Uzamknuty acc
Aj ked som neuviedol prave meno mal som si to napísať vklade to viem ale nemusíš mi nadávať cel som len poradiť
Re: Uzamknuty acc
Malborka skusal si moj postup? Neries co ti pisu oni(ten spam v tomto topicu) a skus cez ten link to poriesit popripade daj tu moznost " My account has been hacked" a tadial. oni (blizzard) ti odpisu a oslovia ta tym menom ktore tam mas registrovane.
Tak si potom ten ucet budes vediet sam odlocknut.
Tak si potom ten ucet budes vediet sam odlocknut.
Naposledy upravil(a) sklb dne 21.09.2012, 21:42 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
malborka: To nebylo na tebe :-)
Sklb skusal som tvoj postup prislo mi aj t oslovenie Vážení Okno okienko ale ani to mi nechce akceptovat
hmm to ti potom neviem poradit co dalej, ale svoje "registracne meno" uz mas. Skus este pohladat na bnet prihlasovacej stranke, s menom uz toho vies poriesit relativne viac. Skus neake zabudol som heslo, account mi ukradli, alebo stratil som authentificator. Tych moznosti je viacmalborka píše:Sklb skusal som tvoj postup prislo mi aj t oslovenie Vážení Okno okienko ale ani to mi nechce akceptovat
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Podarilo sa mi to spravit dakujem za pomoc ked tak si ma pridajte do friends nick mam Malborka