Nesmyslný account lock
Tohle se mi stalo cca pred 2 mesici,ze mi zamkli bezduvodne ucet a jediny co jsem udelal bylo ze jsem si zmenil heslo a zachvily jsem hral... Vlastne kdyz tak premyslim tak mi snad prisel i mail od blizzu na zmenu hesla,no maji v tom nejaky bordel zrejme.
Re: Nesmyslný account lock
Mě bohužel mail na změnu hesla nedorazil ...Musel jsem poslat vyplněnej jejich protokol, občanku a podobný ptákoviny...Už to tam maj den a půl a pořád nic :/..tak doufám, že se ozvou...
cau vitej v klubu me dosel podobnej mail a ted resim hack uctu. takze na mem zctu ted farmi cinan protoze odpoved na skyrtou otaku je otazka v cinstine
Tak skrytá otázka právě nejde měnit ne ? Nebo se pletu ? mám v tom taky bordel
A dneska k večeru mi přišlo, že mi acc otevřeli, ale ještě nemám přístup na RMAH (počítám s tím, že mi to zpřístupní, až mi změní contact adress podle občanky)
A dneska k večeru mi přišlo, že mi acc otevřeli, ale ještě nemám přístup na RMAH (počítám s tím, že mi to zpřístupní, až mi změní contact adress podle občanky)
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
sa necudujte ked robite voloviny !!! bohvie ci ste nevypustili aj botov
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
používáte nějaký autentifikátor?
RemcalSVK: Jistěééé...
Peckoslav: Autentifikátor nepoužívám, mám pouze mobile alerts, ale nejsem hlupák, abych klikal na nesmyslné odkazy, psal někam svoje heslo nebo ho měl nedostatečně zabezpečený ... Ale tenhle problém byl čistě jen tím, že mi neseděly údaje
Peckoslav: Autentifikátor nepoužívám, mám pouze mobile alerts, ale nejsem hlupák, abych klikal na nesmyslné odkazy, psal někam svoje heslo nebo ho měl nedostatečně zabezpečený ... Ale tenhle problém byl čistě jen tím, že mi neseděly údaje
ja taky pouzivam jen heslo ale asi prejdu na ten hardwarovej klic. jinak viry nemam na maily neodpovidam.a zjistil tak ze me bratranek vola rika ty hrajes diablo 3? rikam ne ted sem mesic tam nebyl proc a on porad te vidim online. zajimave ze nikde moc neprobehlo v magazinech o hacknuti battlenetu v americe. ze sebrali hesla jmena a jedine co odolalo byli ty hadwarove autentizatory co maclovek doma. ty v mobilu podlehli taky. a ujistovali ze evropa nebyla zasazena púry ale clovek aby jim veril
luke777: To s tim hackem US nemuselo vůbec souviset. Hacknou ti to i tak, nevím jak to dělaj ale uměj to Mě takhle hackli 2x WoW, nikdy sem neklikal na pochybný maily ani nic podobnýho, mam firewall, antivir, počítač celkem udržuju v čistotě a prostě jednoho dne postava nahatá popř. tam nebyla vůbec. Od doby co mam autentikátor klíčenku se nebojim a vím, že když přídu domu tak tam vše bude. Za to ta investice 300,- s poštovnym stála a nelituju toho ani na vteřinu. Doporučuju to všem, lepší než pak řešit nekolik dní navrácení itemů, postav,.. Zablokování acc při přihlašování odjinud snad taky s klíčenkou nehrozí.
Zdravim. Mě přišel stejnej mail jako tobě na začátku. 4.9., tak hned sem poslal ticket, další odpověď až 8.9. - chtěly poslat údaje jako jméno, číslo atd., poslal jsem, další odpověď 12.9. že mě nesedí jméno (pravděpodobně taky s paypalem, ikdyž o tom vůbec nepsali), chtěli poslat doklad, poslal jsem. No a teť pořád čekám co napíšou dál. Takže už 10 dnů nehraju =( Jinak na RMAH jen prodávám nic nekupuju a na GAH prodávám a kupuju pořád něco. Tak doufám že to je těma jménama a odlockujou mě.
Pokud ti odpověď nepřijde do max. 48 hodin, neboj se připomenout (slušně samozřejmě ) ...já se připomněl a do tří hodin jsem měl odpověď a odemčený acc..
Takže držim palce, ať brzo zase hraješ
Takže držim palce, ať brzo zase hraješ
Jooo tak konečně můžu hrát. Odemkli mě účet i aukci. O paypallu teda ani slovo ani nenapsali proč mě vlastně dali lock. To je mi trochu záhadou ale hlavně že už můžu hrát =)