pořád to neznamená že stím Diablo 3 a WEB o D3 komunitě nějak souvisí ....
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.02.2013, 11:14 hod.

Ano je potreba jeste vice spamovat vsechny mozna fora, at se to dostane i na ty oficialni fora a weby, ktere ma v hledacku i Blizzard. Je to naprosta nutnost a posledni "biti na poplach". A jak jsem to uz psal do komentaru.. Podivej se, co s hrou za tu dobu od vydani udelali. Byla anketa ohledne upravy MF a stejne vybrali nejmene hlasovanou moznost a prakticky vyznam MF na gearu odstranili. Pamatujes si na slavne video ohledne obtiznosti Inferna: "You will die we promise"? Od te doby inferno proslo opakovane nerfy a ted uz lidi bezne hraji i MP 10 (system MP taky dostal nerf dmg monster a je to hlavne o HPckach). Ted prijdou s oznamenim, ze za mesic to je na konzolich WTF? Proc tohle neoznamili treba pul roku predem? Lidi by je sezrali zaziva, ze delaji na konzolich a vyvoj hry se nikam neposouva.

Takze pokud z toho nechcete mit hloupou konzolovou arkadu, kterou budou hrat amici s hambacem v jedne ruce a konzolovym ovladacem v te druhe v nedeli odpoledne doma na gauci v obyvaku, tak se blbe neptejte dokola... Ano je nutne neustale srovnavat D3 s PoE a zcela jasne davat neustale Blizzardu najevo o jake herni mechanismy maji lidi zajem.

EDIT: K tomu offline friend listu.. Mam tam lidi, kteri byli nesmirne aktivni na foru a v bete. Lidi, kteri byli soucasti admin teamu tady na fore a ucastnili se i podcastu a streamu. Pokud to chces srovnavat se svym friend listem, ktery obsahuje par novych hracu, ktere hra jeste bavi a o kterych tady nikdo nikdy neslysel, tak si poslus. Nevim, kam timhle vykrikem do tmy smerujes.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 28.02.2013, 11:22 hod., celkem upraveno 1 x.

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 28.02.2013, 11:21 hod.

To ze delaji na D3 pro konzole se proslychalo uz snad pred vydanim D3.

A jinak uz si chodte o tom POE basnit na POE fora. A hral jsem ho, kdyby se to nekomu nezdalo.

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 11:23 hod.

Tak to jsi ale možná na špatném místě protože tu nikdo od blizzardu topici rozhodně nesleduje a myslím že nikdo z Blizz teamu tu nikdy tento web nenavštíví , takže by bylo na místě tohle nonstop spamovat na OFFICIALNÍM DIABLO FORUM.

JW ješte před samotném vydání hry naznačoval že D3 se dá hrát na konzolích a že na tom pracují takže se o tom vědelo a že už to officialně oznámili tak to mi jaksi nevadí a je mi to jedno. Dalo se stím počítat :-)

Až mi vychytaj nějaké věci v POE tak to snad možná začnu hrát. Takhle jsem skončil někde v pulce hry a vůbec mě ta hra nepřitahuje :-)
Obrázek

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2013, 11:24 hod.

Jen bych chtěl doplnit, že tohle forum je o diablovkách, ne jen D3 ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 11:30 hod.

Aha .... tak ja prosazuji ze nejlepsi RPG bylo BALDURS GATE a muzete mi lízat .....
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.02.2013, 11:40 hod.

Je rozdil mezi RPG a akcnim RPG taky. Ano taky jsem fanouskem serie Baldurs Gate a Neverwinter Nights a tesim se na MMORPG Neverwinter. A taky nezapominejme Skyrim a chystane MMORPG Elder Scrolls Online. Porovnavam D3 s temito tituly? Dalsi vykrik do tmy ...

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 11:43 hod.

Reagoval jsem na prispevek ZOMBa :-)

a pokavaď je forům o Diablovkách proč se celé vlákno jmenuje Diablo 3 ?! Nikde jsem nevidel Diablo 3 a ostatní či POE , či Diablovky.....

asi neumím číst ...
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 28.02.2013, 11:47 hod.

diablovky= arpg .
baldurs gate = rpg.
trosku mimo, ale kazdopadne hra to bola dobra.

a este by som chcel dodat jednu vec aby si som si trosku pohladil ego. Ja som vravel, ze d3 je na ho*no uz v bete!;p a mate to tu!
Naposledy upravil(a) sklb dne 28.02.2013, 11:51 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.02.2013, 11:51 hod.

@esopeso.. Ver tomu nebo ne, tak i na Diablo fora mohou chodit hraci, kteri hru hrali a nejsou spokojeni nebo prestali hrat. Jediny, kdo tady zase neumi cist jsi ty. Precti si nazev topicu a obsah svych prispevku. Nebo v tom pokracuj a zacnu vam spamovat off topic prispevky ty priblble vlakna typu pochlubte se kdo hrou bez perspektivy ztratil vice casu a nafarmil paragon 100 nebo vycraftil neco na postavu ve hre bez budoucnosti.

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 12:03 hod.

na to mám asi jediné co říct : more QQ
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2013, 12:12 hod.

Ano, toto téma je ve vláknu Diablo 3 (esopeso, umíš tedy číst :D )

Vozi napsal příspěvek, který sedí do tohoto tématu... narozdíl od uživatele Drakkari, jehož příspěvek má téměř nulovou informační hodnotu a jen vyvolal flame
Myslím, že v případě tohoto tématu je v pořádku, pokud se tu pobavíte i o jiných hrách (máte tu snad dost témat, kde se bavíte jen o D3)

Nestojím na straně PoE (svoje téma tu má) ani D3

Reagoval jsem spíš na toto:
esopeso píše: A i kdyby POE bylo lepší tak pořád to neznamená že stím Diablo 3 a WEB o D3 komunitě nějak souvisí ....
Obrázek

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 12:18 hod.

ZOMB dobre :-D souvisi to mozna tak se zanrem a to je bohuzel vsecko .pouze jsem chtel poukazat taky na to ze zde nikdo nechodi cist nase nazory aby se neco zmenilo.Pokavad chcete zmenu musite se obratit jinam , tady to nema vyznam a ... mohl bych pokracovat :-)
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2013, 12:35 hod.

esopeso: V tomhle máš pravdu...
Jinak děkuju že se slušně vyjadřuješ ;)
Někteří s tím totiž mají velké problémy...
Obrázek

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 28.02.2013, 12:43 hod.

Asi jsem tu jeden z mala kterej dokaze priznat to ze se spletl a nebo uznat to ze ma nekdo jinej pravdu. Ja se chovam na foru stejne jako v real zivote.
Obrázek

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 28.02.2013, 12:48 hod.

Bagli: +1 presne

Ako PoE som skusil ale Diablo je Diablo. Nejake trapne race eventy si mozu strcit za klobuk. Ale je tam aj par dobrych veci ako endgame mapy, ktore musite dropnut a este si ich mozete vylepsit, aj to ze tam nie su goldy je docela vyhodou na zaciatku. Postupne ked bude PoE tak dlho vonku ako D3 tak to tam bude vyzerat rovnako ako tu. Pomaly prestanete zbierat vsetky veci zo zeme a iba budete skusat stastie s Orbami aby vam to namixovalo top staty. Postupne si budete pozerat geary vsetkych ostatnych a tak vyselektujete itemy atd... a bude sa iba stereotypne farmit tak ako tu.

Zaujimave Vozi, ze mam plnsi friend list v D3 ako predtym. Postupne sa ludia vratili. Kdez to k PoE nedokazem dokopat ziadneho z kamosov (co aj D3 nehravaju alebo nikdy nehrali). Pokial ano tak po 6 minutach to vypli.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

sayonara
Fallen Shaman
BattleTag:Sayonara#2326

Příspěvek od sayonara » 28.02.2013, 13:35 hod.

furt tu niekto pise nejake dovody preco skoncit, tak odinstaluj hru a prestan tu smradit s takymito prispevkami... :OXO a ohladne path of exile, vsimol som si ze tu vypisujete ze prechadzate na tu hru, pozrel som si ju teda na youtube a podla mna je to strasne zastarala hra pre tuto dobu. po 1 minute gameplay pozerania som mal dost, proste hruza
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 28.02.2013, 13:43 hod.

esopeso: To je jedině dobře... horší ovšem je, když se v reálném životě někdo chová jako prase a to se pak také projeví zde na foru...

sgtmajfoley: Za tak krátkou dobu jako je 6 minut jsem si oblíbil jen pár her... kdybych se řídil tímto prvním dojmem, nikdy bych dál nehrál D3 ani PoE :{

sayonara: PoE je zastaralá hra? A v čem je podle Tebe zastaralá?
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“