Top farm charakter

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
AlterEgo
Burning Soul
Re: Top farm charakter

Příspěvek od AlterEgo » 05.11.2012, 09:53 hod.

Quetak píše:jako obrovskou výhodu barbarů a monků vidím to, že v defaultu dostávaj o 30% menší dmg. To mi příde jako dost nefér vůči ostatním takhle zvýhodnit dvě classy jen kvůli tomu, že tlučou na blízko. Nad tím by se blizz měl zamyslet, jestli je pro to opravdu důvod.
Zamysli se spis nad tim, proc tomu tak je. Ostatni classy maji dost skillu, nebo pasivek, kteryma tohle maji nahrazene.
Klidne bych napriklad u monka pozbyl 30% redukce dmg za wizardi critical mass pasivku.
Hunter toho opravdu tez malo vydrzi jak jsem vypozoroval, kdyz chodime im na mp7 a treba Ghoma tam tankuje prave hunter, ktery za celou dobu boje neklesne s o vice nez 1/4 i kdyz celou dobu stoji v tom plynu.
U WD, ktereho momentalne hraju jako maina si nestezuju na to, ze nemam tu redukci. Mozna u petu bych dal nejakou runu, ktera je nauci tauntovat.

Spis by se Blizzardi meli zamyslet na tema crap recma, ze monk je ok tak jak ted je, kdyz to clovek srovna s barbarem, ale tak chapu, ze barbara hraje Jay Wilson, tak ta classa je takova jaka je.

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 05.11.2012, 10:03 hod.

Já zůstávám, nemám nějaký komplex z toho, že nefarmím na MP6, zatím mě to baví, to je důležité.

Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 05.11.2012, 10:48 hod.

Alterego: Množství obraných skillů a pasivek maj všechny chary úplně stejný a na podobný úrovni. Každej char může vydržet hodně to souhlasim. Ostatní musej ale těch 30% hodně vyvažovat dalšíma skillama/equipem/kombinacema skillů+statů a hodně se nadřou na to aby něco vydrželi.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 05.11.2012, 11:18 hod.

Nejrychlejší a nejefektivnější je kombinace monk + barbar. Velice dobře se doplňují, nezdržují jeden druhého při probíhání trashem a jak survabilitou tak DPSkem jsou si velmi podobní. Navíc jeden druhému mohou přes auru respektive WC značně přidat cokoliv je potřeba a to jak defenzivně tak ofenzivně.

Každej by měl hrát, co ho baví, ale je potřeba si říct pravdu - těžko může někdo tvrdit, že s DH můžete farmit stejně efektivně jako s barbem nebo monkem.

I když naprostý top je zřejmě permafrost:)) tomu se skutečně nevyrovná nic:)

Model
Fallen Shaman
BattleTag:Model#2654

Příspěvek od Model » 05.11.2012, 12:34 hod.

RedDwarf_Cz píše:
kojot píše:Levně vás nevyjde žádnej char. Ale jinak to vystihl dobře Tyckin. Před patchem 1.0.5 byla situace naprosto opačná, nejvýhodnější bylo jet glass cannon, protože jste smetli všechno, než vám to stačilo něco udělt. A jelikož si blizzardi řekli, že místo toho, aby na zvyšovali mobům dmg, tak jim brutálním způsobem zvýšili HP. To je výhodnější právě pro postavy s nižší DPS a vyšší výdrží, protože i na vyšší MP můžou tu Elitu mlátit třeba 10 minut a stejně to přežijou. Na druhou stranu DH a Wizard na nižší MP je efektivnější, protože to zabíjí prostě rychleji. Já mám DH s 118k DPS unbuffed a 380k EHP unbuffed a farmit solo vyšší MP než 5, někde 6 se prostě nedá, nestihnu elitu zabít dřív, než ona zabije mě. Na MP4 a níž zase všechno zdechá jenom se to na mě podívá :D . V partě, kde je nějakej Barbar nebo Monk je to o něčem jiným, ale zase mi připadá, že jsem jim tam k ničemu (ikdyž mám třeba lepší gear), protože by to dali stejně i beze mě, a já jim to jenom trochu urychlím...

Abych to shrnul, tak podle mě když chceš farmit vyšší MP, tak nejlepší je Barb a Monk a nebo CM-frost WIzard, na rychlofarmu (expení) nižších MP zase nejlépe vyjde Wizard a DH. Takhle to vidím já. U WD si nejsem jistej, s tímhle charem nemám zkušenosti.

Přesně tak, proto jsem včera zakládal ten topic, zajímalo mě jak jsou na tom DH na vyšších MP. Abych mohl jet MP6-7 potřeboval bych tak 250k unbuff dmg.
Hraji DH (260k dmg s SS) a dam si to solo i na MP10. Ustojim 3-4 rany. Elitky mlatim treba i 5minut a umiram pouze na reflect packu. Pro priklad: dojit si pro klic mi zabere asi 50 minut. Da se to, ale jak tu uz zaznelo... je treba mit equip za stamiliony. Kvuli efektivite stejne hraji MP4 kde jde vsechno na 1 max 2 rany a elitky jsou do 10 sekund dole. 8-)

PS: vsem DH co si stezujou ze nezvladaji vyssi MP prestoze maji gear za stamiliony, nekaslete na all resist a armor! hlavne ze mate 200k dmg (to je urcite cool...) ale kolikrat se podivam a vidim 300 all rez nebo 2,5k armor.. a divite se ze jdete na IK? :idea:

Fisky
Quill Rat
BattleTag:Fisky#2882

Příspěvek od Fisky » 05.11.2012, 16:41 hod.

když se tu bavite o tom equipu za stamiliony docela by mě zajimalo kde ste to nakradli za jeden run v A3 mam zhruba 100k vetsinou padnou takovy s*it ze se to na aukci neda prodat ani za 20k... a kdyz uz sem dropl lacuni prowlers na Siegebreakerovi MP 0 tak to rollnulo takovy crap staty že sem byl nakonec rad že sem to prodal za 500k... fakt nechápu ty lidi co maj přes bilion a kde to vubec berou :D

Projax
Gorebelly
BattleTag:Projax#2148

Příspěvek od Projax » 05.11.2012, 16:42 hod.

zhodnotte samy. Multiplayer je určitě jen zdržení. Nejefektivnější farma je solo a WD je na tom teď velmi dobře. se slabých gearem akorát půjdete menší mp. Jelikož vyšší MP se farmit nevyplatí pokud nejdete zrovna po klíčích. ;)

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 05.11.2012, 17:34 hod.

Myslim, ze pohodlne farmit muze jakykoliv charakter, vse je otazka gearu, buildu a skillu hrace. To ze nejde efektivne farmit s DH, Wizem, WD nebo Monkem, ale muze farmit vyssi MP jenom barbar jsou jenom kecy, nic jineho. Znam spoustu lidi co hrajou ranged class solo na MP5-8, takze o postave to neni. Ale chapu, ze kdyz nekdo hraje treba WD a nejde mu to, ze neni nic snazsiho napsat, ze s barbarem to jde samo ;)

Co se tyce redukci pro melee chary o tom snad ani nema cenu polemizovat, to je ztrata casu - neni mozne srovnavat ranged char kterej drtivou vetsinu mobu zabije driv nez se k nemu dostanou s melee charem, kterej kdyz chce davat dmg tak ve vsem tom bordelu musi stat a brodit se v moltenu, arcanu, desecratoru atd..

Edit: to prirovnani k WD neni na tebe Projaxi aby to tak nevyznelo :D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 05.11.2012, 17:38 hod.

Muzu potvrdit, wizzem jsem schopnej farmit stejne jak s barbem.:-)
Mp6-8 no problemo, 10 jde taky, jen uz to je na dyl.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 05.11.2012, 17:52 hod.

Řeknu to asi takhle - od května piplám wizarda (není frost) na 175k dmg (s EA 4500k armor a 60%+ rezisty), kámoš (dříve WD) během 2-3 týdnů udělal WW barbara nad 100k a naprosto pohodově si loví klíčky na MP6 a nemá problém, já to chodím sólo na MP4 tak akorát a MP5 už je celkem fuška :{ A o klasické farmě ani nemluvě, tu běhám na MP3 abych nemusel po IK šlapat pořád přes celý dungeon pěšky :D
A teď mi řekněte, na co mě takovej barbar s podobně založeným monkem v týmu potřebuje :wave: Oblíbení jsou pouze frost wizardi na bosáky, ale to by mě asi nebavilo :{

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 05.11.2012, 17:53 hod.

Kuki - presne, to je to o cem mluvim ;)

Problem je podle me v tom, ze spousta DH si zvykla hrat 1.0.4 stylem narvat DPS se SS na 300k a pak to umlatit driv nez se to priblizi a zacne to byt nebezpecny. To s 50-100M HP elit na MP10 dost dobre nejde a najednou je problem brutalne ofenzivni gear s prakticky nulovymi resisty, armorem a bez jakychkoliv redukci. Pokud nekdo chce hrat vyssi MP a je jedno o jakou classu se jedna, je potreba stavet postavu, ktera ma dostatecne DPS a k nemu i defenzivni ability jak na gearu tak v buildu, samotne DPS na MP10 nestaci a je to podle me dobre..

Tyckin - tak porad je 175k DPS vic nez 100k ne? :) Ne vazne, vcera jsem treba sel s wizem z fora na MP5 nebo MP6 a on hazel na zem takovy bubliny, ktere zvysuji dmg o 20% snizuji dmg od monster a nejake dalsi vychytavky a prislo mi to zajimavy a bavilo me to = treba tohle je i duvod proc by te nekdo mohl chtit v parte a myslim, ze tech moznosti bude vic, frost wiz neni jedina cesta stejne jako WW barb. Ja jsem WW nikdy nehral dyl jak 10 minut a progress i farmeni na libovolne MP si davam bez problemu s vlastnim buildem. Obcas u toho staci premyslet a mit predstavu jak jit hrat solo, pripadne jak byt zajimavy pro hru v parte. Jak rikam, hrat efektivne s v 1.0.5 da se vsemi postavami - neda se rict ze by MP10 bylo pouze pro frost wize a WW barbary :)
Naposledy upravil(a) spiderer dne 05.11.2012, 18:22 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 05.11.2012, 18:13 hod.

Me prijde archon strasne op, muzu stat u nich a litaj tam cisla 500-800k ted bych kecal ale mam pocit ze i pres 1m ale to si nejsem jistej....3% ls a cau.:-D
Akorad reflecti trochu zlobi....
A na barba levnejsi gear?no ty vole ani omylem.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 05.11.2012, 18:27 hod.

Hodně často se využívá bublina na zvýšení rychlosti útoků o 10 procent všech spoluhráčů. Jinak když se dívám na vaše profily, tak nechápu, jak můžete farmit MP8, když já chodím max MP4. Podle mě je farmení stav, kdy mi zabití elitky netrvá déle než 15-20 sekund..na MP8 se mi to zaboha nedaří....
Jinak sazmořejmě je potřeba mít all rezisty a vitalitu na vyšší MP a je jedno, jakou classu hraješ. Na ofic fórech často brečí DH, kteří dávájí přes 200k DPS, ale chcípají - no ale mají all res cca 300, tak co se diví :)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 05.11.2012, 18:43 hod.

Tak ono se neni moc cemu divit ze se to da - ja mam 105k unbuff dmg, permanentne chodim s battle rage a jsem na 120k a 80% elit rezu ve WotB kde mam dmg jeste vyssi (opraveno), k tomu kladivo, ktere dava 300% dmg a crituje se skoro 60% sanci a rany za 500-800k uz se na tech elitach podepisou - nevim jestli se vzdycky na MP8 vejdu do 20s, ale na MP10 je to mezi 1-2 min = run na klicnika zabere 15-20 min se 100% sanci na drop - to mi prijde docela efektivni ;)

Edit: jeste fury generator bash se stackuje az 3x pro navyseni dmg vsech skillu o myslim 8%, coz dmg taky boostne.

Edit 2: opraveno chybne uvedeni DPS ve WotB ;)
Naposledy upravil(a) spiderer dne 05.11.2012, 19:13 hod., celkem upraveno 1 x.

hadesed
Fallen Shaman
BattleTag:hades#2525

Příspěvek od hadesed » 05.11.2012, 18:49 hod.

230-250k s tim ze mas runu v Thrive? Ze 120k? :shock:

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 05.11.2012, 19:01 hod.

Jooo error, pravdu dis, porad zvyk z Insanity, vecer to zkontroluju a opravim :D

Oprava: Tak je to 167k az 205k dle nastackovani bashe ;)

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 05.11.2012, 19:41 hod.

Já mám 130k unbuffed, v archonovi mám 300% damage buff (nepoužívám tedy improved archona) a stejně mi bohatě stačí mp4 :)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 05.11.2012, 20:01 hod.

Tak MP4 musi byt pri 130k dmg v archonu velka vyzva :D

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 05.11.2012, 20:33 hod.

spiderer píše:Problem je podle me v tom, ze spousta DH si zvykla hrat 1.0.4 stylem narvat DPS se SS na 300k a pak to umlatit driv nez se to priblizi a zacne to byt nebezpecny. To s 50-100M HP elit na MP10 dost dobre nejde a najednou je problem brutalne ofenzivni gear s prakticky nulovymi resisty, armorem a bez jakychkoliv redukci. Pokud nekdo chce hrat vyssi MP a je jedno o jakou classu se jedna, je potreba stavet postavu, ktera ma dostatecne DPS a k nemu i defenzivni ability jak na gearu tak v buildu, samotne DPS na MP10 nestaci a je to podle me dobre..
Problém je, že třeba skilly u DH (a celej char jako takovej) je stavěnej na to, že se k tobě nesmí nic dostat a musí kitovat, pobíhat a podobně. Jako dal by se postavit tak, aby vydržel stát v Arcane sentry, desecratoru apod., ale potom bys měl tak 50k DPS. S DH se prostě nedá hrát jako s Barbem, že stojíš a řežeš. Musíš si vybrat skilly a gear jestli pojedeš jako tank (a pak budeš mít strašně malou DPS) a nebo pojedeš na damage (potom musíš pobíhat, kitovat tak, aby jsi schytal co nejmíň ran). Obojí prostě nejde. I kdybych teď brutálně zainvestoval do gearu, tak abych vytáhl Armor, ressy a HP ještě výš, stejně budu na vyšších MP chcípat.
spiderer píše:ja mam 105k unbuff dmg, permanentne chodim s battle rage a jsem na 120k a 80% elit rezu ve WotB kde mam dmg jeste vyssi (opraveno), k tomu kladivo, ktere dava 300% dmg a crituje se skoro 60% sanci a rany za 500-800k uz se na tech elitach podepisou
No vidíš. Já mám unbuffed necelých 120k DPS a na takový hodnoty se nemám šanci dostat se skilly, který DH má. Já sem byl teď celej šťastnej, když jsem s Impale dával crity za 350k. Ten skill je navíc docela nanic, pokud nejdeš na bosse. Barb má prostě skilly, který mu vyženou DPS tak vysoko, že jinej char se na tu hranici nemá šanci dostat. A když měl DH skill, kterej se dostal na 300% Weapon damage za sekundu (stejně jako má Hammer), tak ho nerfli... Navíc pokud jsi ten skill používal, tak jsi docela riskoval, že zdechneš, protože spotřebovával Discipline.
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 05.11.2012, 20:46 hod.

Archon je bomba věc, to se musí nechat, ostatně proto se taky snažím na něm lítat co to jde :D
Nicméně v sólo hře je problém jinde - při farmě jako wizard umřu poměrně snadno i při solidním armoru i rezistech, archon nearchon, molten či chains vás prostě sejme jako nic - a to věčné běhání přes celý dungeon není efektivní, proto se držím MP3, zatímco barbar/monk jen tak nechcípne a vyšší MP u něj znamená spíše jen delší dobu pižlání elit, u mě víc otrvaných procházek a to mi štve :roll: Ale jak jdu farmu s kvalitním tankem, není MP5-6 problém, sólo to prostě nehrozí :wave:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“