By ma zaujimalo kde si to cital... nic take nebude, na paragon lvl 100 nebudes potrebovat ani jeden item s MF, takze max na geare 100% nemoze byt.Leffi píše:Mno ja to podle posledniho clanku o paragon levelech pochopil tak, ze z gearu bude max MF 100%, paragon to zvedne max na 300% a Valor bude vzdy navic.
Nicmene na tech 300% te paragon dostane tak jako tak, takze cim vys budes v PL, tim min budes potrebovat gear s MF a proto se tam mimo jine zminuje, ze MF budou postupne likvidovat z veci, nejak lehce nenasilne.
Paragon system
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Re: Paragon system
Každý Paragon level vám přidá:
Základní staty jako jsou Strength, Dexterity, Intelligence a Vitality v podobném množství, jako po dosažení normálního levelu
toto me prijde jako hodne velky boost. jestli jsem to pochopil, tak na paragon levelu 100 bude mit kazdy o 166% vice bodu ve statech, jak po levelu 60 ??? to mi pripada hodne OP. doufam, ze to jen chapu spatne protoze ten magic find na kery su tu lidi stezuji je oproti tomu nic.
jinak je to suprova novinka, protoze to pridava trochu te hratelnosti z D2 a kdyz vam pri farmeni nepadne zadny item, tak aspon dostanete malou odmenu v podobe paragon levelu.
Základní staty jako jsou Strength, Dexterity, Intelligence a Vitality v podobném množství, jako po dosažení normálního levelu
toto me prijde jako hodne velky boost. jestli jsem to pochopil, tak na paragon levelu 100 bude mit kazdy o 166% vice bodu ve statech, jak po levelu 60 ??? to mi pripada hodne OP. doufam, ze to jen chapu spatne protoze ten magic find na kery su tu lidi stezuji je oproti tomu nic.
jinak je to suprova novinka, protoze to pridava trochu te hratelnosti z D2 a kdyz vam pri farmeni nepadne zadny item, tak aspon dostanete malou odmenu v podobe paragon levelu.
king: Taky mi to příde jako velký boost. 300 k main statu, 200 k vitalitě...tu vitalitu pak člověk bude moct vypustit na itemech a radši pojede main stat, takže ve výsledku to je +500 k main statu při zachování stejných hp...a to už je sakra hodně dps.
Jinak větší problém něž mf bych viděl v gold findu, každej bude nacházet čim dál víc goldů (skoro 5x tolik na lvlu100 s 5NV) a to bude mít mnohem větší vliv na ekonomiku než magic find.
No uvidíme, těším se na to
Jinak větší problém něž mf bych viděl v gold findu, každej bude nacházet čim dál víc goldů (skoro 5x tolik na lvlu100 s 5NV) a to bude mít mnohem větší vliv na ekonomiku než magic find.
No uvidíme, těším se na to
je fakt otazne ako rychlo pojdu tie paragon lvl hore, no ale boost to je urcite a povedie zase len a len k zjednoduseniu hry, co je imo na skodu veci
Koukali jste, jak moc bude obtizne 100 Paragon ziskat? I "powerlevelerum" to bude chvili trvat.
Paragon System je super věc, prodlužuje end game v D3 a to sme chtěli. Já osobně se na něj mooc těším. Ale mám jednu otázku, co se stane se slibovaným PVP ? Myslím si, že je to věc, na kterou blizz momentálně vůbec nemyslí a mě je to aj jedno. Je to věc co vypustili aby nalákali lidi a pak to nějak spáchaj jak vše. Protože PS přidává i základní staty a to nevyrovnává PVP, jelikož píšou že 100 PS levlu je těžko dosažitelný Momentálně je to ale passé, máme tu o další zábavu teď postaráno ne?
To byla jen takové veřejné zamyšlení, neberte to moc vážně
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Imho paragony pojdu rychlo tak do lvlu 20-30 a potom to bude uz o hubu
Ak su tie cisla pravdive, tak na lvl 100 to aj noliferovi bude trvat pol roka.
Hram to jako ko*ot a aj tak nemam ani len 400 tis monster zabitych... a na lvl 100 ich treba zabit priemerne tak milion.
Hram to jako ko*ot a aj tak nemam ani len 400 tis monster zabitych... a na lvl 100 ich treba zabit priemerne tak milion.
tam se něco psalo i o tom, že se zvedá exp reward za moby o 60% někde v changelogu, myslim
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
No a to si k tomu připočti ještě nerf elitek a boost spellů u charakterů. Snad se z toho inferna nestane nuda Musím to dneska dojet za DH, abych mohl machrovat, že to bylo ještě před 1.0.4, když 1.0.3 jsem nestíhalkING píše:
pvp posunuli na druhou kolej po tom co se strhlo na forech ohledne failu diabla tri a vrhli se na zachranej patch 104, ted kdyz bude venku tak zacnou imo makat na pvp, vidim to tak na vanocefanky píše:Paragon System je super věc, prodlužuje end game v D3 a to sme chtěli. Já osobně se na něj mooc těším. Ale mám jednu otázku, co se stane se slibovaným PVP ? Myslím si, že je to věc, na kterou blizz momentálně vůbec nemyslí a mě je to aj jedno. Je to věc co vypustili aby nalákali lidi a pak to nějak spáchaj jak vše. Protože PS přidává i základní staty a to nevyrovnává PVP, jelikož píšou že 100 PS levlu je těžko dosažitelný Momentálně je to ale passé, máme tu o další zábavu teď postaráno ne?
jo zabavu mame, ale jestli to bude tezky nevim nevim, co je pro blizz tezke a na mesice hrani, zvladnou hraci do tydne.... viz pokorene inferno tyden po vydani hry
Pvp by měl vyjít do konce takže mají ještě často, každopádně tento patch by měl hru dost změnit a myslím že o zábavu bude na nějaký čas postaráno vždy´t jen dosažení max PL by mělo údajně trvat jako dosažení 99 lvl u D2Drakkari píše:pvp posunuli na druhou kolej po tom co se strhlo na forech ohledne failu diabla tri a vrhli se na zachranej patch 104, ted kdyz bude venku tak zacnou imo makat na pvp, vidim to tak na vanocefanky píše:Paragon System je super věc, prodlužuje end game v D3 a to sme chtěli. Já osobně se na něj mooc těším. Ale mám jednu otázku, co se stane se slibovaným PVP ? Myslím si, že je to věc, na kterou blizz momentálně vůbec nemyslí a mě je to aj jedno. Je to věc co vypustili aby nalákali lidi a pak to nějak spáchaj jak vše. Protože PS přidává i základní staty a to nevyrovnává PVP, jelikož píšou že 100 PS levlu je těžko dosažitelný Momentálně je to ale passé, máme tu o další zábavu teď postaráno ne?
jo zabavu mame, ale jestli to bude tezky nevim nevim, co je pro blizz tezke a na mesice hrani, zvladnou hraci do tydne.... viz pokorene inferno tyden po vydani hry
nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny
no som skor zvedavy ako dopadnu zmeny skillov a moznost tvorit buildy s pomocou novych statov na legendarkach... lebo je fajn ze budes moc "levelovat" ale pokial to bude stale s jednym-dvomi buildami, bude to len rovnaka nuda ako teraz na druhu
Paragon system se mi libi. Bohuzel to bude obrovsky podporovat powerleveling a boty na questy.
Tak to by měl běžnému hráči vydržet mf gear celkem dlouho, to je dobře...kING píše:nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
nezapomeňte na tohle:
Nephalem Valor now grants +15% Bonus Experience per stack, as well as +15% to Magic Find and Gold Find
no nevim...vzdyt psali ze udelat 1 PL bude trvat cca stejne dlouho jak z 59 na 60...kING píše:nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny
reve: 59-60 děláš na hell. PL levely budeš dělat na infernu tzn. nejspíš za moby bude víc expů. +75% exp bonus z NV.
Ja dosiahnem 100 lvl najskor v Juny 2013 , ty by si to mohol dat tak marec/aprilPapagaj píše:Imho paragony pojdu rychlo tak do lvlu 20-30 a potom to bude uz o hubu
To som teda fakt zvedavy ci moj typ vyjde muhehe.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No ty vole.kING píše:nevim jestli to jsou presne informace, ale docetl jsem se, ze prvni paragon level vyzdauje 7,2M expu a posledni 322M expu. pro srovnani level 59-60 je 2,4M expu coz je opravu hodne a tak level 100 paragon je nepsis na dlouhou dobu a tak ten stat boost bude opravdu pozvolny
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz