Uzamknuty acc

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
malborka
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:malborka#2987
Re: Uzamknuty acc

Příspěvek od malborka » 21.09.2012, 21:22 hod.

Aj ked som neuviedol prave meno mal som si to napísať vklade to viem ale nemusíš mi nadávať cel som len poradiť

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 21.09.2012, 21:31 hod.

Malborka skusal si moj postup? Neries co ti pisu oni(ten spam v tomto topicu) a skus cez ten link to poriesit popripade daj tu moznost " My account has been hacked" a tadial. oni (blizzard) ti odpisu a oslovia ta tym menom ktore tam mas registrovane.
Tak si potom ten ucet budes vediet sam odlocknut.
Naposledy upravil(a) sklb dne 21.09.2012, 21:42 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 21.09.2012, 21:41 hod.

malborka: To nebylo na tebe :-)

malborka
Quill Rat

Příspěvek od malborka » 22.09.2012, 09:33 hod.

Sklb skusal som tvoj postup prislo mi aj t oslovenie Vážení Okno okienko ale ani to mi nechce akceptovat >:'(

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 22.09.2012, 12:36 hod.

malborka píše:Sklb skusal som tvoj postup prislo mi aj t oslovenie Vážení Okno okienko ale ani to mi nechce akceptovat >:'(
hmm to ti potom neviem poradit co dalej, ale svoje "registracne meno" uz mas. :P Skus este pohladat na bnet prihlasovacej stranke, s menom uz toho vies poriesit relativne viac. Skus neake zabudol som heslo, account mi ukradli, alebo stratil som authentificator. Tych moznosti je viac
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

malborka
Quill Rat

Příspěvek od malborka » 22.09.2012, 13:53 hod.

Podarilo sa mi to spravit dakujem za pomoc ked tak si ma pridajte do friends nick mam Malborka

Odpovědět

Zpět na „Obecně“