Každopádně to funguje blbě, v diablu člověk měl třeba 600% mf a bylo to fakt znát.
Hlavně mi chybí to co už psal rakii, že když Vám v diablu padnul třeba soj na normalu, mohli sjte ho mít až do konce hry, tady jsou věci před lvl 60 crap.
4x legendary v jedne hre!!!
Re: 4x legendary v jedne hre!!!
Ja myslim,ze si to myslis správně.Jen mě zaráží že se jedná pořád o stejný předmět.ReptileSVK píše:ja myslim, ze top legendarky maju nizsiu pravdepodobnost dropu ako tie nie moc zaujimave legendarky ako je ivory tower napriklad.
Těch legendary crapů je dost,tak proč jeden a ten samej?
Kdyby v nich bylo alespoň krvácení,by se to dalo prodat kiterům,ale toto je jedině vhodný na salvage

+1Housenka píše:Kdyby v nich bylo alespoň krvácení,by se to dalo prodat kiterům

Mě už začíná D3 deprimovat, nesekl jsem s tím, když mi 100 hodin nepadla žádná legendary. Ale 200 s lvl 8 paragon je už fakt moc. Posledních 60 hodin nedělám nic jiného než grindím paragon a dneska, když jsem si pokaždé dodělal 5 stacků NV, tak mě to disconectlo - 3x!
Už mě to opravdu přestává bavit, asi se vrátím k starým klasickým MMO, kde strávený čas má nějaký smysl.
Už mě to opravdu přestává bavit, asi se vrátím k starým klasickým MMO, kde strávený čas má nějaký smysl.