Windows Authenticator

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Xkryspin
Wraith
Re: Windows Authenticator

Příspěvek od Xkryspin » 20.08.2012, 09:50 hod.

v0kurka píše: to by musel bejt opravdu hodně pečlivej útočnej program, aby zacílil na uživatele tohoto win autentikátoru a ještě si to dokázal spojit s jejich účtem na bnetu. pokud to někdo dokáže, pak si ten můj účet zaslouží více než já.
Ano individuální útoky jsou zbytečně náročné a nedělají se. Funguje to opačně - vypustí se červ / trojan zaměřený na určité věci, a pokud v nějakém počítači narazí na to co hledá, tak to prostě pošle...

Takže pokud by se ti dostal do systému keylogger zaměřený na kradení přístupů do her (což není neobvyklé), není problém, aby cestou přibral i soukromý klíč authenticatoru + heslo ke klíči.

(Ale reálně - v tuto chvíli není riziko příliš velké - většina útoků je v tuhle chvíli typu "útok na blbost" - lidi rádi předají svá hesla, kdejakému foru ... nebo po kdejakém odkazu z fora...).

Tenhle auth je mnohem lepší než nic (zabrání to útokům na blbost nejpromitivnějšího typu, kterých je v současnosti nejvíce). Ale je zranitelnější než mobilní / klíčenka.

aw4ken
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od aw4ken » 22.08.2012, 09:45 hod.

Čekám taky marně dva měsíce na authenticator - fyzickej k mýmu druhýmu diablu, který mám jen na aukci. Dá se tenhle WIN použít na ověření kvůli eurový aukci pro blizzard? Nebo je to jen na logování do hry a nic víc?
GWOD=>HG=>AHG=>WoW=>D3=>"?"
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 09:47 hod.

aw4ken: odkud to objednáváte? Já ho měl za dva dny doma z Xzone.

aw4ken
Quill Rat

Příspěvek od aw4ken » 22.08.2012, 10:13 hod.

z Xzone ho mám předobjednanej dva měsíce, naposled jsem tam byl včera a prý stále nejsou v celé Evropě...naštěstí jsem jeden měl už k WoWku, ale potřebuju k další a kupovat kvůli tomu telefon s droidem se mi nechce :)
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 10:30 hod.

nj, já objednával asi týden než vyšlo D3 tak asi proto, teď se asi každej bojí o goldy a itemy tak nestíhaj.

aw4ken
Quill Rat

Příspěvek od aw4ken » 22.08.2012, 10:41 hod.

kdo si nedává na všechny fóra stejný hesla, stejně jako do mailu a loginu se bát nemusí..jde ale o to, že bez autentikátoru to nepustí do RMAH
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 22.08.2012, 11:53 hod.

Musí se bát ... stačí jednou se nechat odkázat na podvodné blizzardí stránky ... a papa..

Odpovědět

Zpět na „Obecně“