Pls prelozit a hodit na blizz forum

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Pls prelozit a hodit na blizz forum

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 14:06 hod.

Punky píše:inak neviem si predstavit ako by to bolo po technickej stranke mozne tak aby to malo zmysel... si zober ze mas item ktory ma 6 statov, z toho napr 4 su podstatne a dva uplne mimo... keby si dal vyhladat automaticky predmety podobne tomuto, musi to vyhladavanie byt len na zaklade toho co ma aj ten dotycny item, tzn ze by to naslo len itemy aj s tymi 2 statmy na nic... dalo by sa mozno nastavit aby si si vybral podla akych statov, ale to je uz dalsie naklikavanie... navyse, ked niesu schopni spravit 4 mesiace taku elementarnu vec ako porovnanie vyhladavnie gearu na AH s tym co mate momentalne na sebe, pochybujem ze by mali naladu riesitz toto :) no ale kazdopadne za skusku nic nedas (max ten co do bude prekladat :) )
Slo o to,aby jak si zadavas staty na AH,tak by jsi tam mel fajku a odznacil bys behem vteriny co nechces a bylo by to uplne bezproblemu....:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Pindik
Fallen Shaman

Příspěvek od Pindik » 28.08.2012, 14:19 hod.

Kuki10 píše:
Pindik píše:
plechi píše:
Řešení taky existuje od patche 1.0.4. - všechny nalezený itemy s potenciálem na AH si dávám do 2. záložky. Když v AH zjistím, že je item neprodejný, hodím ho do prodeje a aukci hned zruším -> přesun do první záložky v truhle. Potom už jen připojení do hry a salvage/vendor.
chytrý... a praktický

Jestli už tam budete hazet nápad, navrhněte prosím to aby aukce sama vyhledala podobné předměty (např po kliknuti pravého tlačítka jako je to u remove gem, klik na předmět a podle toho by se vyhledávalo)
Ruční vybírání statů atd je neskutečně zdlouhavej vopruz...
Nevim jestli je to možný ale rozhodně bych to uvítal ze všeho nejvíc :)
No o tom pisu v prvnim prispevku.;)

ježiš :D Já měl pivo na sluníčku :D

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 14:20 hod.

Pindik píše: ježiš :D Já měl pivo na sluníčku :D
:lol:

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 14:22 hod.

Quetak píše:
Pindik píše: ježiš :D Já měl pivo na sluníčku :D
:lol:
Nezavidim.:-D

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 17:38 hod.

Tak sem sesmolil toto, opravujte, editujte určitě je co :) Zkoušel sem to pak hodit do google překladače a vyhodilo to jakžtakž srozumitelně do češtiny tak tam snad moc velký faily nejsou.
(RM)AH improvement ideas and more

Hello Blizz developers and readers,
We have few improvements for AH in our community. Here they are:

1.AUTO filling filter by right click on item
Finding item which is comparable with other which you want to sell is very time consuming. Our idea is if you do right click on item on AH then attributes of that item will be carried over to AH filter so you don‘t need to fill filter manually. There can be some attributes on item which aren’t interesting for you. So add also check button beside each filter position for easy removing that attribute from consideration of filter.

2.Add filter reset button
When you have filled filter by for example 5 attributes and then you want to filter just by one its boring to set four filter positions to default one by one. Add one small button which resets all filter positions to default. Now is the fastest way switch between AH/RMAH or close whole AH and start it again for gaining clear AH filter.

3.Presets for filter
Most of players are looking for item improvements for their character. They are filling same attributes again and again many times each day for everytime they are on AH to check new possible item upgrades. Add few(10-15) presets for filter so you fill filter by two clicks by attributes you are looking for every day.

4.RMAH - BNbalance or PayPal status on current auctions
On your current auctions on RMAH you can’t see if money will come to BNbalance or to paypal. Add small mark or two letters(BB and PP for ex.) beside item name(or elsewhere) you are selling so you can easy recognize that money will come to BB or PP. Other problem connected with that is default BNbalance as money receiver. Sometimes you can forget to change money receiver to paypal and for sureness you cancel all auctions which you did before because you can’t check if all previous auctions have money receiver which you want. So if you sell mostly with paypal receiver you want to have paypal as default to avoid these mistakes.

Other idea (no connection with AH):
Add possibility for us to write short comment to AFK and busy status like: "I will be back in 30 minutes"
Peckoslave to přesouvání itemů v rámci ah nebo do inventáře sem tam nedal, přecijen levym když klikneš na item tak ho dáváš na aukci tak nevím jak by to v praxi fungovalo. Takže sem ani nevěděl jak to pořádně popsat. Ale čas je než to tam Kuki dá tak můžem doplnit.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 28.08.2012, 18:01 hod.

Já myslím, že jsi to sepsal moc pěkně a doufám, že ty návrhy budou mít podporu i na b-net fóru.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 18:24 hod.

No krasna prace.:-) Moc dík za překlad.:-)
Tak ok, necham to tu do neděle, pokud ještě přibude nějaký smysluplný nápad a pak to jde na Blizz.....
Snad si z toho aspoň něco vezmou.:-)

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 28.08.2012, 20:49 hod.

Kromě jmenovaného by se mi líbilo, kdyby byla možnost zrušit sledování předmětu v aukci, kde mě někdo přebidoval a já už vím, že ten předmět za vyšší cenu nechci.

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 28.08.2012, 22:20 hod.

já bych doplnil aby bylo vidět jaký je start bid (nyní je vidět pouze buyout), dále přijde divné řazení 1 slotových předmětů (bižuterie, pásky atp.), které se řadí odshora dolů, a to ve všech bednách, takže když do bedny naházím např. 50ks těchto věcí, tak se mi nacpou do všech beden..
ale to není jen pro aukci, ale vždy když přes RMB přesouvám předmět mezi postavou a bednou..

no a implementace AH přímo do hry + možnost ovládání AH přes webové rozhraní, což by zejména pracující hráči, kteří nemají na pc/ntb admin práva určitě ocenili (tj. nemohou si nainstalovat diablo, nebo nemají dostatečně silný hw) ;)
O tom posledním BLizz psal, že to zvažují, tak proč je znovu nepošťouchnout že? :D

JInak to přesouvání předmětů mi v aukci vážně chybí, jsem sám? :(
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2012, 08:22 hod.

Peckoslav píše:já bych doplnil aby bylo vidět jaký je start bid (nyní je vidět pouze buyout), dále přijde divné řazení 1 slotových předmětů (bižuterie, pásky atp.), které se řadí odshora dolů, a to ve všech bednách, takže když do bedny naházím např. 50ks těchto věcí, tak se mi nacpou do všech beden..
ale to není jen pro aukci, ale vždy když přes RMB přesouvám předmět mezi postavou a bednou..

no a implementace AH přímo do hry + možnost ovládání AH přes webové rozhraní, což by zejména pracující hráči, kteří nemají na pc/ntb admin práva určitě ocenili (tj. nemohou si nainstalovat diablo, nebo nemají dostatečně silný hw) ;)
O tom posledním BLizz psal, že to zvažují, tak proč je znovu nepošťouchnout že? :D

JInak to přesouvání předmětů mi v aukci vážně chybí, jsem sám? :(
Presouvani by taky urcite bodlo.;-)
Jo Pecku kam jsi zmizel vcera?
Ja byl pak nachystanej a ty off.;-)

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 29.08.2012, 08:25 hod.

nebyl jsem off, byl jsem online až do 0:15, akorát jsem se hrabal v bedně (úspěšně uvolněna jedna záložka :D)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2012, 08:28 hod.

Peckoslav píše:nebyl jsem off, byl jsem online až do 0:15, akorát jsem se hrabal v bedně (úspěšně uvolněna jedna záložka :D)
Bych se vsadil, ze jsi byl off, tak treba dneska treba.:-)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.08.2012, 12:23 hod.

Peckoslav píše:no a implementace AH přímo do hry + možnost ovládání AH přes webové rozhraní, což by zejména pracující hráči, kteří nemají na pc/ntb admin práva určitě ocenili (tj. nemohou si nainstalovat diablo, nebo nemají dostatečně silný hw) ;)
toto fakt zvazuju? no to by bolo super, keby to slo cez web... sice v praci adminske prava mam, komp snad lepsi ako doma notas na ktorom hravam, ale popravde, zapinat hru mi uz pride trosku moooc :) takto by to bolo este pohode

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 29.08.2012, 13:11 hod.

To by bylo neocenitelné. Konečně bych mohl AH věnovat trochu času a doma jen hrát.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 31.08.2012, 12:24 hod.

Kdyby to Ah slo pres nebo dokonce smartphone tak luxus.:-)
Piste dalsi navrhy....
Do nedele cas, pak to tam lepnu.:-)

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 31.08.2012, 14:47 hod.

Vyhledávání v AH dmg u offhand. to mě tam moc chybí.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.08.2012, 14:50 hod.

u nich není jako u psrtýnků average damage?

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 31.08.2012, 14:52 hod.

ja myslím, že by to fungovat mělo jak píše v0kurka.

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 31.08.2012, 15:39 hod.

musím vyzkoušet :) A třeba ve vyhledávacích záložkách na AH bych to trošku přeházel. Třeba nahoru bych dal str, dex, int, vit, pod to CC a CD, pak LoH a LS atd atd. Prostě podle toho, co se nejvíce vyhledává. Protože pokaždé rollovat dolů a hledat kde je int. atd. je taky otravný

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 31.08.2012, 15:42 hod.

no určitě by to mělo nějak fungovat, protože aktuálně to podle damage hledat nemůžeš, nechápu, když už si hráli s tou aukcí, že tohle přehlídli
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“