Paragon system

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
sgtmajfoley
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:sgtmajfoley#2877
Re: Paragon system

Příspěvek od sgtmajfoley » 21.08.2012, 08:20 hod.

Leffi píše:Mno ja to podle posledniho clanku o paragon levelech pochopil tak, ze z gearu bude max MF 100%, paragon to zvedne max na 300% a Valor bude vzdy navic.

Nicmene na tech 300% te paragon dostane tak jako tak, takze cim vys budes v PL, tim min budes potrebovat gear s MF a proto se tam mimo jine zminuje, ze MF budou postupne likvidovat z veci, nejak lehce nenasilne.
By ma zaujimalo kde si to cital... nic take nebude, na paragon lvl 100 nebudes potrebovat ani jeden item s MF, takze max na geare 100% nemoze byt.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

kING
Quill Rat

Příspěvek od kING » 21.08.2012, 08:56 hod.

Každý Paragon level vám přidá:
Základní staty jako jsou Strength, Dexterity, Intelligence a Vitality v podobném množství, jako po dosažení normálního levelu

toto me prijde jako hodne velky boost. jestli jsem to pochopil, tak na paragon levelu 100 bude mit kazdy o 166% vice bodu ve statech, jak po levelu 60 ??? to mi pripada hodne OP. doufam, ze to jen chapu spatne :D protoze ten magic find na kery su tu lidi stezuji je oproti tomu nic.

jinak je to suprova novinka, protoze to pridava trochu te hratelnosti z D2 a kdyz vam pri farmeni nepadne zadny item, tak aspon dostanete malou odmenu v podobe paragon levelu.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 21.08.2012, 09:11 hod.

king: Taky mi to příde jako velký boost. 300 k main statu, 200 k vitalitě...tu vitalitu pak člověk bude moct vypustit na itemech a radši pojede main stat, takže ve výsledku to je +500 k main statu při zachování stejných hp...a to už je sakra hodně dps.

Jinak větší problém něž mf bych viděl v gold findu, každej bude nacházet čim dál víc goldů (skoro 5x tolik na lvlu100 s 5NV) a to bude mít mnohem větší vliv na ekonomiku než magic find.

No uvidíme, těším se na to :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 21.08.2012, 09:25 hod.

je fakt otazne ako rychlo pojdu tie paragon lvl hore, no ale boost to je urcite a povedie zase len a len k zjednoduseniu hry, co je imo na skodu veci

Grollw
Quill Rat
BattleTag:Grollw#2664

Příspěvek od Grollw » 21.08.2012, 09:38 hod.

Koukali jste, jak moc bude obtizne 100 Paragon ziskat? I "powerlevelerum" to bude chvili trvat.

fanky
Fallen Shaman
BattleTag:fanky#2166

Příspěvek od fanky » 21.08.2012, 09:39 hod.

Paragon System je super věc, prodlužuje end game v D3 a to sme chtěli. Já osobně se na něj mooc těším. Ale mám jednu otázku, co se stane se slibovaným PVP ? Myslím si, že je to věc, na kterou blizz momentálně vůbec nemyslí a mě je to aj jedno. Je to věc co vypustili aby nalákali lidi a pak to nějak spáchaj jak vše. Protože PS přidává i základní staty a to nevyrovnává PVP, jelikož píšou že 100 PS levlu je těžko dosažitelný :) Momentálně je to ale passé, máme tu o další zábavu teď postaráno ne? :)

To byla jen takové veřejné zamyšlení, neberte to moc vážně :)
* Seasone 5 *
* Paragon: 700 *

* Seasone 4 *
* Paragon: 1011 *

------------------
- fanky párty -

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 21.08.2012, 09:40 hod.

Imho paragony pojdu rychlo tak do lvlu 20-30 a potom to bude uz o hubu :)
Ak su tie cisla pravdive, tak na lvl 100 to aj noliferovi bude trvat pol roka.

Hram to jako ko*ot a aj tak nemam ani len 400 tis monster zabitych... a na lvl 100 ich treba zabit priemerne tak milion.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 21.08.2012, 09:41 hod.

tam se něco psalo i o tom, že se zvedá exp reward za moby o 60% někde v changelogu, myslim
Obrázek

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 21.08.2012, 10:37 hod.

kING píše:
toto me prijde jako hodne velky boost. jestli jsem to pochopil, tak na paragon levelu 100 bude mit kazdy o 166% vice bodu ve statech, jak po levelu 60 ??? to mi pripada hodne OP. doufam, ze to jen chapu spatne :D protoze ten magic find na kery su tu lidi stezuji je oproti tomu nic.
No a to si k tomu připočti ještě nerf elitek a boost spellů u charakterů. Snad se z toho inferna nestane nuda :) Musím to dneska dojet za DH, abych mohl machrovat, že to bylo ještě před 1.0.4, když 1.0.3 jsem nestíhal :lol: :wave:
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 21.08.2012, 10:46 hod.

fanky píše:Paragon System je super věc, prodlužuje end game v D3 a to sme chtěli. Já osobně se na něj mooc těším. Ale mám jednu otázku, co se stane se slibovaným PVP ? Myslím si, že je to věc, na kterou blizz momentálně vůbec nemyslí a mě je to aj jedno. Je to věc co vypustili aby nalákali lidi a pak to nějak spáchaj jak vše. Protože PS přidává i základní staty a to nevyrovnává PVP, jelikož píšou že 100 PS levlu je těžko dosažitelný :) Momentálně je to ale passé, máme tu o další zábavu teď postaráno ne? :)

pvp posunuli na druhou kolej po tom co se strhlo na forech ohledne failu diabla tri a vrhli se na zachranej patch 104, ted kdyz bude venku tak zacnou imo makat na pvp, vidim to tak na vanoce :)
jo zabavu mame, ale jestli to bude tezky nevim nevim, co je pro blizz tezke a na mesice hrani, zvladnou hraci do tydne.... viz pokorene inferno tyden po vydani hry

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 21.08.2012, 11:03 hod.

Drakkari píše:
fanky píše:Paragon System je super věc, prodlužuje end game v D3 a to sme chtěli. Já osobně se na něj mooc těším. Ale mám jednu otázku, co se stane se slibovaným PVP ? Myslím si, že je to věc, na kterou blizz momentálně vůbec nemyslí a mě je to aj jedno. Je to věc co vypustili aby nalákali lidi a pak to nějak spáchaj jak vše. Protože PS přidává i základní staty a to nevyrovnává PVP, jelikož píšou že 100 PS levlu je těžko dosažitelný :) Momentálně je to ale passé, máme tu o další zábavu teď postaráno ne? :)

pvp posunuli na druhou kolej po tom co se strhlo na forech ohledne failu diabla tri a vrhli se na zachranej patch 104, ted kdyz bude venku tak zacnou imo makat na pvp, vidim to tak na vanoce :)
jo zabavu mame, ale jestli to bude tezky nevim nevim, co je pro blizz tezke a na mesice hrani, zvladnou hraci do tydne.... viz pokorene inferno tyden po vydani hry
Pvp by měl vyjít do konce takže mají ještě často, každopádně tento patch by měl hru dost změnit a myslím že o zábavu bude na nějaký čas postaráno vždy´t jen dosažení max PL by mělo údajně trvat jako dosažení 99 lvl u D2

kING
Quill Rat

Příspěvek od kING » 21.08.2012, 12:01 hod.

nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 21.08.2012, 12:08 hod.

no som skor zvedavy ako dopadnu zmeny skillov a moznost tvorit buildy s pomocou novych statov na legendarkach... lebo je fajn ze budes moc "levelovat" ale pokial to bude stale s jednym-dvomi buildami, bude to len rovnaka nuda ako teraz na druhu :)

Grollw
Quill Rat
BattleTag:Grollw#2664

Příspěvek od Grollw » 21.08.2012, 12:08 hod.

Paragon system se mi libi. Bohuzel to bude obrovsky podporovat powerleveling a boty na questy.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 21.08.2012, 12:10 hod.

kING píše:nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny
Tak to by měl běžnému hráči vydržet mf gear celkem dlouho, to je dobře...

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 21.08.2012, 12:21 hod.

nezapomeňte na tohle:
Nephalem Valor now grants +15% Bonus Experience per stack, as well as +15% to Magic Find and Gold Find
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 21.08.2012, 12:27 hod.

kING píše:nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny
no nevim...vzdyt psali ze udelat 1 PL bude trvat cca stejne dlouho jak z 59 na 60...

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 21.08.2012, 12:31 hod.

reve: 59-60 děláš na hell. PL levely budeš dělat na infernu tzn. nejspíš za moby bude víc expů. +75% exp bonus z NV.

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 21.08.2012, 12:59 hod.

Papagaj píše:Imho paragony pojdu rychlo tak do lvlu 20-30 a potom to bude uz o hubu :)
Ak su tie cisla pravdive, tak na lvl 100 to aj noliferovi bude trvat pol roka.

Hram to jako ko*ot a aj tak nemam ani len 400 tis monster zabitych... a na lvl 100 ich treba zabit priemerne tak milion.
Ja dosiahnem 100 lvl najskor v Juny 2013 , ty by si to mohol dat tak marec/april
To som teda fakt zvedavy ci moj typ vyjde muhehe.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 21.08.2012, 13:42 hod.

No ty vole.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Obecně“