ale osobne si stale myslim ze blizzard nerfol drop .. ved aj Ingo co streamuje a daval okolo 30 legendarok za den tak teraz dava cca 5 .. ale mozno som len spkepticky lebo mne to nepada

Super rada, určitě zkusím, jen by mě zajímalo, jaký máš Plvl, protože já mám 28. Nevyznám se až tak v matematice a nevím, jak by se mohla zvyšovat pravděpodobnost se stoupajícím MF, jako v reálu. Protože mám pocit, že mezi 115% a a 140% je daleko větší rozdíl než mezi 50% a 100%. Chci říct mezi 50-100 mi něco padlo tak jednou za 100 hodin, teď mi padá legendárka tak jednou za 3-4 hoďky, což není málo, i když tvůj návrh bude určitě fungovat lépe. Taky počítám, že patch udělal své, ale stejně... Prostě, pokud nemám MF gear má cenu si ho pořizovat, když už mám MF kolem 160%?Qwadrax píše:Tak po dnesku jsem se rozhodl sem napsat par radku, jelikoz hodne lidi co mam ve friend listu si mysl,i ze si z nich delam srandu, zatim co jim nic nepada me padaj legendy a setovky jak na bezicim pasu, napriklad dnes jsem harvnul 4-5 legendarek a setovek a z toho 3 na jednom miste cca po 30 vterinach po sobe.
Co delam, co mam na sobe, a jak beham:
MF gear zaklad 300%,
MP 5(doporucuji zkouset od MP 2 az po 5, zalezi co budete zvladat)
ACT 2(beham i 3 obcas pro zabavu)
-mapa DESOLATE SANDS
postup:
portnu waypointem probehnu celou mapu a sundam vsechny elitky na mape(a moby co potkam), nasledne jdu dungy s tim ze dung VALUT OF THE ASASSIN si nechavam jako posledni,
jeste dodam ze MP pridava za kazdy bod 25% MF, to znamena ze na MP 2 mate +50% navic a u MP 5 je to +125%
Lovu zdar