Datadisk fantasmagorie
to je blbost, za chvíli by se to dostalo do stádia, kdyby si myší jezdil směrem kam chceš jít a on by to mlátil a sbíral a prodával v aukci
Re: Datadisk fantasmagorie
hodně dobrej nápad. není k podobnému nápadu nějaký oficiální topic, kde by se to dalo supportnout?Majky_majk píše:Líbila by se mi nějaká varianta "nekonečného dungeonu"... spíš bych ale šel cestou nějaké arény.
Třeba 20 typů arén (náhodně by se nějaká zvolila), itemy vypadnou až po zabití všech nepřátel.
Lvl1 - 1 náhodnej pack
Lvl2 - 2 náhodné packy l
Lvl3 - 3 náhodné packy
...
Lvl11 - 1 náhodnej pack s 10x více HP + 10x více DPS
...
Lvl39 - 9 náhodnejch packů s 30x více HP a 30x více DPS
Po smrti restart arény...
Myslim, že by se z toho brzy stala celosvětová soutěž, kdo se dostane dál a nolife hráči by konečně měli využí pro gear, který stovky hodin hromadí :-).
Máš pravdu, že by mě nikdo nenutil to používat, ale pak by se ze mě stal v partě vocásek co nic nezabije protože sbírá itemy ručně, takže bych to stejně používat musel. Goldy beru, že jsou automaticky, tam je to jednoznačně plus oproti D2, nedovedu si představit jak sbírám sto kupiček po goblinovi, to bych je tam radši nechal. Já prostě doufám, že se věc jako autoloot do diabla nikdy nedostane, pak by přišel ještě autoidentify, autosell podle filtrů, hra by spočívala už jen v zabíjení a zábava by byla pryč.Houp píše:Quatak : nikdo by ti autoloot nenutil. Byla by to možnost. Třeba by speciállně pro tebe umožnili i sbírání peněz A jinak moje představa je jednoduchá, prostě by to fungovalo stejně jako peníze. Někde v menu si zaškrtáš, že chceš sbírat všechny tyrkysové, oranžové a zlaté předměty s lvl 61-63(každé zvlášť buď chceš, nebo ne), a když nad předmětem přeběhneš, tak se ti automaticky sebere. Nesebere se pouze v případě, že máš plno. Já bych to velice uvítal a nechápu, že to tam už není. Minimálně proč se nesbírají automaticky lahvičky?
tak napr "identify all" by som ja velice uvital... rovnako ako moznost salvagnut hromadne veci, nie po jednej
Ja by som napr. uvítal, ako som už raz kdesi písal, keby bolo v menu tlačítko (na báze dobrovoľnosti), kde by ste si mohli zapnúť automatické zbieranie všetkých vecí ( v tom zmysle, kam prejdete so svojou postavou, ako u zlata)
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Určitě identify all, určitě hromadný salvage, taktéž bych uvítal sell all weapons n armor v inventáři(krom věcí jako lahve, pages/books of blahblah, etc)... Dále bych taktéž zavedl nějaký (ne)konečný dungeon, kde by na konci každého patra byla truhla, v níž by úměrně s obtížností patra rostla šance na drop dobrých věcí. Vstup jednou denně s tím, že po smrti byste prostě šli znova od začátku (jinak bych, samozřejmě, například na začátek každého pátého patra dal checkopint, co by ale fungoval jen pro živé charaktery (nvm, zda li něco takového jde, ale předpokládám, že dneska už jde skoro všechno ) + udělat mraky náhodných minieventů, na které bychom při farmení naráželi.. Poslední dvě věci - 1) blizz by se mohl podívat na D2 + LoD, kde bylo hodně věcí, co už tu přede mnou bylo zmíněno - runy, charmy, atd. Mé podezření je, že mají něco takového v plánu, ale čekají s tím, právě, až na datadisk. 2) postava - jak tu Drakkari zmiňoval serafa, tak přesně to bych volil též, ovšem původ té postavy by nebyl v Nebi, ale v Pekle - takže nějakej démon, co se rozhodl dezertovat
Tak já bych určitě uvítal alespoň 2 nové postavy, ale doposud neznámé z předchozích dílů. Další věc by byla hromadné identifikování předmětů, protože už mi to leze na nervy. Jako třetí věc by se mi líbilo něco, jako horadric cube, prostě aby se daly craftit prsteny, dávat sloty do itemů atd... Samozřejmě přidat nějaký ten 5.akt, který by by měl dostatečnou délku. To je asi tak vše, co mě zatím napadlo.
1. NO DRUID!!! druida nechcem vidiet tazko aplikovatelny (musel by mat 4 formy a 20 spellov....)
2. SERAF (anjel) napol caster na pol valecnik (neco ako seraf v sacred, alebo kayle v lol)
3. RUNOVE SLOVA
4. CRAFTING - prekopat, nieco na stil heraldickej kocky v D2, + craftenie jeweleries, aspon by to znizilo ich cenu
5. HERADRICKA KOCKA - why not?
2. SERAF (anjel) napol caster na pol valecnik (neco ako seraf v sacred, alebo kayle v lol)
3. RUNOVE SLOVA
4. CRAFTING - prekopat, nieco na stil heraldickej kocky v D2, + craftenie jeweleries, aspon by to znizilo ich cenu
5. HERADRICKA KOCKA - why not?
Hra má být především zábavná. K autolootu : stejně beru všechno rare, tyrkysové.. když tam nevybírám, co vemu/nevemu, tak je to akorát otrava a lahvičky už na zemi občas nechávám a raději je pak koupím. To samý identifkace všeho naráz by byla fajn. Nebo alespoň, že by ve městě byla instantní, bez čekání
Autoloot by akorát tak pomáhal botterům ještě více ruinovat už tak jimi zruinovanou ekonomiku hry. Nebrat..
??? Jestli bot dokáže přežít a zabíjet, tak nechápu, proč by měl být pro něj problém posbírat, co je na zemi. Boti už mají autoloot. Já chci takyDrakkari píše:Autoloot by akorát tak pomáhal botterům ještě více ruinovat už tak jimi zruinovanou ekonomiku hry. Nebrat..
Mmch osobně s nemyslím, že by boti zničili ekonomiku hry, ale je to zničení tím, jak je to postavené. Proč nejde skoro nic prodat, jen top předměty? Můj názor je takový : Postavy na lvl 60 mohou nosit už cokoliv. Ti co teď hrají, tak 90% hraje s postavou na lvl 60. (nemám statistiku) A teď si vemte. Jak často měníte svůj gear? Kolik předmětu na aukci za týden koupíte a kolik jich chcete prodat? Já koupím tak 2(a to přeháním) a chtěl bych prodat tak 20(a možná víc). Nabídka mnohonásobně převyšuji poptávku. V reálném světě by to znamenalo velký pád cen(což je i v D3) dobrých, ale ne top předmětů. Ale bohužel u těch předmětů už ani nejde o jejich cenu. Jelikož i nabídka "skoro" top předmětů převyšuje poptávku. Každý chce prodávat, ale nemá moc důvod kupovat. Lépe řečeno každý by chtěl třeba prodat 30 předmětů za 100 000 a koupit si pak jeden za 3 miliony. Jenže kde se vezme třice lidí na ty špatné předměty? No toť můj názor.
- Sharis
- Quill Rat
Přesně, není už skoro nikdo komu to nacpat (takový to lepší haraburdí za xxxk goldu), kdo by si to koupil. Taky proč, že jo. Inferno dává skoro každej s prstem v nose. Ve hře není obsah kde by se hráč aspoň trochu nadřel a měl z toho challenge, nějakej paragon 100, hmm a co jako..
ať už konečně aplikujou ten pvp obsah a nebo např. nějakej ten bezednej dung se stoupající obtížností, jinak se nikam neposunem
ať už konečně aplikujou ten pvp obsah a nebo např. nějakej ten bezednej dung se stoupající obtížností, jinak se nikam neposunem
It is hot down here
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Pánové, na to je velmi jednoduchá odpověď. Pojďte pařit HC, tam se točí itemy všech levelů a síly, jelikož lidi umírají a levelují znova Hraju HC tak 2 týdny a musím říct, že poslední dobou prodám denně tak za 100-150k a to jsem teprve 55lvl A1 hell.
Edit: Navíc v HC není ten hnus - RMAH, takže já jsem více než spokojen...
Edit: Navíc v HC není ten hnus - RMAH, takže já jsem více než spokojen...
Tak hlavně tam když umřeš, tak přijdeš i o předměty ne? Takže zase jsou potřeba. HC hrát nebudu, hraji na notebooku s touchpadem a umírám celkem často (i když "hraji" na neumírání )
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Houp: Přijdeš o vše, co má postava na sobě a v inventáři. Věci z truhly, včetně goldů, zůstanou... Jestli hraješ na touchpadu, tak HC moc nedporučuju, pokud teda nepatříš mezi kované masochisty