kolik udelate expu za hodinu?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Re: kolik udelate expu za hodinu?

Příspěvek od Reve » 10.10.2012, 07:51 hod.

jeste jedna otazecka...me teda vse trva strasne dlouho me prijde (depths 3 patra, 3x crater + azmodan) me trva cca 2 hodiny...to je asi moc ze ?

Jak to urychlit???...ted to beru stylem, ze prolezam vse..kdyz me chybi nejakej rozek a zdechnu tak celou tu mapu prolezam a bezim az tam abych to dosel az dokonce..to dobihani me prijde, ze me zdrzuje asi nejvic..uz sem si na to koupil aji gate s MS a prehazuju je ne toto...

muzete nekdo poradit jak co nejefektivneji farmit ?

Qwadrax
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 10.10.2012, 07:55 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:56 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 10.10.2012, 08:03 hod.

no tak diky:)...dmng je samozrejmost to je snad jasny...ja spis myslim neco jako rady treba nesbirat neco, nedobihat kdyz chcipnes a zda se ti ze uz tam moc velkej kus mapy nebude tak jit jinam atd...

DMG DMG DMG neco stoji :)

Qwadrax
Gorebelly

Příspěvek od Qwadrax » 10.10.2012, 08:10 hod.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 10.10.2012, 08:37 hod.

ja to delam tak, ze v prvnim runu sbiram zlute vsechny, ve druhem sem tam neco, ve trtim uz vubec nic a kdyz nahodou nekde zarvu, tak uz se tam nevracim, nebo pokud to jde potom to docistim z druhe strany a prave jsem videl videa, kde borci expi pres 40 mega za hodinu, coz je masakr

Qwadrax
Gorebelly

Příspěvek od Qwadrax » 10.10.2012, 08:42 hod.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 10.10.2012, 08:52 hod.

fuxicek píše:ja to delam tak, ze v prvnim runu sbiram zlute vsechny, ve druhem sem tam neco, ve trtim uz vubec nic a kdyz nahodou nekde zarvu, tak uz se tam nevracim, nebo pokud to jde potom to docistim z druhe strany a prave jsem videl videa, kde borci expi pres 40 mega za hodinu, coz je masakr
a to chodis jen kvuli expum ze uz pak nesbiras ani zluty ?

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 10.10.2012, 08:59 hod.

reve presne tak, to je stav kolem te tricitky, jinak se zlutyma to mam tak, ze je ani neprohlizim a davam je vendorovi uplne vsechny, za dobu co hraju jsem nenasel ani jeden paradni zluty kus, vse jsem si musel koupit(na sebe) jinak na aukcich se dalo jeste pred patchem slusne prodavat, ted je to slabsi, zisky tvorim hlavne prodejem legendarek a setovek co padaji a padaji celkem slusne, nemuzu si stezovat.

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 10.10.2012, 09:08 hod.

Reve píše:jeste jedna otazecka...me teda vse trva strasne dlouho me prijde (depths 3 patra, 3x crater + azmodan) me trva cca 2 hodiny...to je asi moc ze ?

Jak to urychlit???...ted to beru stylem, ze prolezam vse..kdyz me chybi nejakej rozek a zdechnu tak celou tu mapu prolezam a bezim az tam abych to dosel az dokonce..to dobihani me prijde, ze me zdrzuje asi nejvic..uz sem si na to koupil aji gate s MS a prehazuju je ne toto...

muzete nekdo poradit jak co nejefektivneji farmit ?
je to všechno o dmg...ale pokud se ti často stává že dobíháš přes celou mapu, porádím - dej si poslední úkol zabít azmodana a pak to prolízej jak jsi zvyklý, budeš mít aspon waypointy odkryté a často ti to pomůže že se můžeš portnout nebo přijít z jiného patra ;) další věc doporučuju spíš chodit v grupě když máš problém s umíráním...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 10.10.2012, 09:44 hod.

zase tak moc nezdecham, ale proste FAST RUN to neni....jinak quest na zabiti azmodana si davam..mel sem namysli dobihani pres cely dung atd...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 10.10.2012, 09:45 hod.

fuxicek píše:reve presne tak, to je stav kolem te tricitky, jinak se zlutyma to mam tak, ze je ani neprohlizim a davam je vendorovi uplne vsechny, za dobu co hraju jsem nenasel ani jeden paradni zluty kus, vse jsem si musel koupit(na sebe) jinak na aukcich se dalo jeste pred patchem slusne prodavat, ted je to slabsi, zisky tvorim hlavne prodejem legendarek a setovek co padaji a padaji celkem slusne, nemuzu si stezovat.
nj tak to mas stesti...me uz padlo tak 10 legendarek mozna i vic a trosku cenu mela jedna a to 8 mega...jinak samy crapy co se ani nedaji prodat...uz me to fakt se..... :)...vcera dva za run a obe knicemu

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 10.10.2012, 09:45 hod.

ja se ted snazim vytahnout dmg aspon na 100k a zkusim to jet pres archona..pac tenhle kitovaci build kdy porad beham zpet to expeni taky moc neurychluje :)

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 10.10.2012, 09:51 hod.

Běhám s monkem bez critical chance a bonus damage (s boostem 53k damage + 20% za legendárku). Sbírám žluté 60+ a udělám v průměru 12-13 mega za hodinu. Prodávám přednostně na RMAH a výbavu mám v hodnotě pár desítek milionů.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 10.10.2012, 10:06 hod.

Já si dělal taky měření ze zajímavosti ... protože už pokulhávám v expení na další paragon :D

A dospěl jsem k následujícímu:

> hraju sám s enchantresskou
> mám top ruby v IK helmě
> mám 24% leoric signet
> sbírám jen rare 62 a 63 (a legendárky a setovky) + ToS + potiony + flawless sq.kamínky
> 1x - 2x za hodinovej run jdu do města prodat věci a uložit do truhly a opravím se popřípadě
> za hodinu jsem nafarmil 16,5 mega XP ...
Obrázek

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 10.10.2012, 10:34 hod.

tak a je tady to, co rikam, paragon king heller naexpi za hodinu 16,5 mega, kdyby zakomponoval sprint do buildu, udelal by dvakrat tolik, ponevac ty presuny jsou neskutecne znat, vidim to na public, kdy jsou vsichni ve tretine mapy, ja ji pomalu koncim a to je ta efektivita, barbari vyzkousejte to, treba si to taky zamilijete a v kombinaci s IK setem je to bezmezny beh, protoze ta fury je porad plna a po patchi to bude jeste lepri ponevac budou posilovat fury pasivku a to se bude behat uplne jinak.

jo a klobouk dolu pred hellerem, udelat za hodku "jen" 17mega a mit 86 paragon, to je hukot

jeste otazka na hellera-kolik lokaci z trojky za hodku projdes?

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 10.10.2012, 11:03 hod.

Kdyz kvaltuju udelam 30M za hodku respektive 20M za 40minut co mi tva run cely 3 aktem.. taktez sbiram jen top itemy a kdejakou truhlu neresim a zbytecne se nevracim pres pul mapy kvuli male ulicce :)
Komu se to zda moc tak docela bezne se dneska dava 50M za hodinu a vice viz Alkaizer atd..
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 10.10.2012, 11:34 hod.

fuxicek:

jo a ještě jedu + 12% movement speed na botách ...

A jinak mám z trucu Rend charge build .. nedělám si nějakej ww sprint tornádo .. to má každej a mě to ani nijak nebaví nevím no. Takže si takto pomalu ale jistě dodělám 100 paragon s těma skillama, co mám.

Za tu hodinu stihnu projít Keep Depths 1 - 3 , + od lokace zničení katapultů a trebuchety dál .. včetně ice jeskyně dungeonu ... a za hodinu jsem skončil někde u Cydarey .. nestihl jsem to dorunovat celé po Azmodana .. s tím mi to trvalo něco málo přes hodku :)
Poctivě jsem ale psocházel všechno no.
Obrázek

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 10.10.2012, 11:44 hod.

Fuxicek, hod sem odkaz na profil.. chcem si pozriet tvoju postavu..

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 10.10.2012, 12:45 hod.

wishmaster tady to je
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... ro/5229528

heller nepotrebujes ww, tornada uplne staci sama o sobe, kdyz se prozenes kolem chumlu mobu a vypustis ctyri tornada, ktere ti budou tikat cca 40k, tak mobky popadaji v momente, kdy jsi na pul cesty k dalsim, rikam po patchi to bude super s tim oznacenim legendary a set items na mini mapce, protoze to je jedine, co me mrzi, ze mi muze uniknout.

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 10.10.2012, 16:50 hod.

Celkom cool :) snad o nejaky rok-dva aj mne padne skorn :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“