Legendarky a setovky? jak na ne?
za 4 dni dat 3 to je aj moje tempo ale ludom to pada 5-6 za jeden run ci za den
ale osobne si stale myslim ze blizzard nerfol drop .. ved aj Ingo co streamuje a daval okolo 30 legendarok za den tak teraz dava cca 5 .. ale mozno som len spkepticky lebo mne to nepada
ale osobne si stale myslim ze blizzard nerfol drop .. ved aj Ingo co streamuje a daval okolo 30 legendarok za den tak teraz dava cca 5 .. ale mozno som len spkepticky lebo mne to nepada
Re: Legendarky a setovky? jak na ne?
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:09 hod., celkem upraveno 1 x.
to bude tym blizzard mi nieco naznacuje
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:09 hod., celkem upraveno 2 x.
V sobotu 7 a včera ani 1. A to jsem včera chodil VoA furt dokola...
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:09 hod., celkem upraveno 1 x.
ze ty si si este nepodal lotto
Podle mě to stejně je vše na nic. Nepadlo mi nic pořádného už řádku dnů ... a to mám MF500% atd atd... Od té doby, co mám PL 94 to nejde cosi.
To Quinceyto: byl ale jenom příklad toho kde mě to v posledních dnech padalo nejvíc jinak také většinou mám 2-3 setovky/legendárky denně.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Mě legendárky taky padají - cca 2 denně. Mám pasivní MF cca 230, s tím že hraju MP6, tak jsem bohatě před 400 MF. Bohužel většinou je to crap (prodatelné do 5 M), akorát včera padli setové boty pro DH, které jsem střelil za 50 M.. takže i když padají legendárky, neznámená to, že je to nějaký velký business...
A jen takový dotaz - padá Vám také spousta legendárek z ACT III Keywardena, poté co ho nerfnuli? Už mi dropnul 3 z 8 pokusů..vždycky se zaraduju, že je to key a ono ne
A jen takový dotaz - padá Vám také spousta legendárek z ACT III Keywardena, poté co ho nerfnuli? Už mi dropnul 3 z 8 pokusů..vždycky se zaraduju, že je to key a ono ne
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
keywardena nerfli? neviem o tom.
taky mi prijde ze je nejakej slabsi. v pohode utankuju ty jeho padajici ledy v archonu
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:10 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Mindorlin#2640
Super rada, určitě zkusím, jen by mě zajímalo, jaký máš Plvl, protože já mám 28. Nevyznám se až tak v matematice a nevím, jak by se mohla zvyšovat pravděpodobnost se stoupajícím MF, jako v reálu. Protože mám pocit, že mezi 115% a a 140% je daleko větší rozdíl než mezi 50% a 100%. Chci říct mezi 50-100 mi něco padlo tak jednou za 100 hodin, teď mi padá legendárka tak jednou za 3-4 hoďky, což není málo, i když tvůj návrh bude určitě fungovat lépe. Taky počítám, že patch udělal své, ale stejně... Prostě, pokud nemám MF gear má cenu si ho pořizovat, když už mám MF kolem 160%?Qwadrax píše:Tak po dnesku jsem se rozhodl sem napsat par radku, jelikoz hodne lidi co mam ve friend listu si mysl,i ze si z nich delam srandu, zatim co jim nic nepada me padaj legendy a setovky jak na bezicim pasu, napriklad dnes jsem harvnul 4-5 legendarek a setovek a z toho 3 na jednom miste cca po 30 vterinach po sobe.
Co delam, co mam na sobe, a jak beham:
MF gear zaklad 300%,
MP 5(doporucuji zkouset od MP 2 az po 5, zalezi co budete zvladat)
ACT 2(beham i 3 obcas pro zabavu )
-mapa DESOLATE SANDS
postup:
portnu waypointem probehnu celou mapu a sundam vsechny elitky na mape(a moby co potkam), nasledne jdu dungy s tim ze dung VALUT OF THE ASASSIN si nechavam jako posledni,
jeste dodam ze MP pridava za kazdy bod 25% MF, to znamena ze na MP 2 mate +50% navic a u MP 5 je to +125%
Lovu zdar
Mindorlin#2640
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
MF gear bych neresil, mam MF pouze na kolhotach a pada to i bez toho, prijde mi, ze se MF stale precenuje
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
mě se zda že ten MF neak nefunguje
od lvl 17 do lvl 60 sem běhal Normal Nightmare a Hell na MP 10 ( mam Wizzarda 43K DPS ) a padlo ho*no.
přepnu na MP 0 a hned 4 lege
mam 130 zaklad MF
od lvl 17 do lvl 60 sem běhal Normal Nightmare a Hell na MP 10 ( mam Wizzarda 43K DPS ) a padlo ho*no.
přepnu na MP 0 a hned 4 lege
mam 130 zaklad MF
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:10 hod., celkem upraveno 1 x.
MF funguje, avšak predsa len šanca na drop lege je dosť nízka takže to nie je až tak viditelné. Uvidíte keď budete behať s max MF stovky hodín. Ono porovnávať MF 100 a 200 pri pár hodinách hrania je neobjektívne, kedže stále tam zohráva hlavnú úlohu štastie(RNG, kto hrával nieekdy online ruletu bude o tom vedieť svoje Aby sa dali urobiť nejaké štatitstiky trebalo by odohrať stovky alebo tisíce hodín pri roznych MF aby sa to dalo objektívne posúdiť. Tie vlny a podobne to su čisto len vaše dojmy Je to to isté ako keď mi v jeden deň pri max MF behom hodiny napadá 5 legendáriek a ďalší deň budem hrať 5 hodín a nepadne ani jedna, aj to sa mi už stalo a je to fakt len o štastí..
S4 Monk 1100+
Objektivně by mohl hodnotit brácha
Diablo 3 má od vydání a denně hraje asi 10h ( zapařenej magor ) a od te doby ani 1 legendarka.
MF 298% zaklad bez nv
Diablo 3 má od vydání a denně hraje asi 10h ( zapařenej magor ) a od te doby ani 1 legendarka.
MF 298% zaklad bez nv
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
nemyslim si, že je možné, že po patchi mu nepadla ani jedna legendárka, jestli hraje 10h denně s takovým mf