Hellfire Ring
jj konecne neco pozitivniho, ale tim padem dalsi vec proc se rozhodnout pro barbara (vaham porad mezi wizem a barb), protoze s wizem vetsi MP neni zrovna zadnej med pokud nejsi prstobol CM frost wiz 

Re: Hellfire Ring
Souhlasím, motivace hrát vyšší MP konečně přichází. Ale ať už je tu zatroleně!
Chtělo by to ale větší odměnu na itemech za vyšší MP, ne jen vyšší expy. Tím myslím výraznější šanci na lepší vlastnosti itemu dropnutého na MP7 narozdíl od toho na MP1, tohle pořád nefunguje a fungovat asi nebude - na MP1 máte prakticky stejnej roll jako na MP10 

-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Pokud by byl na MP10 lepší roll než na MP1, znamenalo by to, že každý "musí" hrát MP10, protože nic z nižších MP by nemělo hodnotu.
Síla Diabla by měla být v tom náhodném faktoru... kdy překvápko s dropem může číhat i tam, kde by ho člověk nečekal.
Síla Diabla by měla být v tom náhodném faktoru... kdy překvápko s dropem může číhat i tam, kde by ho člověk nečekal.
Tyckin: souhlas! co je tezkeho pochopit na tom, ze za vetsi namahu ma clovek mit sanci na lepsi odmenu?
nedivim se, ze vydani patche se tak opozduje, jeho soucasna podoba je dalsi vysmech hracum, kteri u hry vydrzeli a doufaji v obrat k lepsimu, dalsi z uber cool patchu, ktery neresi vubec nic, kdyz pominu snahu o pridani pvp, tak je to stejne candy pro decka jako predesle patche, lepsi hrani nezajisti, udela v systemu hry akurat vetsi bordel (craft, sutry, skilly atd. vsechno spatne), ktery budou muset zase opravovat v dalsich patchich
dokud budou v tymu vyvojaru sedet lide, co navrhuji takove zmeny, hra se nikdy nepohne z mista
nedivim se, ze vydani patche se tak opozduje, jeho soucasna podoba je dalsi vysmech hracum, kteri u hry vydrzeli a doufaji v obrat k lepsimu, dalsi z uber cool patchu, ktery neresi vubec nic, kdyz pominu snahu o pridani pvp, tak je to stejne candy pro decka jako predesle patche, lepsi hrani nezajisti, udela v systemu hry akurat vetsi bordel (craft, sutry, skilly atd. vsechno spatne), ktery budou muset zase opravovat v dalsich patchich

dokud budou v tymu vyvojaru sedet lide, co navrhuji takove zmeny, hra se nikdy nepohne z mista

Já to vyjádřil asi nepřesně - předmět dropnutý na MP10 nemusí být lepší než na MP1, ale aby měl větší šanci na lepší staty - tzn. větší pravděpodobnost že se povede - šance např. na top Manticoru by byla i na MP1, ale na MP10 prostě vyšší, to je celé - tzn. z 10 Manticor na MP1 by se povedla např. jedna, z MP7 už např. čtyři (větší šance na dvě díry, vyšší dps...)
Takhle na vysoké MP není prakticky žádná odměna na dropu oproti nízkému MP, akorát po patchi polezou líp expy. A HF ring už pak bude stát za řeč jedině pokud bude solidní - můj barbar má např. 180 str., 7% AS a 5,5% CC - srovnatelný ring koupený už by něco stál, ale běhat s nějakým odpadem jen pro 35% exp bude po patchi fakt blbost.
Takhle na vysoké MP není prakticky žádná odměna na dropu oproti nízkému MP, akorát po patchi polezou líp expy. A HF ring už pak bude stát za řeč jedině pokud bude solidní - můj barbar má např. 180 str., 7% AS a 5,5% CC - srovnatelný ring koupený už by něco stál, ale běhat s nějakým odpadem jen pro 35% exp bude po patchi fakt blbost.
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 11.02.2013, 10:19 hod., celkem upraveno 1 x.
tyckin - přesně tak, k čemu pak je, že se člověk zlepšuje? K čemu mít (nebo chtít) gear na MP8-10? Uplně stejnej drop je na MP0-2 jako na MP8-10. Polovina rare věcí na MP 8-10 co mi padnou maj základy npř. 198dps, 201 dps atd. o legendách ani nemluvě. Souhlasím, že by to nemělo být natvrdo nastavený ale ta % možnosti nej rollů (nebo alespon slušnejch) by měla být prostě větší u MP 10 než u MP0.
Podle me, jak ted bude ten novy patch, kde na vyssi mp bude pribyvat mnohem vic zkusenosti, bude hellfire ring na nic (pokud teda nekdo nemate nejaky ultra skvely)
Noa, ze bude vic zkusenosti, kdyz to budes chtit lvlovat jeste rychlejs, tak si ten hellfire ring stejne vezmes. 

Rád bych prostě jistou kompenzaci - běhal jsem s pragon 90+ wizem alk. runy na MP1 pro expy a drop - 10-15 leg/set denně, většinou k ničemu. Rád bych když budu běhat s barbarem na MP4-7 jistou kompenzaci - legendárek najdu míň (pomalejc to zabíjím), ale zase bych měl větší šanci že když už něco dropne, k něčemu to bude.
Takhle si musí člověk vybrat - blbákov MP1 na nejefektivnější drop či zábava MP4+, ovšem s horším příjmem
Takhle si musí člověk vybrat - blbákov MP1 na nejefektivnější drop či zábava MP4+, ovšem s horším příjmem

No já to vidím tak, že HF i šutr si nechám a navíc to začnu běhat o pár MP výš.
V celkovém součtu HF ring je znát + ještě radiant star ruby do headky a jste totálně vysmátý

A když už mám paragon 100, tak pro nejefektivnější drop musím blbákovat na MP1
Odměna za vyšší MP s lehce zvýšeným MF je vážně slabá